Forum despre SecurIT Force SRL


ADMIN - undelucram.ro Miercuri, 4 Decembrie 2013

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma SecurIT Force SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de SecurIT Force.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

nmpmihai9120 Marti, 12 Ianuarie 2016

Este o firma ok dpdv si ca bani si ca salarii dar au inceput sa ia din bani am lucrat in obiectivul complexul sportiv ion tiriac intradevar sunt corecti cu banii pe 15 a lunii dar seful de la interventie coordonatorul e aspru in rest totul e ok concediu iei dar la unii plateste la alti nu.La sfarsitul anului 2015 multi si au dat demisia din cauza ca a luat din bani in loc de 1050 ron/luna din octombrie 2015 salariu e de 850 pt paza si 1000ron pt interventie(inainte interventia lua si 1400 ron) cu bonuri nu stiu cu exactitate ce sa intamplat in firma dar am inteles ca se duce rau de tot in jos

Cronicarul Luni, 8 Februarie 2016
Eu pot spune ca lucrurile sunt OK. Normal ca mereu se poate mai bine dar in general nu sunt probleme. Nivelul salarial este la nivelul celorlalte firme din domeniu (in ceea ce priveste agentii de securitate) si sunt corecti in respectarea zilei de salariu si toate darile catre stat sunt platite asa ca nu risti sa ai surprize neplacute.
In ceea ce priveste relatia cu managementul firmei, eu am avut o colaborare foarte buna chiar si in perioada in care eram agent. Sansele de promovare tin si de noroc pentru ca rar apar posturi noi de sef de tura, sef de obiectiv sau coordonator asa ca "trebuie sa te rogi" sa pice unul de deasupra ta ca sa ii iei locul. Eu sunt unul dintre cei care a avut noroc.
In Securit este oarecum valabila zicala "DACA VREI, POTI !!"
Vexatu_vex Luni, 15 Februarie 2016

Are dreptate npmihai cand spune ca se FURA din bani.Nu este vorba de un singur obiectiv ci in toate s-a intamplat asta.este ceva pus la cale de conducere ca s le iasa bonusul de final de an.cei mai vechi stiu ca nu e prima data cand iau din ore adica efectiv din munca noastra a celor care stam in frig ploaie vant ca sa isi umple conducerea buzunarele si sa se laude ca au indeplinit sumele la sfarsit de an.si asta pe spinarea copiilor nostrii.dar de dat0a asta am fost pregatiti si am facut copii dupa toate documentele si vor ajunge ori la dl Tiriac ori in presa daca el nu rezolva.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?