Forum despre Shelter Security


MYKYMAUS Sambata, 17 Mai 2014
Sediul firmei s-a mutat pe strada Laminorului 38 , dar oare de ce ?... , nu cumva vor sa-si ascunda urmele si sa nu mai plateasca bani la oamenii ? si datoriile catre fisc ? Daca aveti cunostinta cine tine aceasta firma in brate politic expuneti aici si pe urma vedem ce facem . Cineva a spus ca un agent a fost chemat la firma si a fost batut de catre cei de acolo , impreuna cu cei de la interventie , daca este adevarat asa ceva este grav si se poate cere suspendarea activitatii acestei firme in instanta si la MAI . Ael agent a dat SMS dl. DIRECTOR ca isi vrea banii care trebuia sa-i primeasca de multe lunii pentru munca prestata si a fost tabacit de aceasta firma "CELEBRA DE PAZA " , vorba lu' MARUTA , de la TV. Mai grav este ca acel om a incasat salariul in " NATURA " , chiar sub ochii marii conducerii de la sediul firmei . Apropo : PENTRU INSTANTA ( DREPTURI BANESTI ) s-a scos din lege MEDIEREA OBLIGATORIE , iar taxele de timbru sunt gratuite si nici nu trebuie avocat . Patronii trebuie sa faca dovada ca au dat banii la salariatii la timp si acele bonuri de masa pe care trebuie sa le suporte angajatorul % si nu din orele suplimentare ale salariatului ! Cei care au plecat din firma de cateva luni nu am primit nici pana acum ceea ce are sa ne dea pentru munca prestata ! Vorbiti si cautati sa fiti cat mai multi hotarati sa mergem in instanta pentru ca ITM nu mai rezolva nimic spunand ca nu mai au competenta si recomanda % instanta . Revenitii cu detalii despre cele de mai sus expuse cei ce sunt in cauza si lasati un nr. de contact sau o adresa de Email .
MYKYMAUS Sambata, 17 Mai 2014
Sediul s-a mutat pe strada Laminorului 38 in chitila . nici pana acum nu s-au dat banii si bonurile celor care lucreaza si care au plecat din firma . Bonuri de masa de anul trecut din Octombrie . Singura solutie este Instanta de judecata dar pentru asta trebuie sa fim uniti mai multi . Apropo nu mai este valabila medierea aceea obligatorie , s-a scos din lege de CCR . Deci sa fim mai multi care sa mearga la tribunal pentru drepturi banesti si sa cerem si penalizarii de intarziere a salariului . Dupa cate observati acesti angajatori nu mai vor sa dea salariile oamenilor la timp , pentru ca in locul celor care pleaca angajeaza alti oamenii care nu stiu despre ce este vorba si isi fac treaba cu ei pana pleaca si acestia dupa teapa luata . Aproape toate firmele de paza procedeaza la fel , deoarece sunt lacune in legii si pot jongla cu legea in folosul propriu . foarte multi angajatii nu merg sa faca reclamatii pe nicaieri de frica sa nu fie batuti de "GORILELE" patronilor si accepta un salariu minim de 850 lei brut ( 600 net ) la 240 - 300 de ore pe care nici pe acela nu il primesc la timp sau chiar deloc . MESERIA DE AGENT DE PAZA SI SECURITATE , NU ESTE O MUNCA NECALIFICATA SI NECESITA O PREGATIRE SI UN ATESTAT PENTRU ACEASTA !
Floryan Gheyer Duminica, 1 Iunie 2014
Laminorului ? Chitila ? Unde erau si unde au ajuns !!!
MYKYMAUS Miercuri, 9 Iulie 2014

Salutare , ce s-a intamplat si-a luat toata lumea banii si bonurile restante ? de ce nu a mai scris nimeni nimic de mai mult de o luna . Sunt oamenii care au plecat din firma de peste 3 luni si nu li s-au dat banii pentru ce au lucrat . Cei care mai lucreaza si s-au lasat prostiti sa treaca la firma "STANDARD" , vor vedea ca nu vor mai primi nimic de la munca depusa la SHELTER .

