Forum despre Shelter Security


patapievici Marti, 11 Martie 2014
"Cati analfabeti lucreaza la sh." cati analfabeti isi exprima opinia pe acest forum?!!..in alta ordine de idei,analfabetii nu sunt platiti pentru munca lor dl alexandru??!...suntem sclavi sau analfabeti??..patronul tau cat alfabetizat crezi ca este??! :)))
Monte Carlo Marti, 11 Martie 2014
Pt ca imi fac datoria la serviciu firma isi incaseaza drepturile contractuale la data scadenta dar poate ii inghesuie alexandru cel voinic la buzunar sau face parte cu domnu patronel sau aoleo a iesit pe piata un nou parfum repede sa nu se raspandeasca mirosu prin scumpa noastra firma
alex fost shelter Vineri, 14 Martie 2014

bai alexandrule.daca suntem paznici inseamna ca nu trebuie sa luam bani.si ce treaba are daca nu stii sa scrii cu faptul ca muncesti.

patapievici de ferentari Duminica, 16 Martie 2014
Pentru a reclama firma sh la itm,trimiteti catre itm voluntari,acolo are oberstrumfuhrer alin sediul social al sh ului..
jon snow Duminica, 16 Martie 2014
SHELTER SECURITY GROUP SRL - notificare privind deschiderea procedurii de falimentCUI: 14303586
Data emiterii: 30.04.2010
Data publicarii in BPI: 05.05.2010

