Forum despre Securitas Services


un fost angajat Securitas Marti, 28 Ianuarie 2014

te ia cu vorba buna la inceput...semnezi contractul si dupa incepe iadul...ore suplimentare neplatite,trebuie sa fi la cheremul lor 24 din 24 si 7 din 7.in plus esti tratat ca un gunoi...nu esti platit la timp..sanctiuni la bani din orice.....eu unul nu recomand nici unei fiinte umane sa se angajeze la ei decat daca va place sa fiti tratati ca niste sclavi fara creier

bossul Joi, 30 Ianuarie 2014
stie cineva cat ies pe luna daca lucrez 12/24 si 12/48?nu am mai lucrat ca agent..si m.am angajat recent la ei..sunt seriosi ?dau banii?
fost Marti, 4 Februarie 2014
Nu bagati 24h cu 24h veti fi sigur victime ale echipei de control pe timp de noapte ,acum se pare ca sa scos si bonurile ,mai bine intrebati in stanga si in dreapta despre securitas si inspectori etc.pentru ati face o impresie ,intecut pe 20 ale luni se dateau bani nu aveau intarzieri,se pare ca criza a ajuns si la ei!!! multa bafta
Motanrau Joi, 27 Februarie 2014

securitas este o firma de ca majoritatea firmelor de paza.Cele care sunt serioase sunt numarate pe degete.

anonim Sambata, 3 Mai 2014
si sc irbis guard grup la fel fac, 240 ore pe luna neobliga sa lucram,si in contract scria 160 ore,mincinosii,banii ii luam la timp dar eram sclavi
sorin45 Luni, 19 Mai 2014
Am lucrat si eu 2 ani la Securitas , obiectivul meu a fost MARFIN BANK - GALATI , din punctul meu de vedere firma chiar este ok , intr-adevar salariile sunt cam micute dar eu am avut avantajul de a prinde si un part-time cu firma PRO - LOGIC , sincer nu vad de ce va tot plangeti de conditiile proaste ! ( cum le numiti ) FRATILOR - V-A TINUT CINEVA LEGATI DE GARDUL FIRMEi ? tot va smiorcaiti ca o muiere in calduri , Ai stat o luna , nu ti-a placut , valea in alta parte (, vorba cuiva de mai sus ,, dupa razboi multi viteji se arata ) Pacat de voi ! si eu am avut salariul oarecum mic in comparatie cu nivelul de trai din Galati dar am razbatut si uite - n-am murit , Acum pe spatele meu scrie BIDEPA si imi vad in continuare de indatoriri , Pa ! Toate cele bune si astept sa ma barfiti !
Punisher Miercuri, 27 August 2014
Ma bag si eu la firma asta ca agent paza. Din start a comis seful de obiectiv o faradelege: firmele trebuie sa plateasca medicina muncii nu noi. Dar I-l las in pace deocamdata, las sa se mai adune ceva faradelegi, apoi vin cu un prieten avocat. Atunci sa-l vad. Ca la gura ii mare si rau de gura, ma gandesc ca pus fata in fata cu legea ii varza.
niro Miercuri, 3 Septembrie 2014
ati da bani dua 1an pastreaza bonu de la abinetul medical
Punisher Luni, 6 Octombrie 2014
Dar cam peste tot in Securitas pentru unii noi angajati sunt tinute noi, pentru altii nu? Ca eu cum am mai zis, sunt de o luna la ei, am primit o tinuta de parca sunt de 3 ani la ei, altii, neamurile, au tinute noi. Normal dupa un an asa stiu ca tinutele se claseaza. Sa nu vb ca bocanci nu are nimeni. Eu singur dupa un loctiitor sef tura, ar trebui sa asist la descarcat camioane, sa patrulez si sa mai fac un lucru, ca cica seful de tura nu are vreme sa ma inlocuiasca, ar trebui sa ma xeroxez in 3 exemplare ca sa ma duc singur in trei directii, si mai vine si cu amenintari ca daca nu fac i-mi face proces verbal. Am bagat deja si 12 cu 12 nu 12 cu 24 cum m-i s-a zis, si inca ei au pretentii, amenintari. E ilegal sa lucrezi 12 cu 12. In codul muncii scrie ca dupa 12 ore trebuie sa am 24 libere. Mijloace de comunicare din parti, cu minutele mele de pe telefonul meu personal trebuie sa vb cu seful de tura daca sunt ceva probleme. Si cica lider mondial in paza, hmmm. Si m-i s-a mai spus ca la Securitas este interzis sa comentezi, cu alte cuvinte daca fac ei ceva ilegal, sa nu comentez, nu le place sa le spui adevarul verde in fata.
cineva Vineri, 21 Noiembrie 2014

te muta de pe un post pe alt post si apoi la salariu te trezesti cu nici minimum pe economie si atunci cand iti ceri dreptul de ratb ti se spune ca nu a vrut sa ti dea banii dupa decont

Intrusul Marti, 23 Decembrie 2014
Lucrez la aceasta firma de putin timp iar impresia facuta [ lucrand la multe firme de paza]ar fi urmatoarea; nu exista un dialog intre agent si sef pentru inbunatatirea activitatilor la obiectiv si inbunatatirea programului de lucru.Chiar daca vi cu o solutie logica pentru un program mai odihnitor,cei responsabili fac in asa fel incat sa nu sti cum lucrezi de pe o zi pe alta .Problemele pe care le au agenti nu sunt rezolvate de sefi [sef tura,sef obiectiv] ci te trimit la firma ori acolo nu te cunoaste nimeni si intampini greutati.Nu ai cu cine discuta unele probleme ce se intampla in firma si sa propui unele solutii.Daca vorbesti unele lucruri cu cine nu trebuie in cateva zile iti cauti de munca.Conducerea firmei ,asa cum facem pregatire profesionala lunar,ar trebui sa vina sa asculte problemele agentilor si sa inbunatateasca activitatea si programul angajatilor,pentru ca in felul acesta nu ar mai fi rupti de realitatea din teren.Angajati nu cunosc modul de calcul al salariului, pentru ca 2 agenti de la acelasi obiectiv cu acelasi nr. de ore salariile sunt diferite .
only me Marti, 23 Decembrie 2014
care sunt salariile la departament HR ? bonusuri, prime se dau ?
Pioneer390 Sambata, 27 Decembrie 2014

"Cineva" bine a zis cu mutatul de la un post la altul. Si eu am patit-o. Am avut 152 de ore la un obiectiv, 45 la un alt obiectiv, in total 197 de ore si am luat 724 lei in mana. Cand am lucrat 182 de ore am luat mai mult, probabil cum mint sefii de obiectiv la pontaj, ca mint asta este sigur. Si vb cu tine de parca am fi boschetari! Se dau undeva in tara tinute complete? Ca in unele locuri nimeni nu au bocanci, centuri, etc. Si de ce daca ei sunt asa de corecti de ce au scos Codul Etic Securitas de pe site, ca nu-l mai gasesc? Dar, noroc ca l-am descarcat mai de mult, I-l am salvat in pc-ul meu. Dar sefii de obiectiv nu dau multe pe Codul Etic, altfel nu ar vorbi cu tine de parca ai fi sclav.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?