Forum despre Scorseze Security International


ADMIN - undelucram.ro Miercuri, 18 Septembrie 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Scorseze Security International, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Scorseze Security International.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
Mircea Miercuri, 23 Octombrie 2013
Este o firma care 95% din contracte le are cu statu, sunt intarzieri cu salarile nu se dau pe 30 ale luni ci pe 8 sau 14 ale luni urmatoare la interviu sa spune una la salariu gasesti alta,sunt obiective unde nu ai adapost de ploaie si frig, salarile sunt uniformizate si bonusuri daca se dau depinde de obiective ( ex.la 180 h realizezi brut 945 de roni si incasezi 740 roni fara alte bonificati o noapte de una nu ,sunt si obiective la 280 h incasezi 850 roni ,program de 24/48h,sunt obiective unde demisioneaza 3 agenti inaceias zi ,sau facut reduceri posturi ,sau facut schimbari de oamneni mai sus de inspectori de obiective,si toate aste au dus la un mica degringolada organizatorica (tot cea ce am spus aici de poate verifica )
Nu se stie daca agenti din parcuri sec 3.vor avea pe timp de iarna baraci sau caldura ,oare poti munci in asemenea conditi, nici pana azi nu a inceput licitatia pent.baraci deci?
Si asta se poate verifica trecand prin sec 3 vizoalizand parcurile ( unde sunt baraci au ramas ale celor de dinainte)
A veti curaju si scrieti chiar daca sunteti din provincie !
Omeni usor usor pleaca, speranta este ca ,conducerea firmei sa aibe mile de oameni din parcuri si sai redistribuie ,doamne ajuta obiective tot au si tot liciteaza.
Reset message Miercuri, 23 Octombrie 2013
bai da analfabet esti ma Mircea
Petrica Miercuri, 23 Octombrie 2013
De ce togmai ast cu analfabetu comentezi si nu cea ce se dezbate,ms Mircea comentariu este bine de stiut,caut de munca si caut comentari despre posibil loc de munca
necunoscut Sambata, 26 Octombrie 2013
Vedem la TV si auzim ca agentii de paza din tarile dezvoltate au salarii de ordinul miilor de euro sau dolari si ne intrebam de ce oare in Romania este una dintre cele mai prost platite meserii cand munca de agent de paza este totusi o meserie calificata care necesita urmarea unui curs de calificare si cunoasterea legii 333 si a consemnului potului.

Responsabilitatile sunt deasemenea pe masura, intrucat nu putine sunt cazurile cand unui agent de paza i se dau sute de mii de euro in grija (parcuri auto, utilaje pe santiere, cladiri de birouri..etc), acesta raspunzand cu bunurile personale (casa , masina,..etc) in cazul in care se constata lipsa vreunui bun.
De ce la noi o femeie de serviciu, un gunoier, un muncitor necalificat de pe santier, un parcangiu (meserie inexistenta in acte dar des intalnita in centrul Bucurestiului) castiga mai bine decat un agent de paza ?
Sunt oare de vina societatile de paza? Legislatia? De ce la noi, unde infractionalitatea se apropie de cotele existente in Africa de Sud, meseria de agent de paza este desconsiderata?

Dar cat este salariul unui agent de paza?
Dintr-un studiu recent al pietei am tras concluzia ca salariile NETE variaza astfel (cu mici exceptii):
agent de paza: 800 ”“ 1400 la o norma de 240 ore lucrate (tichete de masa incluse)
agent de interventie: 1200-2000 la o norma de 240 ore lucrate (tichete de masa incluse)

Ne punem intrebarea: firmele de paza se imbogatesc de pe urma agentilor?
Raspuns: Unele da, unele nu. Si aici depinde de tariful incasat de la beneficiar si bineinteles de beneficiar.

