Forum despre Serviciul Public Judetean de Paza si Protectie Iasi (Directia Judeteana de Paza si Ordine Iasi)


ivan Duminica, 9 Februarie 2014
Raspunsul il gasiti la agentii angajati anterior venirii pa postul de sef serv.al actualului fermier pa mosia sa LM COMANDAT POLITIC SI EXECUTAT FARA PREJUDECATI,dar urmeaza scadenta pentru toti.
raspuns Marti, 11 Februarie 2014
Tot ce sa angajat in vara anului 2013 si mai tarziu sunt numai pe pile si relatii.Ceilalti angajati dupa cei 22 au fost angajati fara examene si fara sa se dea anunt in ziar.Se poate verifica.Ultimul angajat in decembrie sa imbatat si fugea cu sprayul dupa directoarea centrului.Seful nu a spus nimic pentru ca angajatul este fiul unui primar.
ghinionul Sambata, 22 Februarie 2014

Au fost candva angajari fara pile. Dupa noua oranduire nu mai sunt. Cei vechi (dinaintea alegerilor) trebuie sa plece si sa vina altii noi. Este strigator la cer ce se poate intampla aici. Au facut angajari si in perioada cand nu aveau voie, si nu unul cu zecile. Trebuiau platite politele pentru castigarea alegerilor. Rai au fost cei dinainte, dar astia ii intrec. Dar asteptam dezmembrarea USL si sa inceapa razboiul intre membri si sigur se va schimba conducerea si aici.

catre ghinion Sambata, 22 Februarie 2014
da cu ce te simti lezat? Nu mai esti cumva sef? De asta stai in medical?Cand ti-a fost bine ai spus la cineva/ Stii prea bine ce salariu aveai .... te tina bine chifu in brate..este o vorba 'vrabia malai viseaza si nebunul balamuc"
vasile Joi, 27 Februarie 2014
e bine la spjpp Iasi ? as vrea sa ma angajez . detin atestat . cine ma poate ajuta ?
ivan Joi, 27 Februarie 2014
concediile de odihna pe anul 2011 cand le dati sefu,sau nu mai aveti bani.
catre ivan Joi, 27 Februarie 2014
din cate se stie concediile s-au dat ...sau esti pe langa subiect...cred ca ar trebui sa intrebi vechea conducere..si daca esti asa de interesat de ce nu te duci pesonal sa intrebi ?
Si zici ca lucrezi la SPJPP?
ivan catre ghineon Sambata, 1 Martie 2014
vezi ca sa umplut paharu si a inceput sa verse pe jos . cat de curand ma vei urma la conciedere si am sati pun o pila buna ca am tot dosarul tau .
Catre ivan si gasca Duminica, 2 Martie 2014
Infractiunile contra demnitatii sunt acele fapte care lezeaza demnitatea, onoarea sau reputatia unei persoane, ca atribut esential al personalitatii omului.

