Forum despre Securitas Services


Eli Luni, 8 Iulie 2013
Ca si secretara/receptionera/asistent manager a lucrat cineva la ei?
NeicaNimeni Miercuri, 10 Iulie 2013
Buna
Daca nu ce dezi cerintelor cerintelor sefului direct este ok daca cedezi de vi inamica nr1 al colectivului sa ai grija la nr de ore care lucrezi si cum vei fi renumerata nu pune mare baza in ceea ce tise spune la interviu este generic fi pentru tine si nu da curs barfelor si va fi ok
Fost angajat Luni, 15 Iulie 2013
Pentru cine intreba de receptie, iti pot povesti exemplul meu.
Aveam nevoie de bani ca sa ma intretin la facultate si voiam sa ma angajez, dar fara experienta nu ma lua nimeni asa ca atunci cand am primit un raspuns de la Securitas si am fost invitata pentru un interviu n-am stat pe ganduri chiar daca era firma de paza. Ce aveam de pierdut??
La interviu a fost un baiat care m-a intrebat de o gramada de chestii. A trecut peste faptul ca n-aveam experienta si era foarte interesat de ce vreau sa lucrez acolo, de ce stiu sa fac practic si daca am inteles foarte bine ce mi-a zis el despre Securitas si post. Dupa toate intrebarile am purtat o conversatie in limba engleza de vreo 5 min, mi-a dat o foaie cu ce acte trebuia sa aduc si o saptamana mai tarziu eram angajata.
A fost mai greu la inceput pt ca seful meu nu avea prea multa rabdare si eu nu mai lucrasem, dar m-am obisnuit si am ramas aproape 7 luni. Vizitatori, posta, curier etc. Nu e complicat, dar au ffff multe chestii pe care trebuie sa le faci exact asa cum spun ei si uneori te saturi. Nu o sa lucrezi doar tu si colega pt ca vor mai fi si altii. Unii de bun simt, altii niste badarani. Eu i-am spus sefului meu si i-a pus la punct.
Eu am plecat ca banii nu sunt prea multi, nu prea ai sanse sa promovezi si am gasit altceva, dar daca ai nevoie cum am avut si eu de un job care sa iti permita sa ajungi si la facultate atunci..
wildchild Luni, 29 Iulie 2013
Am lucrat la ei,pt. ca aveam nevoie de bani...in afara de faptul ca acum avansezi numai daca ... (aveam diplolma de facultate,calificare ca agent securitate,experienta etc,si se stia la personal,aveau actele mele de studii,dar in loc sa anunte ca au un post de inspector de securitate,au angajat "pe cine trebuie").
La control au 3 oameni.
"Anonimus" Poti sa fi cat de competent vrei...nu avansezi.Nu mai pun salariile,care sunt un rahat la agenti,de la inspector de securitate in sus sunt acceptabile si mari,mergand pe scara ierarhica.Faptul ca dau banii la timp e o motivare de rahat,sunt o gramada care dau banii la timp.
In concluzie...cautati orice altceva,de astia se va alege praful in curand!
wildchild Vineri, 9 August 2013
domnilor moderatori,de ce mi-ati modificat postarea? spusesem clar cine sunt oamenii de la control si cine ar putea fi "anonimus"...va luati cumva bani de la securitas sa nu le apara numele?in postarile despre alte firme apar si nume,aici nu.... iar eu scrisesem mai mult decat apare aici :D cati bani va da securitasul???
Si totusi Luni, 12 August 2013
Oameni de la control nu au alta treaba de cat sa a-si faca datoria ce le este ceruta de 10 ani si respect 3 ani in firma Securytas si CPI,nu sunt obligatri sa tina cu agentu care sta 24h in picioare si pe care controlu al prinde neregulamentar, ce vina au ei ca asa merge sistemu,despre cum a-i chieama ai sa nu le facem reclama gratuita este serv. lor,daca cineva se considera ne dreptati de ei pot deschide proces etc.,nimeni nu poate spune cat mai rezista Securytas cu actualu sistem pe piata romaneasca (vezi situatia Rosegur)
Fratilor in romania pandaria nu este precum afara si nu are viitor pt.cei tineri!!!!
stiu Luni, 12 August 2013
termenati cu vorbele si acuzele aiurea! vreti sa stiti cum e la firma? va spune unu care a avut dea face si ni obiective si la birouri cu lumea..
la agenti e ca peste tot 800 si bonuri daca ai noroc poate mai mult daca sti engleza!! ce e nasol e ca nu se baga ore ca prin alte locuri si daca se baga te trezesti cu ele neplatite si iti da sefu libere ca e nush ce proceduri pe la birouri. tot au vrajeala asta cu banii la timp.. si daca e la timp si putin ce folos???? ehipaju de control adica D si C isi face treaba ca tot omu ca sunt si ei platiti si ce li se cere aia fac. ce voi faceti altfel?? nici mie nu mia convenit da asta e daca e omu angajat aia face