CA REGULA GENERALA IN ROMANIA: BENEFICIARUL cel mai profitabil pentru orice firma de paza este STATUL. El plateste cel mai bine si in general lui i se presteaza cele mai proaste servicii de paza adica agentii de paza care lucreaza la stat sunt cei mai prost platiti (vezi agentii din parcuri si de la institutiile publice).
Prin urmare firmele care au contracte cu statul se imbogatesc de pe urma agentilor de paza prost platiti.

Daca tariful pe ora de paza in Romania variaza intre 7,0 ”“ 8,5 lei + tva pentru obiective cu grad scazut-mediu de dificultate (cladiri de birouri, parcuri auto, obiective industriale, blocuri, etc..), pentru parcuri, scoli, gradinite se plateste intre 12 si 16 lei / ora + tva pentru ca statul isi permite sa suporte costul ridicat din buzunarul cetateanului.

Daca facem un calcul simplu pentru un post cu program permanent: intr-o luna sunt in medie 30,5 zile x 24 ore/zi = 732 ore iar un tarif de 8 lei ora inseamna incasari lunare de 5856 lei.
Majoritatea societatilor folosesc 3 agenti/post, unui agent de paza revenindu-i 5856/3 = 1952 lei brut;
- 10% din acesti bani sunt in general regia societatii (uniforme, controale, telefoane/statii, logistica,..etc) deci ar ramane un salariu brut de 1756 lei.
- din 1756 societatea plateste aproximativ 384 lei la stat (partea societatii ”“ cas, sanatate, somaj..etc) ramanand 1372 lei brut;
- reiese un salariu net de 996 lei la 240 ore pentru un tarif incasat de la client de 8 lei/ora
agent 005 Marti, 5 Noiembrie 2013
tot ce spune mircea mai sus e total adevarat , pe contract scrie ca salariul se incaseaza pe 30 ale lunii dar in realitate salariile se incaseaza intre 5 si 14 ale luni urmatoare , lipsa de respect pt angajat din partea sefilor ierarhici , nu ai nici un drept la cuvant , orice drept ai cere ti se spune te dau afara cat despre acel contract cu spatiile de joaca pt copii din sectorul 3 nu am cuvinte sa ma exprim , e jalnic , agentii nu au cabine de paza , wc , condiitii inumane de munca si mai mult de atat un salariu de mizerie mai putin decat ceilalti agenti din firma desi serviciul se desfasoara numai pe timp de noapte
o maimuta Marti, 5 Noiembrie 2013
am auzit ca la aceasta firma cel mai bine o duc femeile, daca te combini cu patronul ajungi "bini di tat" !
Mircea Miercuri, 6 Noiembrie 2013
Ce femeie cu aspect fizic ( din bucuresti) placut vine sa lucreze in cadru firmei ca,pandarita pe salariu de max 950 cu tot cu bonuri , felicitari pt.cei care au curaju sa scrie totate contracte de prestare sunt pe neat ale acestei firme ;http://licitatiipublice.clubafaceri.ro/licitatiihot/scorseze+security+international+s.r.l./
Sa vedem ca oportunitati se vor oferi acum ca vine vreme de iarna , baraci sa ne lom gandu probabil c.f.s.
In toate firma sau redus posturile metrou etc,surplusu a fost indrumat catre obiectiv parcuri sec.3, uniformizarea salarilor in cadru firmei nu sa efectuat si la cei din parcuri
Cat despre conditile din parc sunt suprinsi si mirati cei de la politia locala cand vad cate un agent clatinanduse ne controlat ,dupa ce al abordeaza le da peste cap echilotestu.
Sunt si oameni disperati sa munceasca si pe 740 pentru a avea unde sa plece de acasa.
eu Vineri, 15 Noiembrie 2013
haideti sa nu mai aruncam cu pietre in singurele lucruri care mai merg in tara asta, aceasta firma asigura inca niste locuri de munca , daca nu s-au dat salariile la timp probabil ca este din cauza beneficiarilor care nu isi platesc la timp facturile catre firma Scorseze. si dragi agenti de paza probabil ca da nu ti luat salariul pe luna septembrie, dar il veti lua...altii nu mai au de unde sa ia niciun fel de salariu.

