Forum despre Selgros Romania


dan Miercuri, 27 Noiembrie 2013

Am fost astazi la un interviu la ei in Ploiesti,ce pot sa zic, am ajuns pentru postul consilieri vanzari si cand colo eram pentru lucrator comercial. Dupa 10 minute am plecat.

Anonim Miercuri, 13 August 2014

Buna Ziua Tuturor,
Am absolvit Facultatea in urma cu ani rezonabili si m - am angajat dupa o buna bucata de timp la Selgros Oradea. Lucrator Comercial - 810 RON plus bonuri nestampilate. Plusuri - Orarul se respecta, de munca este, ai unde sa - ti inchizi hainele. Daca lucri pe raion ii spui superiorului ca mergi la baie si te poti duce. Nu vine nimeni sa - ti modifice pontajul. Ai reduceri ca angajat de 10 % si 25% de Ziua Angajatului . Reducerea de 10 % se aplica la produsele nealimentare ca re nu sunt in reclama. Ziua Angajatului cade in data de 10 ale lunii sau prima Luni dupa 10. Salariul se plateste fara amanare in jurul datei de 10 cand primesti si bonurile. Zile libere ai 2 consecutive pe saptamana care se respecta.
Minusuri - Oamenii vechi care isi pazesc locul de munca. Nu ti se va spune toate informatiile de care ai nevoie sa – ti faci bine treaba. Pe raion poti sa prinzi si 10 zile consecutive. Curs cu stivuitorul nu se face cand vii in magazin ci doar dupa ce se strange o buna grupa de oameni. Cursul de stivuitorist este 800 RON. Daca vrei sa pleci mai devreme de un an si sase luni esti pus sa achiti integral cursul. Cursul de stivuitorist esti pus sa – l faci si daca pe raionul pe care esti nu ai nevoie de el.

teo Marti, 4 Noiembrie 2014
Dar la birouri cum e?

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?