Infractiunile contra demnitatii fac parte din clasificarea infractiunilor realizata de legiuitorul roman in functie de obiectul juridic al infractiunii. Acestea se regasesc, ca si celelalte tipuri de infractiuni, in partea speciala a Codului Penal, si sunt: calomnia si insulta. Prin incriminarea insultei si calomniei este ocrotit atat un interes personal, aparand personalitatea morala a individului, cat si unul al societatii, asigurand o relatie sociala bazata pe respect reciproc.
aviz amatorilor Duminica, 2 Martie 2014
Art. 206 (1) Afirmarea sau imputarea in public, prin orice mijloace, a unei fapte determinate privitoare la o persoana, care, daca ar fi adevarata, ar expune acea persoana la o sanctiune penala, administrativa sau disciplinara, ori dispretului public, se pedepseste cu amenda de la 500 lei la 13000 lei.
(2)Actiunea penala se pune in miscare la plangerea prealabila a persoanei vatamate.
misu Marti, 4 Martie 2014
Ati inceput sa vorbiti in dodi, sa nu uitam ca suntem niste simpli paznici obositi majoritatea dintre fostii GP navetisti care vin la serviciu sa se odihneasca,multi betivi refuzati la Politia Comunitara,fara studii elementare, facuti agenti de paza la apelul bocancilor dupa un curs asa cum sa facut....ce pretentii avei fata de firmele private avem salarii decente ,la timp acordate se respecta codul muncii asa ca nu va mai plangeti degeaba .In privinta noului sef pot afirma ca este mai bun ca alalalt de o mie de ori si cel mai inportant ca e cinstit.Asa ca lasati-o balta cu plansul....
misu Marti, 4 Martie 2014
Va mai spun ceva , vad ca majoritatea comentariilor scrise pe acest forum face referire la nemultumirile agentilor fata de cdt. grupa,Pe marea majoritate cred ca va nemultumeste functia in sine ca indiferent cine e cdt sunteti nemultumiti. Cand era Olaru si Orosanu nu era bine ,cand a fost Vechiu si Dima iar nu a fost bine ,apoi Florea si cu care a mai fost la fel, acum astea in frunte cu Roman nu sunt buni asa ca eu cred ca aveti voi o problema personala cu ei...faceti-va serviciul corect si nimeni nu cred ca are ceva cu voi.
ivan Joi, 6 Martie 2014
Ami place ca ati ei apararea si ati tii partea,este adevarat ca hotul striga hotii dar tu nu vei scapa de ochii mei niciodata,cand voi putea si voi avea ocazia cu cea mai mare placere ati voi face rau fara sa am o unda de regret.Oameni mai rai ca voi nu a fost la conducerea acestei unitati niciodata dar urmeaza sa va luati talpasita,unii la pensie altii la dr.Vicol.Atunci vreau sa va vad fata voastra hidoasa si stramba de atata rautate.Va doresc vacanta placuta acolo unde veti merge.
Agentu' de serviciu Joi, 6 Martie 2014
hmmm....raman uimit la cata nesimtire este in aceasta Directie sau Serviciu..cu ce sa incep????Misule..vorbesti prostii in legatura cu nemultumirea agentilor in legatura cu functia de comandant!atunci cand aceasta functie se va ocupa in urma unui concurs corect organizat(asta inseamna sa fie in comisia de interviu,nu stiu...poate presedintele tarii) si fara numiri directe pe functie de catre seful unitatii,ceea ce este interzis de lege si practica actualul conducator al unitati,ei bine,banuiesc ca abia atunci acei comandanti de grupa vor avea respectul cuvenit din partea agentilor!caci odata ce obtii o astfel de functie,asta presupune sa fii capabil sa executi servici in orice post si in orice de conditii,si mai mult decat orice sa stii sa vorbesti..
in legatura cu concediile pe anul 2011,se stie foarte bine ca nu s-au acordat,si poti beneficia de banii in speta doar in cazul in care iti dai demisia,sau,de ce nu,esti dat afara..asa ca cine scrie ceva pe acest forum este rugat sa fie sincer,si sa nu incerce sa fie pe placul conducerii pana si pe internet!
in legatura cu prostiile astea de mai sus cu privire la calomnie..rahat in ploaie!sa dovediti ca v-a calomniat cineva,dupa cum foarte bine spune legea,si dupa aia sa faceti gat!asa ca nu umblati la intimidare,ca vezi tu,e calomnie si se caca careva pe el....hai ciao!
asadar,dragi colegi,dupa cum stiti,se stie la baza despre toate acuzele acare se aduc aici vis-a-vis de anumiti comandanti de grupa,si,spre surprinderea noastra,nu se ia nici o masura,ci,dinpotriva,se cauta agentul care a facut aceasta pagina...e absurd!haideti sa spunem tot ce stim,poate cineva va vedea toate aceste postari,si va lua masurile care se impun!!!
P.S. sa nu va fie teama sa scrieti ca va afla cineva ip-ul calculatorului,caci nu se poate!asa ca scrieti cu incredre!garanteaza Agentu' de serviciu!
superman Joi, 6 Martie 2014
Bravo agent de serviciu,nu stiu prea bine situatia dar dupa cate am auzit asa este nu sau dat concedii pe anul 2011 si sefii se dau dupa deget.Asa va trebuie daca nu va cereti drepturile care vi se cuvin.Vad ca se invoca vechea conducere dar banii pe co pe anul 2011 unde sunt poate o sa ne spuna curtea de conturi.
xmen Joi, 6 Martie 2014
Prostia este caracteristica unei persoane de a fi lipsite de inteligenta, de a fi ignorant sau incult. Aceasta caracteristica poate fi atribuita actiunilor unui subiect , vorbelor acestora sau credintelor lui.

Este un termen de care ne lovim aproape zilnic, iar sensul sau peiorativ l-a incadrat pe parcursul anilor printre cele mai dure si agresive adjective adresate oamenilor.