Piata locurilor de munca este in declin, iar rata somajului este cea mai mare de dupa revolutie...haideti sa ne raportam la ce avem in tara nu la ce vedem afara ca nici acolo nu stau cateii cu covrigi in coada!
Povestitorul Sambata, 16 Noiembrie 2013
Ok firma creaza locuri de munca si acopere somajul dar:
- ai un copil la scoala, caiete, carti, imbracaminte, incaltaminte,
- facturi curente apa, incalzire, mancare, imbracaminte de la second,
- abonament RATA pt copil,
Sunt cheltuieli pe care vrei nu vrei le suporti, ai 45 ani economia merge cum merge, unde te angajezi sa ai un venit minim? Daca in contract se sepecifica data de 25 pt salarizare de ce primesti salariul in data de 10 - 15 ale luni urmatoare?
Mircea Marti, 19 Noiembrie 2013
Pentru Eu:
poate ca ai dreptate cu salariu ca vor primi de catre agenti ,dar cu conditile de munca ale colegilor care presteaza in parcuri sec 3 ,da virma este unul din putini jucatori de pe piata locurilor de munca car platesc darile catre stat ,dar mare parte din prestarile firmei sunt pentru stat la cel mai bun pret pe contractu de prestari sevici de pe piata in beneficiul statului,un brend care sa respecta este indepedent de partea financiara propie si nu depedent de bani beneficiarului care poate face plati la 3 sau 9 luni.
Mircea Marti, 19 Noiembrie 2013
Ai mare dreptate Povestitoru,ei nu pot intelege ca bruma de bai pe care o incasam de la firma este foarte bine venita la timp pt.plata facurilor etc.
Mircea Marti, 19 Noiembrie 2013
Dumnezeu sa ai aibe in paza pe colegi care presteaza in parcuri !!!!!!!!
paza Luni, 25 Noiembrie 2013

nu-l intereseaza de conditiile in care lucreaza agentii de paza, il intereseaza sa-si faca treaba cu ei, sa-i plateasca cat mai putin ca sa-i ramana lui sa se imbuibe

Mireca Miercuri, 11 Decembrie 2013
Salut,au aparut cateva barci da nu se stie cand vor fi legate la curent ,dar cu o floare nu se face primavara , se zvoneste ca se va da salariu pe noiembrie pana pe 25 --28 decembrie!!
xoxo Joi, 9 Ianuarie 2014

nu-l intereseaza pe patron in ce conditii lucreaza agentii de paza!

itrotoo Miercuri, 5 Februarie 2014
dupa 3 luni sectorul 1 redus 50 la suta,agentii cfs sau out,sau parcuri sect 3,la 12 cu 12 240 h un salariu,la 24 cu48 altul,tot la 240,de ce?La revedere Scorseze,sunteti din Bucuresti?Ocoliti firma aceasta
itrotoo Miercuri, 5 Februarie 2014
PACAT DE DOMNII Voinea si Fieraru.Sincer!
Dani Marti, 11 Februarie 2014
Doamna ” eu ” pe cine apara ?
eu1 Marti, 18 Februarie 2014
Salarizarea lasa de dorit in firma asta, banii se iau cand are chef conducerea, esti tratat ca un sclav pe plantatie; asta doar in linii mari spus. Sefii de obiective au pretentii fara a constientiza faptul ca daca ceri unui om sa isi faca treaba ca la carte trebuie sa il si motivezi prin anumite mijloace(de ex. material). Echipamentul se schimba din an in paste (am vazut agenti care mai aveau putin si aratau ca niste cersetori). Da, e adevarat ca traim vremuri grele insa cum zicea un antevorbitor afacerile cu statul sunt cele mai profitabile asa ca va las pe voi sa trageti concluzia. Nu va apropiati de firma asta decat ca ultima solutie. Atat am avut de spus. Multumesc.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?