Forum despre Shelter Security


shelter security Marti, 25 Februarie 2014
nu pot sa cred domnul alin nu face asa ceva se invart bani in toate buzunarele lor gresala mare fratilor e sfarsit de luna dati bani aia o data ....,sa nu fac adunarea cu toti sa plecam mai multi.....daca multi si vin ...
rabdareeee cu 3 luni Marti, 25 Februarie 2014
bai numa de asa ceva se vb ....nuti convine dati demisia....asa niciodata nu va fi bine ......1 martie greva ....iar daca nu se rezolva ITM.... POATE ASA SE VA MISCA CEVA ....DIN BUZUNARE CA TARE MAI TRAG BANCILE DE NOI....fereste-te sa ai copii...,ca faci greva foamei.
last cash Marti, 25 Februarie 2014
shelterule vei deveni mic daca se vor aduna la vreo greva ....incet incet cate unu apoi doi ...apoi altul pe care il vede -ti beat va injura si apoi pleaca ca asa sunteti ...aici la voi se angajeaza..1 betivi.....2 chiori .....3.schiopi....4.pensionari....si nu in ultim rand analfabeti ce faceti unde tie renumele shelter security care a fost candva......you are bad destroy ....dont worry im be back
fantomas Miercuri, 26 Februarie 2014
Conform codului muncii salariile sunt primele plati care se fac in cadrul unei firme..sa mearga dkul cineva de la i.t.m. sa verifice pt ce s au retras bani din conturile firmei ,atata timp cat exista restanata la salarii de trei luni!!!niste penali care se folosesc de banii angajatilor pt a si atinge diverse scopuri financiare!.. Li se falfaie k n ai ce pune pe masa..k nu ti ai putut platii intretinerea..banca..telf...medicamente..etc.
fantomas Miercuri, 26 Februarie 2014
Firma in insolventa...administrator judecatoresc...plata salariilor de catre administratorul judecatoresc(imposibilitatea de a se mai baga mana in caraiman la orice ora...gen: "hai fa sa mai luam o masina da i in plm de angajati" sau "hai sa mai facem o combinatie k le dam noi banii la fraieri.."..)...cam asta ar putea fi viitorul traseu al firmei shelter...amin!
Superman Duminica, 2 Martie 2014
Speratii si speratii si speratii si vi se pare ca nu este bine
Marcu Miercuri, 5 Martie 2014
Cita nesimtire are ,,seful suprem" de tine atitea familii fara bani de mincare ,cu facturile neplatite la utilitati si cu nesimntirea asta care tine de felul lui de educatie.Da-ne banii ca ajungem la disperare ,multi avem copii si nu avem ce le pune pe masa si voi va dati in stambe pe la tv si va credeti miezul pamintului.Incasati facturi exorbitante si ne vindeti gogosi ca nu aveti bani,noi credeti ca suntem retarzi ? Tu ala care te crezi mai presus de lege,vine si rindul tau sa ne zimbesti de la racoare si ajuns acolo ai sa iti aduci aminte de cite blesteme au cazut pe capul tau.Astea de la familile care sufera de pe urma ta si a actiunilor tale.
vasile Miercuri, 5 Martie 2014
DATI-NE BAAAAANIIIIIII , BAAAAAANNIIII NOSTRIIII MUNCITI , ITM , ANAF, AJUTOOOOR !!!
atent securistul Miercuri, 5 Martie 2014
nu mai stati la shelter iesiti din posturi toti si gata fratilor
fantomas Joi, 6 Martie 2014
Marcule mare dreptate ai!doar ca pana la dreptatea divina si legala,avem noi de suportat umilinta unui individ care sfideaza orice lege a bunului simt si a moralitatii.Daca le ceri explicatii si drepturile banesti iti spun "pleaca daca nu ti convine ,vin Caprioara"..si culmea prostiei si a aberatiei: chiar vin!!!cu toate ca se stie ..se anunta..cat de rau platnici sunt cei de la SH, sunt destui fraiei care spera ca lor le va fi mai bine!..de dat debarasat se debaraseaza cu usurinta de tine..dar la angajare,nea caisa, nu ti spune clar "domne aici se intarzie doua luni salariul si 6 luni bonurile"..si atunci cu siguranta multi s ar gandii de 10 ori inainte sa semneze cu SH.
