Forum despre Senior Accounting Services


ADMIN - undelucram.ro Vineri, 14 Septembrie 2012
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Senior Accounting Services, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Senior Accounting Services.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
anonim2 Marti, 5 Februarie 2013
Groaznica experienta.
Nu recomand nimanui acest angajator. Salariile sunt foarte mici, abuzurile sunt la ele acasa.
Se munceste la un program de cel putin 12 ore, exista angajati care lucreaza si 20 ore.
Cei doi patroni, familia perfecta (el, ea si soacra din umbra) umilesc angajatii si au o mentalitate extrem de rudimentara.
Oamenii sunt jigniti, condamnati ca aleg sa plece acasa dupa incheierea programului (cazul meu) si acuzati ca instiga la revolta.
Mai mult decat atat, in cadrul interviului isi iau angajamentul de a deconta transportul cu auto personal..ulterior, nu recunosc asa ceva.
anonim2 Marti, 5 Februarie 2013
Una dintre angajate, contabila a ajuns in luna decembrie de doua ori la Urgente cu criza de anxietate din cauza stresului si a programului de lucru.
Este contabila si avea un salariu de 1500 lei net.
Ulterior, a fost fortata sa isi dea demisia pentru ca a indraznit in cadrul unei sedinte sa isi expuna problmele de sanatate cauzate de o foarte proasta organizare a firmei.
Andreea Joi, 21 Februarie 2013
Eu nu sunt de aceeasi parere. Nu am fost niciodata jignita, dimpotriva, am fost permanent incurajata si pot spune ca posibilitatile de promovare sunt reale. Cat despre statul peste program, se intampla decat in perioade de maxima aglomerare.
Lavinia Joi, 21 Februarie 2013
Eu m-am angajat de curand in aceasta companie si mi s-au expus inca din timpul interviului, conditiile de munca. Care, de altfel, sunt ok. Salariul este mai bun, chiar, decat ma asteptam sa mi se ofere. In fiecare zi simt ca aflu lucruri noi care ma dezvolta si in plus, echipa este foarte bine pregatita. Cat despre angajatori, pot sa spun ca sunt amabili si intelegatori. Avand o experienta in domeniu, sunt oameni de la care chiar ai ce invata.
gargaritza Duminica, 10 Martie 2013
Cine credea ca sclavia a disparut, nu a lucrat in SAS(Senior accounting services)!

Senior Accounting Services este o firma de contabilitate, care are sediul in zona 13 septembrie.
Cand am ajuns la interviu am fost placut impresionata de ceea ce am gasit, testul de verificare a cunostiintelor relativ usor, persoana de la HR foarte sociabila si deschisa discutiei!

Am trecut de primul interviu si am ajuns la al 2-lea sustinut cu patronii, un cuplu tanar ! Foarte degajat si deschis, mi s.a prezentat societatea ca fiind una in dezvoltare, mi s-a spus ca din cand in cand in jurul datei de 25, se mai lucreaza peste program , ca se merge pe salariul minim pe economie in contractul de munca iar incadrarea va fii Contabil si nu Economist.

Aveam nevoie de un loc de munca asa ca am acceptat.Toate bune si frumoase, am inceput treaba si din prima zi am constatat ca la ora 18.00 cand in mod normal se termina programul, nimeni nu se ridica sa plece. Din prima zi am stat peste program aproximativ 2 ore.

Ciudat, insa m-am gandit ca fiind aproape de 25 ale lunii, poate ca au ramas fetele in urma cu treaba si trebuie sa recupereze. Am constatat cu stufoare in urmatoarele lunii, ca modul de lucru si managementul acestei firme este foarte prost si pe tot parcursul colaborarii m-am simtit mai rau decat un negru pe plantatie.

Am muncit timp de 6 luni, de luni pana sambata aproximativ 15-16 ore pe zi. Plecam la 8.00 dimineata de acasa si ma intorceam la 1.00-2.00 dimineata ziua urmatoare. Volumul de munca este foarte mare, pentru numarul de persoane, iar patronatul poate fii considerat o capusa a societatii moderne. Limbajul este complet neadecvat unei societati care se respecta, ci poate fii asociat mai degraba cu o intalnire in mahala. Fiind un comitet de dame, patronii incurajaza in mod direct barfa si este "apreciat" cel care paraste ce se vorbeste in birou in lipsa lor.

Discutia cu sefii este aproape imposibila, comunicarea este nula si la tot pasul primeste replici arogante, menite sa te intimideze si sa te tina "sub control". S-a discutat de nenumarate ori problema statului peste program , iar replica cea mai uzuala era "Asta e tot ce putem, noi sa va oferim, daca nu va convine.... oameni care au nevoie de un loc de munca gasesti pe toate strazile."