mM Joi, 10 Iulie 2014

salut tuturor! nici eu nu mi-am luat banii,am auzit k cik au fost cei de pe interventie la sediu,zilele trecute,vreo 20 de insi sa isi ceara sal,cik zilele astea ar baga banii-nu stiu ce faceom noi cu aceasa firma? ce mai putem face? asa ceva este de domeniul fantasticului..mai auzeam unu luna trecuta ca cica,gata si-au revenit! iti vine sa ii dai 2 palme sa il trezesti.

MYKYMAUS Joi, 17 Iulie 2014

Buna ziua , cred ca multi nu au mai avut bani sa achite CATV si au ramas fara internet . Singura solutie palpabila este sa ne adunam mai multi si sa angajam un avocat , care sa ne reprezinte la tribunal : ( la 20 persoane cate 50 lei de caciula se aduna 1000 lei ) . La aceste actiuni se castiga 99 % din cazuri . Chiar si cazuri izolate au castigat in instanta , si au cerut si despagubiri de intarziere a salariului , acele bonuri de masa trebuie sa le dea firma gratis .

MYKYMAUS Duminica, 20 Iulie 2014
Salutare , din moment ce unii oamenii considera ca a nu lua salariul 2-3 luni este ceva normal , nu se mai poate face nimic decat DEMISIA . Atunci cand firma va ramane fara oameni de valoare , atunci poate vor lua masuri sa fie mai atenti si mai corecti cu angajatii lor . Am lucrat la aceasta firma destul de mult timp si stiu cand vechea conducere se ocupa de firma direct si nu punea anumite persoane fara experienta si fara studii de specialitate , sa se ocupe de aceasta . Atunci cand un om pleaca dintr-o firma este normal sa se faca lichidarea si sa primeasca toate drepturile banesti din urma . In caz contrar aceasta problema se rezolva numai cu TRIBUNALUL , ATUNCI cand firma nu mai are nici o intentie sa dea aceste drepturi . Multumesc !
MYKYMAUS Vineri, 29 August 2014
Buna ziua , a-ti vazut ca am avut dreptate cu banii , ca nu vor sa mai dea din urma nimic ! Este mai rau pentru saracii oamenii care au fost obligati sa treaca la alta denumire de firma , acolo unde si beneficiarii si-au dat acordul , pentru ca aici este o mica smecherie a patronilor in general cu schimbatul denumiri , pentru a uita de vechile datorii la oamenii care au muncit pentru ei . Cine mai spera ca va mai primi ceva din urma de la vechea firma , se amageste singur si in curand se va intampla la fel si cu noua firma . Deci daca vreti sa faceti munca benevola sau voluntara mai bine mergeti la o fundatie care ajuta oamenii , decat sa le umflati buzunarele unor astfel de oamenii ,care se cred mari patronii . Apropo au plecat toti cei din firma care mai stiu sa foloseasca internetul ? SAU NU VOR SA-SI SUPERE SEFII , IN SPERANTA CA VOR PRIMII CEVA , nu a mai expus nimeni nimic de ceva vreme ...
TERO Duminica, 21 Septembrie 2014
Aveti ceva cu firma asta? Este cea mai buna firma de .... spalat bani desigur! O sa plateasca cine stiu eu cand ii vine randul, garantat!
MYKYMAUS Marti, 30 Septembrie 2014

Astazi s-a facut dreptate si pentru cei care au suferit ani de zile in aceasta firma . E un exemplu si pentru alti care nu platesc salariile si darile catre stat , care li s-a urcat democratia la cap , crezand ca nu ii va intreba nimeni de " sanatate " . Acum chiar ca nu vom mai primi nici un ban , ca va lua statul pentru impozite neplatite si altele .

