Forum despre Selir SRL


marian Marti, 11 Noiembrie 2014

salutare ,

sunt un fost angajat si imi voi exprima parerea care este aproape unanima cu a celor care inca muncesc acolo . asa cum se spunea si mai sus e bine de considerat firma un punct de plecare, din pacate pt mine eu am stat prea mult acolo si am pierdut ffff multe .. sa punctez cateva lucruri:
- backoffice atmodfera e OK cu mici exceptii bineinteles; salariul de incepator e 300 sau 330E brut iar maririle se dau pe ochi frumosi si nu pe competente (asta o poate confirma oricine ). eu dupa mai bine de 5 ani plecam acasa doar cu 1300 ron ( eram norocos ca beneficiam si de spor de vechime).

- informatica din ce stiu de la colegii de pe acolo actuali si fosti treaba e usoara, atmosfera placuta, florile sunt ROZ ; ca salariu de inceput cred ca e 1100-1200 ron (asta daca esti cu studii superioare si nu platesti impozit la stat)... cred ca e cel mai placut departament pt ca aici si la mariri e alta treaba .

- la call center stiu de salarii doar ca sunt un pic mai mari decat la backoffice dar ritmul de lucru e distructiv.. intr-o perioada angajatii de acolo erau nevoiti sa-si ia concediu medical pt a se odihni 2-3 zile... asta pt ca concediu de odihna nu li se aproba din cauza lipsei personalului... oare de ce au deficit asa mare de personal???

stiu cum e sa vrei sa te angajezi si sa nu reusesti,( asta fac acum dupa ce am plecat de acolo ca nu mai rezistam, te plafonezi prea mult ) dar daca vrei sa evoluezi personal si profesional nu recomand mai mult de 1-1.5 ani acolo...
imi amintesc ca atunci cand pleca cate un coleg mereu spunea ca se simte excelent demisionand.. nu i-am inteles pana cand am facut-o si eu

Anonima2 Marti, 13 Octombrie 2015
Buna ziua. Am lucrat la Selir o perioada la departamentul de contabilitate si vreau sa spun ca nu mi-a placut deloc atmosfera de acolo. Nu exista colegialitate sau colaborare intre colegi iar team leader-ul care era atunci parea foarte dezinteresata si nu tinea cont daca era o atmosfera cat de cat placuta la birou pentru toata lumea din echipa ei. Am incercat sa vorbesc despre asta cu dansa si chiar cu persoana de la HR dar nu era nimeni interesat. Exista acolo o persoana care mi-a facut zile negre, fara cei sapte ani de acasa si cel mai mult m-a deranjat ca nimeni nu a intervenit in vreun fel, parca eram in salbaticie totala. Asa ceva este anormal, mai ales pentru o firma care se crede ca este printre cele mai bune din Galati. Un al doilea lucru care nu mi-a placut a fost ca firma parca iti coordona si viata personala, de exemplu mi s-a propus sa plec in strainatate pe un proiect pentru cateva luni dar am refuzat si nu le-a convenit deloc. Apoi concediile, trebuia sa imi iau concediu dupa ce isi luau toti colegii mei deci mai mult cand voiau ei decat atunci cand consideram eu ca am nevoie si cand imi doream. As mai vrea sa adaug ca sunt foarte putine sanse de promovare pe o pozitie de conducere, toate locurile fiind deja ocupate si pe termen foarte lung. Daca iti doresti sa cresti, sansele sunt inexistente. Personal, nu mi-a placut: fata de conditiile de lucru cat de cat bune personalul a facut nota discordanta. Multumesc.
gioonitza Vineri, 5 Februarie 2016
Am lucrat acolo pentru perioada de 7 luni, primul contract si nu mi a mai trebuit cu toate ca mi ar fi prelungit contractul dar thanks but no thanks.
La interviuri, cele 5 , am fost surprinsa si placut impresionata de implicarea tuturor de la conducere pentru angajarea unui om. Pe postul de operator call center, printr un program gen Skype, te intervieveaza si cei din Italia. Acord 5 puncte pentru interviu.
Dupa ce treci de interviuri , treci cica la partea de formare care nu inseamna nimic altceva decat affiancamento pe teorie si ascolto. Partea rea e ca cei de acolo care sunt niste simpli operatori nicidecum formatori, te iau ca si cum ai fi terminat Finante-banci si se asteapta sa stii niste termeni pe care nu i ai mai auzit sau daca i ai auzit, nu i ai folosit vreodata. Deci 0 puncte pentru formare.
Cand treci la activitate, afli multe lucruri noi pe parcurs, pentru ca cei ce te formeaza nu si dau interesul sa te invete sau nici nu vor, fiind niste colegi rai, dar astea e urmatoarea parte proasta . Afli multe pe parcurs, se schimba multe de la o zi la alta, trebuie sa descoperi singur, daca te duce capul, daca nu...
Ultima parte, personalul si colegii...eu nu stiu unde au impresia oamenii astia ca lucreaza, la nu stiu ce multinationala dar au niste figuri in cap si sunt atat de reci de zici ca nu s oameni. Tl ii care s vai de capul lor, te trateaza f prost, nu mai zic de superviseri.
Nu recomand persoanelor simple si cu bun simt sa se angajeze la Selir.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?