Forum despre Securitas Services


fost agent Joi, 18 Aprilie 2013
mai Neica Nimeni,cap ai,minte ce-ti mai trebuie?!Trebuie sa fii nebun sa muncesti pe 630 roni +20 bonuri!Dar la ce gramatica vad ca stii,nu ma mir.
Eu vorbesc in cunostinta de cauza.Si afla ca nu sufar de sefie.Acolo unde am fost eu, mi-am castigat respectul colegilor,de la sefii de tura pana la inspectori.Si mi-am lasat loc de buna ziua,pentru ca am bun simt si cei 7 ani de acasa.Am avut colegi exceptionali, chiar din Bucuresti.Acum sant la alte firme mai bune.
Eu, care aveam doar doi ani vechime,nu aveam pretentii de avansare,dar am vazut agenti buni plecand de la ei dupa patru ani sau si mai mult.
Uite ca sa vezi,eu inteleg afacerea in sine.Nu aveam pretentii sa imparta firma profitul ei cu mine.Indiferent de cat lua de la beneficiar!Bravo ei!Dar din pacate au pierdut pe mana lor,pentru ca n-au stiut sa comunice corect si in timp util unele masuri de organizare.
Oricum,ultimul cuvant il are beneficiarul!Si are tot dreptul sa rezilieze contractul,cand vede cu cine are de a face!De multe ori beneficiarii isi pastreaza agentii buni si loiali si ii impune urmatoarei firme cu care incheie contractul.Sau in unele cazuri chiar le ofera un job la ei daca au vreo calificare.Sant fel de fel de situatii.
Sanatate la toti,va doresc!Va respect pe toti pentru ca stiu ce inseamna munca voastra.In toate detaliile,si alea bune si alea rele.Doamne ajuta,tuturor!Sarbatori fericite si fara evenimente!
PS. Neica Nimeni,stiu ca esti un om bun,si te respect in continuare oricine ai fi!Si ce daca nu scrii corect?!Ete part!Altii stiu sa scrie dar nu au curajul tau!De aceea te respect!
Anonimus Joi, 18 Aprilie 2013
Domnule NeicaNimeni,

Chiar sunteti un Nimeni, chiar nu N mare, pentru urmatoarele motive:
- nivelul de gramatica este foarte slab
- coerenta in exprimare este aproape de zero
- va plangeti s aruncati cu noroi in oameni pe care nu-i cunoasteti personal si care se implica indiferent de nivelul oamenilor din jur
- aveti posibilitatea sa adresati toate plangerile catre companie pe toate canalele informatice posibile: e-mail, posta, Facebook
De ce nu ati avut curajul sa spuneti aceste lucruri cat timp ati lucrat la Securitas? Stiti cum se spune - "Dupa batalie, multi viteji se arata"....
E mai simplu dupa ce pleci, cand oricum nu mai ajuta nimanui sau la nimic. Fuga de responsabilitate este una din "calitatile" de seama ale romanilor. De aceea totul merge atat de bine in tara asta.
Pe de alta parte, poate va intrebati de ce in Securitas Romania exista oameni care lucreaza de peste 5 ani de zile? De ce sunt atat de multi oameni care vor sa se intoarca?
Daca-ti vezi de treaba nimeni nu are absolut nimic cu angajatii. Si e firesc sa fie astfel. In schimb e normal sa fii penalizat atunci cand gresesti. In fond fiecare decide pentru propria persoana ce face si trebuie sa-si asume deciziile luate.
Va sfatuiesc sa va uitati in jur si a vedeti cum sunt tratati oamenii din alte companii din industrie si atunci sa faceti comparatie. Si poate ca atunci cand veti avea propria firma o sa vedeti cat este de "simplu" sa ai 4000 de angajati si sa-i multumesti pe toti.
fost agent Joi, 18 Aprilie 2013
De ce-l jigniti pe Neica Nimeni?

Va dati singuri arama pe fata!

Securitas Romania este in cadere libera!

V-a convenit cand l-ati angajat si cand v-ati luat banii de pe spatele lui!

Voi ce oameni va doriti,din cei cu doctorate?!

Aia sant in parlament deja!Lucreaza la legea 333/2003!

Ce texte aveti in voi?!
fost agent Joi, 18 Aprilie 2013
RUSINE SECURITAS ROMANIA!

NU MERITATI NICI UN RESPECT PENTRU CA VA BATETI JOC DE OAMENI!

A-TI AJUNS SA VA RECRUTATI OAMENI PRIN SMS-URI!

NU EXISTA FOSTI AGENTI CARE VOR SA REVINA LA VOI!

MINTITI CU NERUSINARE!

