Forum despre Shelter Security


La shelter Marti, 25 Martie 2014
Lapte si miere
patapievici Marti, 25 Martie 2014
Tot respectul pt cei destepti,multa .... pt cei "desteptii"
fantomas Marti, 25 Martie 2014
La shelter fara bonuri cat luati????le vezi culoarea din an in paste...nu sunt controale?...ce naiba sa mai controlezi cand celor din obiective le datorezi bani?!...gen: bai mi ati adus banii?!..firma sh imi datoreaza bani!..ce control sa faci ,cand mergi in obiective in care ai datorii de cate 500 ..600 euro catre angajati..
fantomas Marti, 25 Martie 2014

..660 +bonuri + 50 transport fac aproape 900...la shelter iei cam tot atat(fara bonuri)cand isi aduce aminte..

marcu Miercuri, 26 Martie 2014

ANUNT PRIVIND ACHIZITIA PUBLICA DE SERVICII DE PAZA SI ORDINE - Anunt, Documentatie - caiet de sarcini (luna iunie 2013)
Numele si Prenumele persoanelor din conducerea institutiei si ale functionarului responsabil cu difuzarea informatiilor publice:
Numele si prenumele Functia Telefon

In conformitate cu Constitutia Romaniei (capitolul II - drepturi si libertati fundamentale, art. 31 - Dreptul la informatie), accesul liber si neingradit al persoanei la orice informatii de interes public constituie unul dintre principiile fundamentale ale relatiilor dintre persoane si autoritatile publice.

Informatiile de interes public cu privire la activitatea Inspectoratului Teritorial de Munca al municipiului Bucuresti vor fi oferite la cerere de catre functionarul responsabil cu difuzarea informatiilor publice in limitele Legii nr. 544/2001.

Informatiile de interes public pot fi solicitate in scris sau verbal, dupa procedura descrisa in Legea nr. 544/2001 si in Regulamentul de organizare si functionare al Inspectoratului Teritorial de Munca al municipiului Bucuresti.

Plati efectuate de Inspectoratul Teritorial de Munca Bucuresti din Bugetul de Stat

Solicitarea de Informatii

Pentru a solicita in scris informatii de interes public cu privire la activitatea Inspectoratului Teritorial de Munca al municipiului Bucuresti, puteti trimite o cerere pe adresa str. Radu Voda nr. 26-26A, Sector 4, Bucuresti.
Cererea de solicitare (in conformitate cu Normele metodologice din 7 februarie 2002 pentru aplicarea Legii nr. 544/2001) trebuie sa fie adresata explicit Inspectoratului Teritorial de Munca al municipiului Bucuresti si trebuie sa cuprinda urmatoarele:

informatia solicitata, astfel incat sa permita identificarea informatiei de interes public;
numele, prenumele si semnatura solicitantului;
adresa la care se solicita primirea raspunsului.
Reclamatii si petitii

In cazul in care considerati ca dreptul privind accesul la informatiile de interes public a fost incalcat, va puteti adresa cu o reclamatie Inspectorului Sef al Inspectoratului Teritorial de Munca al municipiului Bucuresti.

Reclamatia administrativa va avea formatul tip prezentat in Normele Metodologice din 7 februarie 2002 si va fi depusa in termen de 30 de zile de la luarea la cunostinta a refuzului explicit sau tacit al angajatilor Inspectoratului Teritorial de Munca al municipiului Bucuresti pentru aplicarea prevederilor Legii nr. 544/2001 si a Normelor metodologice din 7 februarie 2002.

De asemenea, cetatenii sau organizatiile legal constituite pot adresa Inspectoratului Teritorial de Munca al municipiului Bucuresti petitii, in conformitate cu procedura descrisa in Ordonanta 27/2002 si in Regulamentul de organizare si functionare a Inspectoratului Teritorial de Munca al municipiului Bucuresti (Legea nr. 108/1999, H.G. nr. 767/1999). Petitiile se adreseaza in scris la adresa mentionata mai sus si trebuie sa cuprinda in mod obligatoriu numele si prenumele petitionarului, precum si adresa unde acesta urmeaza sa primeasca raspunsul.