fantomas Joi, 6 Martie 2014
Se duc si participa la diverse licitatii cu banii nostrii..cu banii de salarii...fac investitii din banii de salarii..banii nostrii au devenit capitalul de dezvoltare al lui alin!...domnilor firma SH (shelter este un nume pe care nu l merita,vulturul fiind o pasare demna) are datorii la noi in acest moment,nu noi suntem datori la SH!!!!alin are sa ne dea noua bani..nu noi lui!!!
Datorii Joi, 6 Martie 2014
Banca shelter security banii vostri grija noastra
fantomas Vineri, 7 Martie 2014
S au mai crezut si altii bancheri iar acum fac frumos pe dupa gratii ;) in atentia managerului general de la banca SH !..azi a venit un coleg care a facut demersuri pt a da sh in judecata..recuperare daune morale...salariale..etc...are nevoie de adeziune ,o va avea cu siguranta..probabil un avocat care sa reprezinte interesele mai multor angajati SH,ar fi un pas important in rezolvarea situatiei existente...azi un pic maine un pic si pana la urma o sa ramana banca sh cu locul din parcurile de boschetari ...acolo unde isi merita locul dealtfel.
Monte carlo Vineri, 7 Martie 2014
au aparut bancote cu shelter
MYKYMAUS Vineri, 7 Martie 2014
Aici in aceasta firma problemele cele mai mari vin de la implicarea lor in politica si sponsorizarile pe care le fac , pentru anumite partide si oameni cu influenta . De aceea nici cei de la ITM. nu fac nimic si spun oamenilor sa mearga la instanta . Atunci de ce mai exista aceste institutii ? ( ITM , INSPECTIA MUNCII ) , Acum cand s-a schimbat ministrul muncii ar trebui sa se implice mai mult in neplata salariilor la toate firmele , nu numai la paza nu se dau bani la timp . Cu bani de la Shelter s-au format alte firme care au preluat contractele pe care shelter le-a pierdut si fiind aceiasi patroni de la Shelter si pus un director care a fost si la Shelter . Oare acei oamenii , sau patronii care semneaza aceste contracte cu astfel de firme de paza chiar credeti ca nu stiu ca nu se dau banii la oamenii cu luniile ? singura speranta este instanta si mai nou facuta o mediere obligatorie pana la proces . M-am interesat la mediere se plateste la 10 persoane angajate 50 lei de caciula si in particular 300 lei de caciula , pe cand la instanta nu se plateste nimic . dureaza ceva timp ( 2-3 luni ) , dar angajatul castiga 99% sigur . Chiar si aceia care au plecat din firma si nu li s-au dat bani corect pot sa-i dea in judecata . NU VA MAI VAICARITI SI ACTIONATI CUM TREBUIE SI VETI CASTIGA !!! CINE VREA SA FACA CEVA ACUM URGENT SA -MI DEA UN MESAJ SI SA TRECEM LA TREABA ! JOS CIOCOII SI PARVENITII CARE FAC AVERE PE SPINAREA OAMENILOR CARE MUNCESC CINSTIT PENTRU UN AMARAT DE SALARIU ...
fantomas Sambata, 8 Martie 2014
Ai dreptate Myky!!!..probabil un sindicat al celor ce lucreaza in paza ar fi o solutie..devine iminent un astfel de sindicat...hai sa l facem,oameni buni!..
fantomas Sambata, 8 Martie 2014

Da...au aparut" bancote" cu sh ..sunt la paritate cu alea din botswana

Monte Carlo Sambata, 8 Martie 2014
Aoleo au si aparut falsuri
Alexandru Duminica, 9 Martie 2014
Cati analfabeti lucreaza la Shelter. E normal sa nu va plateasca aia . Voi nu sunteti in stare sa scrieti o propozitie cap-coada....
Monte Carlo Luni, 10 Martie 2014
Ne scuzatii ca nu avem diplome plagiate suntem doar clasa muncitoare care avem contracte de munca .

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?