CINE CITESTE ACEST MESAJ SA IA AMINTE!

SECURITAS ROMANIA CONFUNDA DISCIPLINA CU SCLAVIA!

DACA VREI SA VEZI CUM ESTE TRATAT UN SCLAV,MERGI LA SECURITAS!

DOAR BULINELE VOR RAMANE DIN BRANDUL LOR!

AGENTII PLECATI ”AMIABIL”...PLECATI VOR RAMANE!

MAI BINE IN INDUSTRIE DECAT LA SECURITAS!

PE EI CINE-I PLATESTE?!NU TOT INDUSTRIA?!
fost agent Joi, 18 Aprilie 2013
CARE COMPANIE?

VOI VA CREDETI STAT IN STAT?!

EXISTA INCA JUSTITIE IN ROMANIA!

POATE AR FI CAZUL SA VA INGROPATI ARHIVELE SI PONTAJELE MASLUITE.

DAR CE VETI FACE CU MARTORII SI ACUZATORII!

II VETI MITUI SA TACA?!

MAI CITITI SI VOI CODUL PENAL SI VEDETI LA CE ARTICOLE VA INCADRATI
PENTRU RELE TRATAMENTE!

DUPA CUM RECUNOASTETI IN COMENTARIUL VOSTRU,IN MOMENTUL DE FATA TRATATI INUMAN 4000 DE ANGAJATI.

VA ACUZATI SINGURI!

AVETI DREPTUL SA TACETI!

BE SMART! USE IT!
FOST Joi, 18 Aprilie 2013
MAI CITITI SI VOI CODUL PENAL SI VEDETI LA CE ARTICOLE VA INCADRATI
PENTRU RELE TRATAMENTE!

DUPA CUM RECUNOASTETI IN COMENTARIUL VOSTRU,IN MOMENTUL DE FATA TRATATI INUMAN 4000 DE ANGAJATI
fost agent Joi, 18 Aprilie 2013
MULTI AU FOST,PUTINI ATI MAI RAMAS!

O SA PLATITI PENTRU TOATE MAGARIILE!

DAR, TOATE LA TIMPUL LOR!

VETI FUGI IN SUEDIA LA STAPANII VOSTRI?!

STIM CUM E CU RELATIA DE CAUZALITATE!

AM INVATAT DE NEVOIE SI LEGISLATIA!

SI O VOM APLICA...A LA CARTE!
NeicaNimeni Luni, 22 Aprilie 2013
Multumesc pt. jigniri si pt. sustinere ,din cate cunosc au fost angajati care au dat firma in judecata si supriza au si castigat oare daca se lucra ca la lege mai pierdea firma, cum poti sa spui ca ai benefici de sarbatori PASTE si CRACIUN , o gluma buna,cei care apara firma aici ce benefici primesc ?,sunt si sefi ok in firma care au curaju sa vb. in fata agentului si nu se ascund,multi beneficiari au renegociat contractele de prestare,ce firma cu renume recruteaza aproape 1000 de oameni anual in toata tara si toti atitia pleaca? si avaind stabilita redusa la personalu angajati,ok peaca agenti dar cei din contabilitate dc?
NeicaNimeni Vineri, 26 Aprilie 2013
Unde esti cel ce apara firma de ce nu mai scri nu mai ai curaj sau ai observat ca sunt fosti angajatii care se pregatesc sa dea probabil in judecata firma si au sanse sa castige despagubiri , din cite stiu precedentu exista si a usturat firma rau , chiar crezi ca vor mai veni oameni la voi cu autocarele pentru angajare sa fim realisti au trecut vremurile acele dar se pare ca cineva refuza sa creada realitatea , sau conducerea are alte obiective promisiunile unui salariu si benefici decente nu mai au credibilitate........ RESPECT PENTRU CEI CARE AU CURAJU SA SCRIE AICI!!!!!!
fost agent Vineri, 26 Aprilie 2013
Lasa-i ca si-au dat singuri cu firma in cap!Li s-a dus vestea ca e o firma de rahat.Cel putin aici in Romania si-au batut joc de oameni.O sa aiba contracte cu cimitirele si alte baraci ruginite din periferii.Macar la obiective de-astea nu se cere responsabilitate.Poate un pic mai multa vigilenta sa nu dai de vreo fantoma sau strigoi.Ha ha ha.
agentus Sambata, 27 Aprilie 2013
Asta de mai sus, Anonimus, ai stilul de argumentare al unui Branch numit si Mihai. Spui ca atunci cand gresesti e si normal sa fi penalizat. Macar de a-ti fi respectat procedura penalizarii, incepand cu mustrarea, avertismentul si dupa 5% sau 10 %, depinzand de gravitatea faptei. Dar nu, orice greseala se penalizeaza cu 10 bonuri de masa, care nici nu sunt trecute in contract, adica evaziune fiscala.
Pierdeti din ce in ce mai multe obiective, de la Mall-ul din Baneasa pana la fabrici. Nenea Sorin a bagat firma in rahat. Ceea ce va doresc tuturor de la conducere.
fost agent Luni, 29 Aprilie 2013
MESAJ PENTRU TOTI CEI CE VOR SA SE ANGAJEZE LA SECURITAS ROMANIA S.R.L:

1.VEI FI PLATIT CU UN SALARIU DE MIZERIE/620 ron/luna +20 bonuri de masa.