Salariile erau execrabile in comparatie cu orele muncite si efortul depus,iar atmosfera incarcata.

Intr-o saptamana au plecat 3 persoane,iar recordul il detine o fosta colega care a demisionat dupa doar o zi de munca. In tot acest timp, " actionariatul majoritar" (patronii) nu a sesizat ca ar exista o problema si asta doar din cauza orgoliului si a atitudinii de superioritate. Acesta firma este exact un cocktail molotov din care oamenii pleaca de obositi ce sunt !

Din experienta nu doresc nimanui sa treaca prin ce am trecut eu si incurajez oamenii sa nu se lase intimidati sau pacaliti de atitudinea prietenoasa pe care o adopta la inceput pentru ca lupul isi schimba blana dar naravul BA.
stupid Luni, 11 Martie 2013
Andreea, draga mea. Se vede ca esti multumita. Probabil esti multumita si de felul in care te exprimi care ne raneste globii oculari. Decat il folosesti impreuna cu negatia. Mi-a placut felul in care ai spus ca ai fost INCURajata :)
da...ai fost, oamenii de acolo te privesc drept o toanta...eu am asistat la multe momente in care ai fost descrisa in termeni eleganti drept "proasta" , "retardata", "incapabila"...la petrecerea de Craciun ai fost gluma tuturor pentru ca te-ai imbracat ca o..ca o fata ce isi doreste sa ajunga departe in viata!
Viva le stupid people!
anonim Marti, 12 Martie 2013
Ma bucur ca s-a deschis discutia despre aceasta firma....Am lucrat pentru o perioada scurta aici si am plecat pentru ca nu am acceptat sa fiu exploatata!
Lumea munceste non stop, in cazul in care cineva este curios ce fac angajatii la ora 11-12 noaptea,va fi stupefiat sa afle ca la ora aia se lucreaza, presati de niste managerii cu un caracter tipic romanesc, care vor sa faca bani din piatra seaca.
La interviu esti impresionat de atitudinea prietenoasa, ti se spune ca ore suplimentare se platesc, iar pe urma, afli ca de fapt totul a fost un vis frumos.
Patronatul este format dintr-un EL si o EA, oamenii fara caracter, care mint si intortocheaza situatiile pentru a le prezenta in favoarea lor.
Atitudinea este dezamagitoare, iar reactia cand pleaca cineva, e "si asa vroiam sa o dau afara, nu am pierdut nimic!"
Maria Marti, 10 Septembrie 2013
Eu n-am fost deloc impresionata de vreo atitudine prietenoasa la interviu, din contra, comportamentul patroanei m-a facut sa o "iau la fuga" iar acum citind aceste randuri, ma bucur ca am luat decizia de a nu ma angaja la aceasta firma.
Annonnim Miercuri, 15 Ianuarie 2014
Nu recomand aceasta firma, tot ce s-a scris despre aceasta firma este complet adevarat, programul este de la 9-18:00, dar nimeni nu pleca la ora 18:00 cel mai devreme la 19:00, salariu pe cartea de munca minim pe economie, foarte mult stres......categoric NUUUUU
horror Duminica, 19 Ianuarie 2014
Am fost si eu la un interviu zilele astea... program de lucru 9-18 dar se pleaca mai tarziu, ore suplimentare neplatite, salariu pe cartea de munca minim , boala curate...
Pleonasm Miercuri, 29 Ianuarie 2014

Aceasta firma este un pleonasm! Munca multa, banii putini!

eu Duminica, 16 Februarie 2014
Tot ce se spune, perfect adevarat...se pleaca la ora 19.00 doar cateva zile dupa data de 25, in rest se face ora 8,9,10..uneori poate chiar si mai mult (2,3 dimineata). Ca sa nu mai zic de weekenduri lucrate din cauza lipsei de personal si supraaglomerarea celui existent.
oana Marti, 17 Iunie 2014
buna ziua,
doresc sa stiu mai multe despre aceasta firma...chiar asa este , cum s-a prezentat mai sus? Adica, se lucreaza si duminica...si sambata ? cate sambete pe luna se lucreaza? De ce nu vor sa incadreze oamenii ca economist? Cu ce ii deranjeaza atata timp cat esti din punct de vedere legal economist? Stiu ca au si firma de audit? La fel se munceste si acolo? Din ce inteleg nu ai un program pe care sa te bazezi.Patronii cum sunt? Cum se vorbeste, atitudine, comportament etc..Vad ca cineva scrie ca se lucra pana la ora 2, 3 dimineata, mi se pare aproape imposibil...pai cine facea fata la asa ceva, cine mai putea avea randament? Chiar asa este?
Miti Marti, 13 Octombrie 2015
Da, asa este. Si eu am lucrat acolo si am plecat si la 3 noaptea.....

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?