Totusi acest termen nu se refera in uzul zilnic doar la definitia de mai sus, are foarte multe alte sensuri
misu Joi, 6 Martie 2014
Ivan, vad ca esti indignat rau tare,daca ai ajuns in situatia sa doresti puscaria unor colegi e grav .totusi daca stam si depanam amintiri cu privire la situatia ta in acesta unitate nici tu nu esti ' Alba ca zapada ' , ai venit pensionar fiind pe post de armurier sau magazioner, ceva de genl asta dupa care ai adus-o si pe sotia ta ca [ de pila era mare] dupa plecarile lui Olaru si Orasanu ai fost propulsat cdt grupa fara examen si cel mai grav fara studii(conf. legii pentru o functie de conducere trebuie sa ai liceul cu bac. minim )asa ca timp de 4 ani ai primit spor de conducere ilegal pe care ar trebuii sa-l returnezi inapoi si sa le spui colegilor ca ai avut salariu de 17 milioanelunar+pensie+salariu sotiei12 milioanelunar(mai mare ca un agent obisnuit)asa ca tu ar trebuii sa taci si sa -ti vezi de drumul tau , pentru ca nu ai fost un model de urmat sa faci circ si sa te victimizezi peste tot unde te duci..Dute dupa Chifu si lasa-ne..
inca unu Joi, 6 Martie 2014
Multi zmei pe aici cu comentarii de tot rasul...numai pe forum.De ce nu va spuneti ofurile cand sunt sedinte de fata cu toata lumea???cand va intreaba daca aveti ceva de adugat de ce stati muti??cand a intrat LM in locul lui CA si fiecare din agent a scris pe hartie parerile despre cdtgr, conducere...credeti ca asta nu se vede???ca sa nu mai zic de unii mari fosti cdtgr cu greutate in era Chifu,dupa ce acesta a plecat rupeau usa noii conduceri praduind-ul pentru a-si asigura in continuare functia...dar dupa cum vad majoritatea plang dupa functii
x-men Vineri, 7 Martie 2014
Ivane vad ca multa scoala nu ai....se scrie imi nu ami ...cate clase zici ca ai ? Si mai este si marele agent de serviciu 'daca esti asa de tare in gura mai pune mana pe lege si citeste-o ..daca cineva face plangere penala cu privire la calomnie si insulta, legiuitorul este obligat sa-i dea curs si din pacate pentru cei care au postat pe acest forum ,actiunea a fost
demarata ...si ip-ul se poata afla indiferent de unde s-a scris.Nu conteaza numele ci locatia..de unde s-a scris ,cu toate ca sa postat avertismentul..daca nu cunosti legea asta nu inseamna ca faci ce doresti ......
atentie Vineri, 7 Martie 2014
Prin accesarea siteu-lui www.undelucram.ro trebuie sa respectati termenii si conditiile de mai jos. In situatia in care nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, va rugam sa parasiti www.undelucram.ro si sa nu mai accesati acest site.

Prin utilizarea site-ului www.undelucram.ro sunteti constient de drepturile si reglementarile articolului 30 din Consitutia Romaniei si ale articolului 10 din Conventia Europeana a Drepturilor Omului - CEDO, articole ce fac referire la Dreptul la Opinie si Libera Exprimare.

Prin utilizarea site-ului www.undelucram.ro sunteti de acord sa nu postati informatii false, vulgare, defaimatoare, rasiste, cu orientare sexuala sau orice alte date considerate ilegale pe teritoriul Romaniei.

Continutul acestui site este permanent monitorizat, astfel ca orice abatere de la reguli se sanctioneaza cu stergerea comentariilor dvs. si/sau restrictionarea accesului dvs. la acest site.

Va rugam sa utilizati corect limba romana (folositi cuvinte intregi, virgula, punctul si cratima). De asemenea va rugam sa nu folositi un limbaj de chat.

Verificati textul inainte de a-l posta. Astfel va puteti asigura ca este usor de citit si poate fi inteles de catre ceilalti vizitatori ai site-ului.

Nu citati excesiv din comentariile anterioare, citati doar partile esentiale astfel incat comentariile sa fie usor de citit.

Va rugam sa specificati numele, ID-ul sau nickname-ul autorului comentariului pe care il citati. Este interzisa doar postarea de citate fara contributie personala sau fara a se specifica sursa/autorul. In caz contrar, mesajele vor fi sterse.

Este recomandat sa nu folositi un nume, ID sau nickname deja existent (pentru a evita eventualele confuzii), de asemenea este interzisa folosirea drept nume, ID sau nickname a numelui unei firme, brand sau a unei pagini personale web.

Folosirea cuvintelor sau inregistrarea cu nume obscene/jignitoare duce la restrictionarea accesului la acest site.

Este interzis orice atac la persoana, discutati ideea/situatia, nu persoana.

Tratati-i pe ceilalti cu respect si mentineti discutiile in limitele bunului simt.


LIMITAREA RASPUNDERII

www.undelucram.ro nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor furnizate pe site. Totusi, www.undelucram.ro ofera posibilitatea utilizatorilor (persoane fizice sau juridice, incluzand firmele listate pe acest site) sa combata oficial informatiile care nu sunt conforme cu realitatea, caz in care vom proceda la inalurarea informatiilor false. Daca se considera ca orice informatie gazduita de site-ul www.undelucram.ro violeaza drepturile legale ale persoanelor fizice sau juridice in cauza, este necesara semnalarea acestei situatii la office@undelucram.ro.

Fiecare utilizator al site-ului este identificat printr-un nickname si o adresa IP prin care se poate afla locatia fiecarui utilizator. Adresa IP a unui utilizator nu poate fi pusa la dispozitia nimanui decat in cazul in care legea impune acest lucru. La cererea www.undelucram.ro,, sunteti de acord sa exonerati de raspundere www.undelucram.ro pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acoperiti cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre dvs. a clauzelor prezentului regulament.

De asemenea, raspunderea asupra continutului opiniilor utilizatorilor revine in intregime autorilor acestora. www.undelucram.ro isi rezerva dreptul de a nu face publice acele opinii care contravin termenilor si conditiilor de utilizare sau pe care le considera daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau tertilor.

www.undelucram.ro isi rezerva dreptul de a modifica, revizui, completa aceste reguli in orice moment. Orice modificare va fi facuta publica in aceasta pagina si va intra efectiv in vigoare din momentul postarii ei pe site.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?