2.VEI MUNCI INTRE 180-240 ore/luna

3.VEI MUNCI IN TURE DE 24 de ore dar vei fi pontat oficial ca pentru 8 ore.PENTRU CA ESTE ILEGALA MUNCA LA 24 ORE IN TOATA EUROPA!DOAR AFRICANII SI CHINEZII MAI PRACTICA ACEASTA SCLAVIE!

4. IN TIMP CE TU VEI INCERCA SA-TI FACI DATORIA CORECT,FIRMA TE VA URMARI SI LA CEA MAI MICA ABATERE NU VEI MAI PRIMI BONURILE DE MASA!
ACEST LUCRU NU ESTE STIPULAT IN NICI UN ACT,DAR ASA SE PRACTICA LA SECURITASUL ASTA.

GANDITI-VA BINE DACA SE MERITA SA AVETI UN ASTFEL DE LOC DE MUNCA!

Managerii firmei se lauda ca ei sant seriosi pentru ca dau salariile la timp(alea de rahat!) si dau mereu exemple de alte firme care intarzie cu platile.VAX!
ASTA NU E UN CRITERIU!PLATA LA TIMP.
Este ceva normal,prevazut in contract.!

CONCLUZIA: NU SANT SERIOSI!FERITI-VA DE EI CAT PUTETI!
angajata inka Vineri, 3 Mai 2013
Dar nu pt mult timp. Doar pana in vara,atat. E o mare bataie de joc. Te mint din ziua 1 de cand semnezi contractul. Trebuia sa iau 800 in mana ,150 transport si 20 de bonuri . De unde ? Iau 650-690 max 75 decont si doar 10 bonuri , asa ca cine vrea la Securitas mai bn sa stea in banca lui/ei.
Anonimus Miercuri, 8 Mai 2013
Nu pot decat sa multumesc tuturor pentru comentarii. Din cauza celor ca voi, care pe langa minciuni, mai sunteti si lenesi, a ajuns Romania unde a ajuns. De ce sunt oameni care lucreaza la Securitas de ani de zile? De rau ce le este, probabil. Puteti scrie pe toate gardurile si pe toate site-urile, roata se intoarce, domnilor. Mi-e sincer mila de snobismul si de lipsa voastra de corectitudine. Are romanul o vorba - "Gura bate fundul". Eu nu iau apararea companiei, dar, din pacate, cunosc alte companii in care chiar se aplica ce spuneti voi, unde se munceste la negru, unde salariile sunt intarziate cu lunile, unde angajatii sunt, la propriu, exploatati. Cred ca dorinta de a denigra o companie vine si din imposibilitatea de a ajunge la nivelul dorit, respectiv din frustrare. Cunosc foarte putini oameni care sa recunoasca ca au parasit compania din vina lor, toti dau vina pe angajator. Nu conteaza ca salariile sunt platite la timp si nu la negru, nu conteaza ca de bine, de rau, se dau tichete de masa, nu conteaza ca meritele angajatilor care intr-adevar dovedesc ca pot si ca vor sunt recunoscute, nu conteaza ca angajatii sunt informati, prin diverse metode, asupra proiectelor interne.... Nu am curaj sa vorbesc? Ba am, poate mai mult ca voi, pentru ca spun ceea ce spun din convingere, nu din frustrare sau suparare, ca voi. Da, in orice padure sunt uscaturi. Da, nu exista fum fara foc. Dar v-as dori macar o zi sa aveti de luat decizii menite sa tina pe linia de plutire o companie de asemenea anvergura intr-o societate puternic politizata si plina de hoti de tot felul. Si atunci sa va vad ce ati mai reprosa si cui.
Pana atunci, "cainii latra, caravana trece".
the curios Miercuri, 8 Mai 2013
Daca poate cineva oferi info despre oamenii din departamentul HR... cine e Manager/ Director Resurse Umane?
MomentanImiEBine Joi, 9 Mai 2013
Persoana de contact la departamentul HR >>Corina Neagu<<
Toma Joi, 9 Mai 2013
Mai Anonimus ai vorbit bine ai dat si raspunsuri la unele intrebari ,ce se va intampal cu agenti din baneasa mall,in somaj firma nu baga pentru ca blochieaza angajarile,pe tine inafara de functia de sef ce te mai stimuleaza (funcati aduce si bani categoric),cei care stau in picioare in magazine ce crezi ca ai poate stimula ai loat decizia grea sa vb. cu oameni ? sigu ca nu pentru ca nu poti loa decizi financiare !!! Pana atunci, "cainii latra, caravana trece" ai dreptate mare .
Anonimus Joi, 9 Mai 2013
Stimate Toma,