--------------------------------------------------------------------------------

1.Date privind dosarul: nr. dosar 22126/3/2009, Tribunal Bucuresti, Sectia a VII-a Comerciala; Judecator sindic Constantin Ciuculescu.
2.Arhiva/registratura instantei: Bd. Unirii nr. 37, sector 3, Bucuresti, tel. 021.4083600; programul arhivei/registraturii instantei: zilnic 9-13.
3.1.Debitor: SC Shelter Security Group SRL, cu sediul in Bucuresti, str. Patriotilor nr. 7, bl.PM 6, sc.A, parter, ap.1, sector 3, nr. inmatriculare J40/9713/2001, CUI 14303586.
3.2.Administrator special: Se convoaca Adunarea generala a asociatilor, la sediul lichidatorului, in data de 17.05.2010, ora 14, pentru desemnarea administratorului special.
4.Creditor care a depus cererea introductiva: Administratia Finantelor Publice Sector 1.
Se notifica posibili creditori bugetari:
Creditori:
DITL Sector 1 Str. Piata Amzei 13, sector 1, Bucuresti
DITL Sector 2 str. Grigore Moisil, nr. 12, sect. 2, Bucuresti
DITL Sector 3 str. Sf. vineri nr. 32, sect. 3, Bucuresti
DITL Sector 4 Sos. Oltenitei nr. 37-39, sect. 4, Bucuresti
DITL Sector 5 str. Sebastian nr. 23, sect. 5, Bucuresti
DITL Sector 6 Aleea Bistra nr. 4, sect. 6, Bucuresti
Inspectoratul Teritorial de Munca Bucuresti Str. Radu Voda nr. 26-26A, sect. 4, Bucuresti
AVAS Str. Cpt. Alex Serbanescu nr. 50, sect. 1, Bucuresti.
5.Lichidator judiciar: Cabinet Insolventa Leu Marioara, CIF 65644, sediul social: Aleea Dumbravita nr. 1, bl.MIIb8/4, sc.A et.8, ap.34, sector 6, Bucuresti, nr. de inscriere in Tabloul Practicienilor in Insolventa IB0563; tel. 0745050969, tel./fax: 0215696981, e-mail: leu.mioara@gmail.com, prin reprezentant Leu Marioara.
6.Subscrisa Cabinet Insolventa Leu Marioara, in calitate de lichidator judiciar al debitorului SC Shelter Security Group SRL, conform sentintei comerciale nr. 3488 din data 27.04.2010, pronuntata de Tribunalul Bucuresti, Sectia a VII-a Comerciala, in dosarul 22126/3/2009, in temeiul art.108 alin (1) si art.109 alin (1)si (2) din Legea privind procedura insolventei, notifica:
7.Intrarea debitorului in faliment prin procedura simplificata.
7.1.Debitorul SC Shelter Security Group SRL are obligatia ca, in termen de 10 zile de la deschiderea procedurii, sa depuna la dosarul cauzei documentele prevazute la art.28 alin.(1) din Legea privind procedura insolventei.
7.2.Creditorii debitorului SC Shelter Security Group SRL trebuie sa procedeze la inscrierea la masa credala a acestuia, prin depunerea cererii de admitere a creantei in conditiile urmatoare:
7.2.1.Termenul limita pentru inregistrarea cererii de admitere a creantelor in tabelul preliminar al creantelor este 27.06.2010. In temeiul art.76 din Legea privind procedura insolventei, nedepunerea cererii de admitere a creantei pana la termenul mentionat atrage decaderea din drepturi privind creantele detinute impotriva debitorului.
7.2.2.Termenul limita pentru verificarea creantelor, intocmirea, afisarea si comunicarea tabelului preliminar al creantelor este 12.07.2010. Termenul pentru depunerea eventualelor contestatii formulate impotriva tabelului preliminar al creantelor este 17.07.2010. Termenul pentru afisarea tabelului definitiv al creantelor este 27.07.2010.
8.Deschiderea procedurii de faliment se notifica Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti pentru efectuarea mentiunii.
9.Se notifica faptul ca prima adunare a Creditorilor va avea loc la sediul lichidatorului, mentionat mai sus, in data de 16.07.2010, ora 14, avand ca ordine de zi: prezentarea situatiei debitorului; desemnarea Comitetului Creditorilor si alegerea Presedintelui Comitetului Creditorilor; confirmarea lichidatorului judiciar;
Informatii suplimentare: In vederea inscrierii la masa credala este necesar sa se completeze si sa se transmita la Tribunal ”Cererea de inscriere a creantei in tabelul preliminar” cu respectarea dispozitiilor art.65 alin(1) din Legea privind procedura insolventei. Cererea de inscriere a creantei in tabelul preliminar va fi insotita de documentele justificative ale creantei si actele care atesta constituirea de garantii, in copii certificate. Cererea de inscriere a creantei si documentele care o insotesc se vor intocmi in doua exemplare, din care unul va fi depus la dosar sau transmis prin posta pe adresa instantei, si unul va fi comunicat lichidatorului judiciar, prin posta. Toate inscrisurile depuse la dosar pot fi consultate la arhiva tribunalului. Cererea va fi insotita de dovada platii taxei judiciare de timbru in suma de 120 lei si de un timbru judiciar de 0.3 lei.
Restrictii pentru creditori: De la data deschiderii procedurii se suspenda toate actiunile judiciare sau extrajudiciare pentru realizarea creantelor asupra debitorului sau bunurilor sale (art.36 din Legea privind procedura insolventei).
jon snow Duminica, 16 Martie 2014

ce ne mai miram,bani nostri se duc la cine trebuie cei d la sediu isi iau bani la timp noi cand isi aduc aminte de ce stam simplu ne am obijnuit aici.credetima toti sunt la fel de la celelalte firme de ce pentru ca pe noi nu ne apara nimeni suntem cantitate neglijabila ,spune cineva ca ar trebui sa ne facem un sindicat nu este o idee rea ar trebui sa ne stringem mai multi sa ne luam un avocat si sa ne apucam de treaba avem doar de castigat si pe langa noi mai sunt si alti oameni de la alte firme hai sa punem d un sindicat