la birouri am incercat si eu sa ma bag da ce mie dispecerat sau altceva e salariu ca la paza si te freaca toti cum le vine. mai mereu cand ma duceam cu trebaa pe la birouri ii vedeam casi faceau cerere de avans chiar paia care munceau acolo. na-ti vazut si cum sunt imbracati?? diferenta intre ei si aia de la firmele din cladire. si nici menegeri aia mai mici nu castiga cine stie ce. am auzit ca vreo 20 de milioane da la fel sa te frece toti si sa ai raspundere
se va duce de duh firma asta nu ca vorbim noi aicia sau ca e nu stiu ce inspector mai rau care oricum nici el nu castiga cu mult mai mult decat un agent sau colegii cu barfa sau pe la birouri aveti voi impresia ca se fura. eu am plecat in iarna cand mam prins ca salege prafu de firma cand ni sa taiat bonurile si dupa aia a inceput sa se auda ca ies din obiective da ce sa vezi? directorii de la firma erau toti cu masini noi noute!!! pei la fraieri la tai de la gura si nuti pasa de beneficiar nu dai o prima de sarbatori macar o ciocolata la astia cu copiii si tu iei masini noi audi????? nu e ca si cum era logan sau altceva.. lux tata ca tragem pe fraieri!! si e pacat casunt baieti buni acolo si mai fara scoala si cu scoala multa..... da ei nare talent ca altii sa zica "dom presedinte in sus dom presedinte in jos"
Stotusi Vineri, 16 August 2013
Faptu ca se da salariu la timp este meritul lor,restu lasa de dorit pentru cei care au rams multa bafta si aveti grija !!
brasov Joi, 22 August 2013
asa e isi bat joc de oameni se iau bonurile cand au chef si daca mai faci naveta mai ramai cu 400 ron as vrea sa stiu daca ei ar trai cu banii astia niste ticalosi,oare bucurestiul sau cei de la firma din suedia stiu cum isi bat astia joc de oameni.
Totusi uni Vineri, 23 August 2013
Sa creat un sistem regulie sunt foarte simple rezisti mergi incontinuare cedezi esti scos din sistem atat timp cat provincia nu gasesc demunca in zona lor securitasu va avea forta de munca si nu obliga pe nimeni sa stea in firma politica firmei este pealocuri corecta si onesta dar cei de la control pe bucuresti V,D si U asteapta greseala casa te poate penaliza asi fac datoria doar,probabil ca asa este si la obiectivele din provincie,daca obiectivu este contractat pe o suma f b ,poate si ag.de sec.sa castige unde va la 1000 cu tot cu bonuri la 260 - 280 h pe luna ,si fapti ca ai primesti la timp este ce va de bine. Piata munci este linera nu te obliga nimeni sa mergi cu sacu la pomul laudat,trebuie sa te documentezi bine sa cauti informati despre firma unde vrei sa prestezi ca,ag.de sec.
Nu va lasati dusi in eroare de catre firmle care au saituri de pe ultima moda si de fapt au 2.- 3 obiective la interviu aveti curaju si mpuneti intrebari care va intereseaza ce tin de veniturile si orele lucrate
Pe bucuresti si ilfov aveti mare grija echipaju de control (U,D si V),au experienta in domeniul de control de peste 12 ani ,sa aveti mult noroc
AMM Joi, 24 Octombrie 2013
Mai terminati fratilor cu palavragelile si mai puneti osu` la munca. Toata ziua va vaicariti, ca aia va controleaza, ca nu va da banii...., Cand va angajati v-ati facut vreodata la inceput un calcul sa vedeti cu ce bani ramaneti in mana? V-ati pus vreodata intrebarea: Care este nivelul meu profesional la care ma situez in prezent ? asta ca sa stiti in ce va implicati.... Incurcati si pe altii, va incurcati si voi , problema mai grava este ca va incurcati aiurea, dar pe cheltuiala voastra intr-un final.....Studiati mai bine piata si faceti o comparatie intre ce ofera Securitasul si alte companii de profil, nu va mai vaicariti atat......
Anonimus Luni, 28 Octombrie 2013
Vedem la TV si auzim ca agentii de paza din tarile dezvoltate au salarii de ordinul miilor de euro sau dolari si ne intrebam de ce oare in Romania este una dintre cele mai prost platite meserii cand munca de agent de paza este totusi o meserie calificata care necesita urmarea unui curs de calificare si cunoasterea legii 333 si a consemnului potului.