Da, am functie de sef, muncesc din liceu, nu am uitat de unde am plecat, stiu ce inseamna greutatile, muncesc si 16 ore pe zi, dar o fac cu placere. Si da, nu am bani pe cat as merita sa am. Dar asta este pentru ca traim intr-o societate foarte limitata in a aprecia calitatea umana si a muncii la justa ei valoare. Din pacate ce nu inteleg majoritatea celor care comenteaza aici sunt urmatoarele:
- locul de munca ti-l alegi, nu te forteaza nimeni sa te duci sa muncesti undeva, pentru ca dreptul la munca este liber intr-o piata a muncii
- salariile in companiile de paza sunt stabilite prin contractele cu beneficiarii - cat plateste beneficiarul, atat isi permite compania sa plateasca si angajatii
- daca crede cumva vreun angajat ca exista vreun sef pe lumea asta care nu-si doreste angajati multumiti, se inseala. E adevarat, unii nu sunt facuti sa fie sefi, si se dau singuri afara. La un moment dat, cu riscul sa se primeasca nenumarate plangeri la adresa respectivului, ca cele de mai sus, cineva ia masurile necesare.
Eu pot intelege perfect nemultumirile unora dintre voi, pot intelege supararea, dar fratilor, puneti mana si faceti ceva cu vietile voastre, in loc sa stati sa va plangeti pe site-uri de acest gen.....Cu ce va ajuta sa va spuneti of-ul aici in loc sa veniti cu solutii in a va face vietile mai usoare? Poate daca ati schimba experiente pozitive prin care ati trecut sau prin care treceti, ati reusi sa invatati unul de la altul si poate ati reusi sa ganditi si pozitiv. Asta e parerea mea. Eu asta fac. Si functioneaza.
fost agent Vineri, 10 Mai 2013
Stimata Anonimus,

Sa vezi cum o sa functioneze in cazul tau bestemele oamenilor pe care i-ati exploatat!

Sa te vad atunci cum gandesti pozitiv!

Cand te-ai uitat in oglinda ultima oara?

Te crezi evoluata spiritual?!
Te crezi superioara celor ce n-au functia ta?

Afla ca traiesti intr-o mare iluzie!

Vad ca te deranjeaza comentariile de aici.Ar trebui sa le multumesti celor ce scriu adevarul.
Te scoate din zona de confort.

Ce ironie a sortii?!

Se vede de la o posta nivelul tau de dezvoltare personala.
Vad ca nu prea poti dormi.Ai ceva pe constiinta?!
E ceva ce nu iti poti ierta?
Ai o cariera frumoasa!
Caracterul...l-ai pierdut pe drum!

Sincer...te compatimesc!
NeicaNimeni Vineri, 10 Mai 2013
Stimata Anonimus Toma are dreptate si eu inteleg ca a_ti este jena sa vb.cu agenti de paza sau cu cei pe care ai conduci (de ce?,pai cred ca si cei de la poplaca sau silistea - gumesti) inteleg motivu , ca ,sef ai si alte benefici mai mici mai mari fata de restul angajatilor (angajati care duc pianu),preferi sa inchizi ochi sa apleci capu si sa te gandesti doar la tine (poate ca asa arface altu daca ar fi in locul tau),dupa urma celor care cara pianu esti multumit de beneficile pe care le primesti fata de restu agentilor care duc greu,daca faptu ca tu esti multumit cu 900-1200 de roni (plus alte benefici)pe luna,daca oamni pe care ai conduci ar sti ai avea curaju sa ai privesti in ochii si sa le explici situati?,.Promisiunile cu care esti chiemat sa lucrezi incadru companiei multinationale sunt desarte cand vine luna 3 de la angajare si astepti sa ei ce tisa promi ramai fara cuvinte SI TOTE ASTE LIPSA UNOR SEFI CA TINE CARE NU AU CURAJU SA MEARGA SA LE EXPLICI OAMENILOR SITUATIA SE VA SIMNTI!!!!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?