Toate solicitarile, sesizarile si petitiile vor fi solutionate in termene prevazute de legislatia in vigoare.

Sursele financiare, bugetul si bilantul contabil

Lista cuprinzand categoriile de documente produse si (sau) gestionate, potrivit legii, de Inspectia Muncii conform Art.5, lit.H din Legea Nr.544 din 2001

Lista cuprinzand informatii de interes public conform Art.5 lit.G din Legea Nr. 544 din 2001 incercati aici sa faceti sesizari. Nu vor sa auda de plata salarilor,hai sa ne vedem si sa dam in judecata ca nu se mai poate...este strigator la cer.

unumultumit Miercuri, 26 Martie 2014
La CPB salariile sunt de la 10-12-14 milioane, interventiile de la 16 milioane.... mihai se pare ca le-a cam luat la rand de le stie pe toate, nu-i place sa faca ronduri, nu-I place sa ponteze la stalp, de fapt parca nu-I place sa faca nimic... daca va faceti ca munciti si ei se fac ca va platesc... CPB sunt seriosi, pana si uniformele sunt de calitate, nu pantaloni naspa sa va faca arsuri intre picioare... office@cpbsp.ro
alex Miercuri, 26 Martie 2014
voi ati auzit ceva ca schimba denumirea la firma?
ponta mercenarul Miercuri, 26 Martie 2014
Da o schimba, din shelter in thiefs...
fantomas Miercuri, 26 Martie 2014
O idee buna marcule..eu am sesizat deja itm..astept raspunsul lor..urmatorul pas este instanta..
marcu Miercuri, 26 Martie 2014
fantomas,pe fb ma gasesti cu numele de Yamil-Milyei Mehmed si vb acolo.
ponta haiducul Joi, 27 Martie 2014
REFUZATI SA MAI MERGETI LA EVENIMENTE!!!!ESTE O PRIMA FORMA DE PROTEST PE CARE CONDUCEREA SH ,VA FI NEVOITA SA O IA IN SEAMA!!!MACAR ODATA FITI SOLIDARI!!
fantomas Joi, 27 Martie 2014
Daca am fi de uneala ,am alege o zi si ora,am iesii cu totii din obiective si ne am strange in fata sediului sh, dar cum suntem romani probabil nu o sa ne dezmintim.Comoditatea,frica,supusenia,sunt atribute ale noastre ,ale poporului roman.Ganditiva cum ar fi ca macar 100 de oameni sa se stranga la un moment dat in fata sediului,ce impact credeti ca ar avea?!
fantomas Marti, 1 Aprilie 2014

Azi am trait o experienta interesanta vis a vis de SH.Am fost la sediul firmei(apropos,am inteles ca urmeaza sa se schimbe locatia)unde m am intalnit cu unul din fostii colegi.Dupa ce am schimbat cateva vorbe am ajuns la tema care ne roade pe toti in ce priveste sh,adica banii.In fata firmei trona un audi de vre o 80000de euro,evident ca eu am tinut sa remarc ca acea masina ar acoperii salariile angajatilor sh pe cel putin o luna.Am fost contrazis de excolegul meu,acesta spunand ca pentru a regla sit financiara a firmeine nevoie de mai multi bani.Ceea ce m a surprins este faptul ca excolegul meu i a dat dreptate patronului in ce priveste sit actuala a angajatilor.Acesta mi a spus:" domne e om de afaceri e normal comportamentul lui..doar nu o sa se impidice de sclavi.Si tu daca ai fi in locul lui ai face la fel."In concluzie,ASTA INTELEGE ROMANUL PRIN OM DE AFACERI:TEPAR!.I se pare normal sa ti bati joc de angajati,tu in calitate de patron imbogatindu te pe spinarea acestora.Precizez ca acest baiat ,altfel este un tip cu un fond foarte bun,dar evident lumea in care traim isi pune amprenta pe mentalitatea lui.