Responsabilitatile sunt deasemenea pe masura, intrucat nu putine sunt cazurile cand unui agent de paza i se dau sute de mii de euro in grija (parcuri auto, utilaje pe santiere, cladiri de birouri..etc), acesta raspunzand cu bunurile personale (casa , masina,..etc) in cazul in care se constata lipsa vreunui bun.
De ce la noi o femeie de serviciu, un gunoier, un muncitor necalificat de pe santier, un parcangiu (meserie inexistenta in acte dar des intalnita in centrul Bucurestiului) castiga mai bine decat un agent de paza ?
Sunt oare de vina societatile de paza? Legislatia? De ce la noi, unde infractionalitatea se apropie de cotele existente in Africa de Sud, meseria de agent de paza este desconsiderata?

Dar cat este salariul unui agent de paza?
Dintr-un studiu recent al pietei am tras concluzia ca salariile NETE variaza astfel (cu mici exceptii):
agent de paza: 800 ”“ 1400 la o norma de 240 ore lucrate (tichete de masa incluse)
agent de interventie: 1200-2000 la o norma de 240 ore lucrate (tichete de masa incluse)

Ne punem intrebarea: firmele de paza se imbogatesc de pe urma agentilor?
Raspuns: Unele da, unele nu. Si aici depinde de tariful incasat de la beneficiar si bineinteles de beneficiar.

CA REGULA GENERALA IN ROMANIA: BENEFICIARUL cel mai profitabil pentru orice firma de paza este STATUL. El plateste cel mai bine si in general lui i se presteaza cele mai proaste servicii de paza adica agentii de paza care lucreaza la stat sunt cei mai prost platiti (vezi agentii din parcuri si de la institutiile publice).
Prin urmare firmele care au contracte cu statul se imbogatesc de pe urma agentilor de paza prost platiti.

Daca tariful pe ora de paza in Romania variaza intre 7,0 ”“ 8,5 lei + tva pentru obiective cu grad scazut-mediu de dificultate (cladiri de birouri, parcuri auto, obiective industriale, blocuri, etc..), pentru parcuri, scoli, gradinite se plateste intre 12 si 16 lei / ora + tva pentru ca statul isi permite sa suporte costul ridicat din buzunarul cetateanului.

Daca facem un calcul simplu pentru un post cu program permanent: intr-o luna sunt in medie 30,5 zile x 24 ore/zi = 732 ore iar un tarif de 8 lei ora inseamna incasari lunare de 5856 lei.
Majoritatea societatilor folosesc 3 agenti/post, unui agent de paza revenindu-i 5856/3 = 1952 lei brut;
- 10% din acesti bani sunt in general regia societatii (uniforme, controale, telefoane/statii, logistica,..etc) deci ar ramane un salariu brut de 1756 lei.
- din 1756 societatea plateste aproximativ 384 lei la stat (partea societatii ”“ cas, sanatate, somaj..etc) ramanand 1372 lei brut;
- reiese un salariu net de 996 lei la 240 ore pentru un tarif incasat de la client de 8 lei/ora
nonagent Miercuri, 27 Noiembrie 2013
Cea mai proasta ,neinspirata alegere din viata mea dpdvdr profesional!
Sper sa ajute pe cineva comentariul asta si sa se gandeasca de doua ori inainte sa semneze cu Securitasul.
Ptr ca eu am cautat la momentul respectiv un site ca asta dar nu l-am gasit.
Pe scurt : asteapta-te sa fii mintit , in principiu !
Mie si mai tarziu am aflat cu stupoare, ca nu numai mie mi s-a spus un salariu ,iar la semnarea contractului era alta suma (probabil se asteptau sa semnez ca primarul)
ex : ti se spune o suma de net . la semnare ti se spune ca suma respectiva reprezenta brutul si dupa perioada de proba se va transforma in net.
Daca esti strans cu usa accepti, ce poti face?!

