Forum despre Segula Technologies Romania


Mimi Luni, 22 Octombrie 2012
As vrea sa stiu cum decurge un interviu pentru un post de Inginer proiectant debutant.
xmen Vineri, 26 Octombrie 2012
ce salarii sunt pentru un inginer proiectant?
n Luni, 29 Octombrie 2012
ce stiti despre aceasta firma?cum plateste?
me Marti, 9 Aprilie 2013
Hi! Niciun detaliu?!?!?! M-ar interesa cateva informatii: ce posibilitati de avansare ai, cat timp trebuie sa peterci pe un post pana la promovare?ce salarii sunt?cum se munceste, peste program? Thx!
you Miercuri, 10 Iulie 2013

Nu ai posibilati de avansare, majoritatea angajatilor lucreaza ca prestatari la Renault si nu ai sanse sa te muti prin mobilitate la Renault. Programul este de la 8 la 16:30 si in general nu se sta peste program.
Te obliga sa iti iei concediu doua saptamani vara (cand vor ei) si intre Craciun si Anul Nou. Asta nu e ok pentru ca iti raman foarte putine zile de concediu.
Salariile sunt destul de bune si se dau mariri in fiecare an.
Daca vrei sa te muti de la un departament la altul nu poti. Jobul nu e foarte sigur, deoarece contractul tau la Renault se negociaza trimestrial si daca ei nu mai bugeteaza postul tau, esti liber sa iti cauti in alta parte. Nu o sa te tina nimeni sa piarda banii cu tine.

Succes!

me too Marti, 15 Octombrie 2013
@you ai dreptate doar in anumite aspecte. Ai posibilitate de avansare, depinde de proiectul in care esti angajat si de vechimea pe care o ai in aceasta firma, insa trebuie sa-ti ceri acest drept. Trebuie sa iei in considerare si faptul ca nu toate firmele iti acorda salariul intreg si pe hartie, multe recurgand la sporuri, prime, diurne pentru a-ti plati un salariu decent dar pentru aceasta nu platesc impozitele si celelalte obligatii catre stat. Din acest punct de vedere si din prisma faptului ca salariul nu intarzie, tot respectul pentru Segula. Depinde si la ce firme ai lucrat in trecut. Un debutant incepe aici de la ~2000lei (cu bonuri de masa incluse in aceasta suma). Stiu, pentru multi nu este chiar cea mai buna oferta, dar sa fim realisti, cati absolventi (cel putin in provincie) stau acasa degeaba sau si-au luat slujbe derizorii pentru ca nu gasesc de lucru in domeniu?
si eu Luni, 21 Octombrie 2013
are dreptate cel mai de sus me too ,nu este asa de rau sa incepi cu 2000 ,problema este ca mai incolo nu prea mai pupi marire
veve21 Luni, 16 Decembrie 2013
Un inginer pe parte de documentatie tehnica ce salar are?
me too Joi, 20 Februarie 2014
@veve21. Foarte posibil acelasi salariu de debut daca esti la inceput de cariera. Acum depinde si pe ce proiect te angajezi si daca mai ai ceva experienta in afara de anii de studii. Personal, eu ma declar multumit de aceasta firma, sefii sunt cumsecade, programul nu presupune ore suplimentare, colegii sunt ok, de regula apeleaza si la programe de specializare a personalului, etc. Evident firma se bazeaza pe rezultate, dar facand comparatie cu celelalte locuri de munca pe care le-am avut in trecut n-am observat vreun compromis in ce priveste angajarile, salariile, cheltuielile, etc, totul este legal. Personal pot recomanda Segula, fie si pentru inceput de cariera, dar recomand ca macar sa finalizezi unul din proiectele la care te angajezi. Da bine si la CV daca ti se va cere ulterior recomandare de la ultimul loc de munca.
lexu Vineri, 28 Februarie 2014
Salut,

