Forum despre Societatea de Constructii in Transporturi Bucuresti


ADMIN - undelucram.ro Miercuri, 14 Mai 2014

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Societatea de Constructii in Transporturi Bucuresti, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de SCT Bucuresti.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

gogaie.gogu007 Marti, 17 Iunie 2014

Salariile se platesc cu multa intarziere. Cei disponibilizati in decembrie 2013 au de primit salariile pe perioada octombrie 2013 - ianuarie 2014. NU VA ANGAJATI la aceasta firma. Se tipa la toata lumea, indiferent de functia pe care o are salariatul.

Angajat Joi, 31 Iulie 2014
Salutare, domnul de mai sus (dupa nume :)) are mare dreptate, salariile sunt intarziate cu 2-3 luni, atitudinea oamenilor nu este tocmai potrivita in intern, fac disponibilizari tot timpul, toata lumea e ruda cu toata lumea... ce sa mai zic...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?