Eu nu am fost agent... dar nu numai agentii sunt tratati "special" sa stiti.
Trebuie sa stiti ca presedintele este economist la baza, contabil mai exact si stim cu totii ce se face "contabiliceste" in situatii de "criza" , nu?...... taiem din cheltuieli ( salarii, bonuri, chiar concedieri)
EX : Au disparut bonurile de la agenti , se dadeau explicatii de economie dar se faceau achizitii de masini pentru manageri! SAMD

SERIOS !!! GANDITI-VA DE TREI (3) ORI !!!!

SUCCES!
tzutzi Joi, 5 Decembrie 2013
fetele care mai sunt la birouri ( hr, conta ) furnicile , cinste lor. Incearca sa faca experienta securitas mai placuta si atunci cand vii dar si cand pleci.
se evadeaza in masa de la securitas incepand de la varful piramideisi asta ar trebui sa va puna pe ganduri.
in rest sunt pusi la conducere doar neavizati,ce a mai ramas prin firma adica, iar diletantismul e la ridicat la rang inalt .
in rest feriti-va!
Mircea Miercuri, 11 Decembrie 2013
Am lucrat la ei si asta cu salariu este corecta este bine sa pui intrebari pe la cunostinte sau prieteni, sunt multi factori care te determina sa te simnti ca ai loat plasa cu SECURYTAS, principala este barfa care pleaca de la biroul oval sau de la omu cu diplomatu daca nu intri in hora barfelor si sa suferi de scenarita nu rezisti , cei care au ramas au intrat insanu familiei SECURYTAS cu trup si suflet , si omu cu diplomatu decide cine ia sau nu bonuri si cui ai scade salariu ajutat ce echipa de integritate a agentuli cu poze si filmulete pe timp de noapte realizate,,,,, cereti informati inainte sa semnati contractu de munca!!!!!
de ce Marti, 24 Decembrie 2013
De ce m-am angajat la Securitas? Pentru ca, desi vorbesc o limba straina si nu ma pierd in fata calculatorului, nu aveam mari sanse de a ma angaja in Ploiesti si pentru ca, la interviu, a fost un pustan care a stiut cum sa ne ia pe toti 30-40 cati eram intr-o sala. A vorbit frumos si s-a aratat interesat de fiecare in parte. A avut rabdare pana si cu cei pe care ii vedeai de la o posta ca erau betivi notorii. Ce mai incolo si incoace, am zis ca nu e salariu mare, dar ca uite aici sunt tratat ca om nu ca inca unul la numaratoare! Pe naiba! Cat de profi a fost la interviu pe atat de amatori au fost cand am ajuns in post. La prima tura am avut decat o geaca de la ei. Bocancii ai mei, pantalonii ai mei, camasa a mea. Nu stiam care incotro s-o ia, care sa faca ce si a trebuit sa asteptam pana a venit cineva de la Bucuresti sa ne spuna. De salariu stiam ca e mic, dar nu stiam ca o sa faca faze aiurea cu penalizari scoase din palarie. Daca nu imi spui ce sa fac, atunci de ce ma penalizezi cand nu fac ce tu nu mi-ai spus sa fac?! Am gasit in alta parte. Cred ca asa au facut si cei care m-au angajat ca nu i-am vazut de atunci. Degeaba e multinationala cand se comporta ca o firma de sub bloc!!
ion Vineri, 17 Ianuarie 2014
Se pare ca criza financiara a lovit si in acesta firma sau scos bonurile de masa,pacat de acest brend ,fratilor nu va lasati dusi in eroare poti face si alceva inafara de paznic !!!
george Luni, 20 Ianuarie 2014
ce se mai aude de cei din staff? am inteles ca vor fi schimbari la varf?
111 Marti, 21 Ianuarie 2014
da, se schimba flota de audi cu lexus!!
totusi Sambata, 25 Ianuarie 2014
CE VOR FACE CEI DIN PROVINCIE CARE VOR RESIMNTI DIN PLIN LIPSA DE BONURI ,vor acepta aceasta situatie ???

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?