Forum despre Sep Contab SRL


ADMIN - undelucram.ro Miercuri, 5 Martie 2014

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Sep Contab SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Sep Contab.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

interviu Luni, 10 Martie 2014
Am fost la un interviu pentru postul de secretara anul trecut in luna noiembrie si acum vad ca si-au reactualizat postul pe ejobs....de ce?oare chiar nu au gasit pe nimeni sau pur si simplu nu angajeaza si cheama lumea degeaba la interviuri?Interviul se da prima data cu directorul care e interesat daca si citez ''planuri de maritis ai?'', iar apoi urci la etaj si vorbesti cu o doamna.
Eu Luni, 31 Martie 2014
Buna! Si despre joburile pe contabilitate stie cineva mai multe? De la etapele interviului - salarii- atmosfera de lucru - ore suplimentare, etc. Orice ne puteti spune este folositor. Mersi!
oneman Vineri, 10 Octombrie 2014
Salut,a lucrat cineva ca sofer la aceasta firma?Trebuie sa merg maine la un interviu.Multumesc
bubu Joi, 30 Octombrie 2014

Va pot spune eu care este treaba cu firma Sep Contab ( si cu firmele din cadrul grupului)
- programul in care se lucreaza este unul foarte rudimentar si greoi, este un program conceput special pentru ei in anul 1995, iar de atunci nu au mai fost facute imbunatatiri ! Multe note contabile se fac manual, raman agatate facturi platite....
- programul este de la 8 la 16:30, dar se fac si ore peste program, se munceste si sambata daca nu se reuseste sa se termine treaba
- colegele nu prea se implica sa te ajute, tinand cont ca programul este mai special
-se ofera servicii complete pentru client: state de salarii, intocmire adeverinte, probleme de fiscalitate desbatute, etc
-daca clientul considera ca ai gresit ceva in munca prestata, se adreseaza direct directorului, urmand apoi cel mai probabil concedierea, pe motivul "clientul nostru, stapanul nostru"
-se fac foarte multe angajari pentru ca multe persoane au plecat intr-o perioada foarte scurta, tinand cont de mediul nociv in care se desfasoara toata activitatea
- salariile sunt mai mari ca in alte parti, dar pe termen lung nu se merita efortul

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?