Cam in cat timp te anunta dupa ce ai fost la interviu daca ai fost selectat ?
Ioana Marti, 11 Martie 2014
Hello,
Aveti idee cum decurge interviul la Segula? Ceva sfaturi de dat? Multumesc!
me too Marti, 1 Aprilie 2014
@lexu: In medie in jur de o saptamana, depinde si la ce firma ajungi prestatar, amploarea proiectului, etc.
@Ioana: In general preinterviul este realizat la sediu. In functie de proiectul pentru care esti chemat este posibil sa primesti si o mica testare (ex: o piesa in Catia sau sa citesti un text si sa-l traduci din franceza in romana, sa faci o mica prezentare despre tine ca persoana in engleza si franceza). Se discuta intr-o maniera destinsa cariera ta, dupa care ajungi in alta zi la firma Renault, Dacia, etc unde are loc interviul propriu-zis. Daca totul decurge ok, vei fi angajat si se stabileste ulterior echipa din care vei face parte, conditiile, etc. Restul sunt detalii pe care le stabilesti in persoana.
rzv Luni, 16 Iunie 2014
Buna seara,
Stiti cumva cam cat se ofera salariu pentru postul de Analist Statistica?
Multumes
BEE Miercuri, 2 Iulie 2014
stie cineva ce tip de pise se proiecteaza la interviu?
DDDDDD Miercuri, 16 Iulie 2014
Piesele sunt simple, au in vederea utilizarea comenzilor principale ( pad, shaft, etc. )
snake Marti, 29 Iulie 2014
Sunt de accord cu tot ce a zis me too si este adevarat , puteti incerca nu aveti nimic de pierdut doar de castigat veniti la SEGULA, nemultumiti o sa fie tot timpul acum depinde de caracterul si norocul fiecaruia. SUCCES
me three Duminica, 24 August 2014
Se dau mariri in fiecare an, programul este ok. Rar se intampla sa stai peste program, de obicei pt a recupera niste ore...si eu ma declar multumit comparativ cu firma la care am lucrat in trecut. De obicei te trimit sa lucrezi cu colegii Renault si asta e bine pt ca ai multe de invatat de la ei...da bine la CV...o rampa buna de lansare pt debutanti :)
me too Marti, 2 Septembrie 2014

Eu lucrez la Segula de cativa ani, proiectele sunt diverse. Majoritatea sunt alocati catre Renault Pipera pe proiectare, dar exista si o parte dintre colegi care sunt la sediul central, alta parte lucreaza in Pitesti la Dacia preponderent pe logistica si daca nu ma insel mai exista cativa si in Timisoara pe cercetare sau altceva, plus o alta parte considerabila la Titu tot pentru Renault. Daca ramai brusc fara proiect din cauza beneficiarului (mie unul mi s-a intamplat), se cauta solutii rapide pentru realocarea pe un alt proiect. Daca nu exista ceva clar in momentul de fata si esti din Bucuresti esti chemat la sediu pentru a face training in Catia sau alte softuri si tot faci ceva, ceea ce iar mi se pare un plus. Repet inca odata ca sunt parolisti la tot ce inseamna contractul cu ei: zilele de concediu se respecta (exista intr-adevar situatia oarecum neplacuta pentru unii ca trebuie sa iei obligatoriu vreo 2 saptamani in august, dar cine ramane in acea luna acasa?), zilele libere de la stat se respecta, salariu vine intotdeauna la timp (multumim Oana!!!), daca ai o problema urgenta aparuta brusc in mijlocul zilei, faci o cerere de invoire pentru X ore si poti rezolva situatia neplacuta, deci exista si intelegere, iar contractele se bazeaza pe rezultate cu termene rezonabile.

Aleluia Vineri, 5 Septembrie 2014
Am aplicat la un post pentru design CATIA, am 3,5ani experianta in domeniul auto si am cerut 3300RON pe luna. La o saptamana mi s-a comunicat ca targetul lor salarial este mai mic decat ce imi doresc eu.
Din cate am inteles eu cei de acolo nu concep piese de la 0, in principiu adapteaza componente existente la noile cerinte.
M Vineri, 5 Septembrie 2014
Nu ai detaliat ce activitate desfasori in industria auto: service, proiectare, productie?
Daca nu ai experienta in proiectare CATIA de minim cativa ani, nici o societate din Romania nu iti va oferi suma respectiva pentru un post similar.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?