MYKYMAUS Marti, 30 Septembrie 2014
Uite ca azi i-a venit randul ! Dar , totusi cam tarzior nu ? Acum cine mai are de luat bani nici nu-i mai vede , nici salariile nu se vor mai plati de acum in viitor pentru cei care inca lucreaza . Ar trebui ca totii sa-si dea demisia in sir indian si sa plece din posturi .
qvo vadis domine Vineri, 3 Octombrie 2014

ANUNT IMPORTANT :
Angajatii Shelter , nu mai asteptati bani sau alte compensatii , statul o sa vanda tot ,
inclusiv masinile si bunurile firmei , casa si terenul omului de afaceri vor trece in custodia unui lichidator financiar !
Deci ....lasati orice speranta , si apucati-va de treaba in alta parte , foarte repede .
Bafta !

mihaita Luni, 6 Octombrie 2014
Nu va mal vaitati atat ca sant cu salarile la zii
din popor Luni, 6 Octombrie 2014
Sall,vineri am primit o parte din bani,pentru iulie
din popor Luni, 6 Octombrie 2014
Mykymaus, nu a tinut pe nimeni cu forta,si sa nu uitam ca am prins si vremuri bune ,asa ca ciocu mic fatalailor,ca numai cine nu a vrut nu a plecat .
kaleea Miercuri, 8 Octombrie 2014
am de luat 60 mil , cand oare se ajunge cu salariile la zi asa cum afirma unii ???
MYKYMAUS Joi, 9 Octombrie 2014
Daca nostalgia unora ca au prins si vremuri mai bune tine de foame , pot sa mearga in continuare cu firma si acolo unde mergr patronul sa mearga si ei , sa dea dovada de cat de mult pupa ... si lauda pe acestia . Sa iei bani in octombrie pentru luna iulie si nici aia totii , pentru unii li se pare normal . Acestia sunt constienti ca daca pleaca de la firma asta nu-i angajeaza nimeni in alta parte cu fetelea alea , care sperie si ursul . Si " mihaita " , unde , in ce post esti tu ca zici ca sunt cu salariile la zi ? Sa auzim de bine , la alte firme ...
din popor Vineri, 10 Octombrie 2014

Nu am spus decat ca am avut si vremuri bune, si ca nu am fost tinut cu forta la firma,dar ca sa intelegi si tu eu am plecat de 3 luni si mai am de luat salariu pe luna august ,in rest toate bune si frumoase.Gascanu ala care se recomanda kaleeeeeeeea ,cred ca e ala din pantelimon care ne tot minte ca pleaca de 3_4 ani ,si pe alta parte se intoarce la primiiiiiiiiii 200 ron av salariu..........in schimb multa ;sanatate ; se intelege :-) :-) :-) :-) :-)

angajatshelter Miercuri, 15 Octombrie 2014
Uite ca au venit si banii pe septembrie si odata cu acestia suntem aproape la zi. Banii se dau inca la Shelter. Nu stiu pe nimeni sa nu isi fii luat banii sau sa isi dea demisia si sa nu isi ia banii. Chiar daca Alin e acolo unde e lucrurile inca functioneaza si surprinzator ceva mai bine chiar. Nimeni nu e tinut cu forta in aceasta firma. Cei nemultumiti sunt liberi sa plece. Eu unul ca agent de paza sunt multumit aici. E loc de mult mai bine ce e drept dar totusi vremurile sunt asa cum sunt. Ce vorbiti unii dintre voi mai sus sunt pure speculatii si nimic care sa reflecte realitatra (@mykymaus vorbesti de foame probabil? sau iti e somn?). Tot ce zic reflecta realitatea ca actual angajat shelter.
angajatshelter 2 Miercuri, 15 Octombrie 2014
Am luat banii pe septembrie, sunt foarte multumit , am luat prima , am si salariu de merit , lucrurile sun f ok , veniti sa va angajati la noi , e foarte bine , chiar daca Alin e acolo unde va sta
cel putin 3- 4 ani , nu e problema , firma merge si o sa mearga ca unsa !

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?