jon snow Miercuri, 2 Aprilie 2014

ieri am fost si eu la firma am dus tinuta si demisia am lucrat 8 ani jumate aici au fost si vremuri bune in companie dar vad ca se duce totul de rapa de la bani se alege praful si sincer as mai fi stat ptr ca ci consideram sh a doua mea familie dupa atita timp dar nu pot sa -mi platesc datoriile cu vise nu merge asa ca sa va fie rusine . eu pe unde am fost v-am facut sa fiti mandru, nu ai macar bunu simt sa vi sa spui la baieti care este treaba nu la aia care te pupa in fund toata ziua care te inpiedici la sediu de iei mari smecheri ci prosti care duc tot greu in firma asta prosti aia de agenti cu iei tiai facut un nume si esti cunoscut

fantomas Vineri, 4 Aprilie 2014
In sfarsit au aparut banii pe ianuarie...bonurile,nici un zvon!..acum cateva zile mi am dat demisia,am plecat la ssg,aici am gasit foarte multa disciplina,inspectorii poarta uniforma,tot sistemul este foarte bine pus la punct,sunt rigurosi dar evident si banii vin la timp.Posibilitatile de promovare sunt mult mai mari,in aceasta firma.Nepotismul si lingaii au influenta minima in aceast firma,inobsevabila.Se cere,dar se si da.Cam asta e sistemul.Ah!salariile sunt la fel,pentru cei cebat campii ca sh ar platii mai bine.Fals!!!!
nik Vineri, 4 Aprilie 2014

fantomas,ssg security este o placere la inceput pentru toata lumea.Niciodata nu vei avansa acolo iar de linguseli rede-ma este plin.Acolitii patronului,nu vor ezita sa va trateze ca pe sclavi iar el le va da intotdeauna dreptate.Inspectorii sunt la fel ca voi,fac ce li se spune de sus.Salariile se dau la timp dar in rest....crima.

alex aka Vineri, 4 Aprilie 2014
mai bine e undeva unde se dau banii la timp chiar daca au controale multe.pana la urma banu la timp conteaza nu sa stai la shelter si sa dormi si sa visezi ca iei salariul.bafta fantomas la ssg.eu sunt la aka si sunt foarte multumit chiar daca sunt stricti banii vin la timp cateodata chiar mai devreme de data salariului
fantomas Marti, 8 Aprilie 2014
Recunosc,mediul de lucru de la sh e mai friendly decat la ssg...atmosfera e mai prieteneasca deci mai placuta,dar, dupa cum stim cu totii,plecam de acasa sa facem un ban,pe care sa ne bazam,Banii putini cum sunt, daca nu ti i primesti la timp,e insuportabil.Pentru o persoana care are militaria in sange,in ssg cu siguranta va promova mult mai repede decat in alta parte,Sh exclus, se stie si se si vede dealtfel,nepotismul,linguseala,au devenit arta.Altfel daca patronel ar da banii la timp ,nesupunandui la umilinta,recunosc ca oamenii la sh sunt ok..sh a avut noroc de oameni buni,dar si a batut joc de ei,un singur om!nu ecazul sa l numesc....
Ole ole Joi, 10 Aprilie 2014
Traiasca poporu traiasca poporu
vasile Sambata, 12 Aprilie 2014
Noi vrem banii , banutii nostrii munciti , unde sunt banisorii de care nu vreti sa va despartiti ?
Firma SHELTER SECURITY , ma auzi ?
Unde sunt cei 5000 de ron si cele 90 de bonuri pe care mi-i datorati ???
DATI-NE BAAAAANNIIIIIIIIIIIIIII SI NU NE MAI MINTITI !!!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?