fantomas Luni, 17 Martie 2014
crearea unui sindicat al agentilor de paza devine iminent...vorbim de cateva mii de oameni care lucreaza in acest tip de activitate doar in Bucuresti..drepturile acestora sunt des si flagrant calcate in picioare,de ani de zile,firmele de paza sunt cele care trag tepe angajatilor,de ani de zile nu se ia nici o masura de protectie a celor care lucreaza in acest sistem.este cea mai marginalizata meserie in acest moment.din punctul de vedere al mafiei politice si al celor imbogatiti peste noapte,suntem rebuturile provenite in urma falimentarii acestei tari!!ar fi timpul sa le aratam ca suntem inca oameni!nu sunt o persoana cu calitati de lidership,dar sunt gata sa urmez o un grup care sa aibe ca tel si scop,apararea drepturilor oamenilor care lucreaza in acest sistem.
marcu Marti, 18 Martie 2014
Baieti ,trebuie gasit un avocat cu ,,coite" care sa ne reprezinte si care sa nu dea inapoi cind se fac presiuni asupra lui.Pe urma fiecare dintre noi cei din ,,sindicat " cotizam cu o suma pe care o vom stabili de comun acord si cu ,care sa platim acel avocat.Sunt multe aspecte de discutat dar nu le putem discuta aici.
fantomas Miercuri, 19 Martie 2014
Avocatul in conflictele de munca este gratuit,coite trebuie sa avem noi sa merge la tribunal(fostul magz junior) unde in urma unei cereri se pune un avocat din oficiu!..daca am merge cativa dintre noi chiar si independent unul de altul sa facem chestia asta, cred ca s ar mai schimba un pic situatia.
marcu Vineri, 21 Martie 2014
Prietene,ce spui tu este frectie pe picior de lemn.Singura sansa sa facem ceva este o publicitate negativa.Faceti cit mai multe sesizari la televiziuni si la can can ,poate cineva va lua si subiectul nostru in serios.Din cite cunosc eu ei sunt protejati si orice demers la autoritatile competente nu are nici un rezultat.In cel mai rau caz daca pina pe 25 nu ne da salarile si restantele la bonurile de masa putem lipi afise cu firma Shelter Security ,prezentind modul lor de plata si multe altele.Eu cred ca asa vom face mare tam-tam.D-l Alin este sensibil la reclame si cred ca o sa fiarba in suc propiu.Reclama ii va aduce la disperare.
marcu Vineri, 21 Martie 2014

Si mai am de adaugat ceva....Bai da-ti salarile la oameni ca nu au ce pune pe masa.

fantomas Vineri, 21 Martie 2014
Ideea ta este buna,poate sa mearga in paralel cu cea juridica,prezentata de mine,eu sunt de acord cu ideea ta,ar trebuii sa gasim o varianta de a comunica intre noi ...poate realizarea in prima faza a unor nickname uri pe fb..plecand de la aceasta pagina,gen: eu imi creez pagina cu numele fantomas cei interesati de legatura dau add acestei pagini..acolo ne exprimam opiniile si incercam sa luam niste masuri...hai sa gasim sugestii constructive..sa ne acordam o sansa la demnitate...sa nu i lasam sa si bata joc de noi..
fantomas haiducul Vineri, 21 Martie 2014

Ideea cu reclama negativa este forte buna,sa spunem peste tot:in obiective,prietenilor,trimise mailuri catre mass media,da ti in judecata,afise puse prin zone de interes ,acestea sunt doar cateva metode prin care sa informam lumea despre adevaratul om ionescu alin..nu stiu cum poate sa doarma linistit,cand atatea energii negative plutesc asupra lui si a familiei sale..mai devreme sau mai tarziu blestemele i l vor ajunge si fereasca Dzeu ,dar stiti vorba:parintii manca augurida si copiilor li se strepezesc dintii...DA TI NE BANII !

fantomas Sambata, 22 Martie 2014

Fratilor,refuzati sa mai mergeti la evenimente,e o varianta prin care putem trage un teal semnal de alarma...NU MAI MERGETI LA EVENIMENTE,SA PLATEASCA OAMENI DIN EXTERIOR! O DATA ..DE DOUA ORI...SA VEDEM DE CATE ORI O POT FACE!!!?..CINE MAI E SH IN CLIPA IN CARE LA EVENIMENTE NU MAI ESTE NICI UN ANGAJAT SH?!!!Unul din cele mai mari pacate este sa opresti plata Muncitorilor...sa nu uite lucrul acesta!!!

pintea Luni, 24 Martie 2014

Da ti ne banii !!!!!!

papa pius Luni, 24 Martie 2014
Patroana isi promoveaza clipul la antena 1 ..etc...n au bani de salarii'dar sa se dea in barci au...nu e bine sa blestemi..suntem crestini in postul pastelui...dar are grija Dzeu de ei...
UnulMultumit Marti, 25 Martie 2014
Eu imi iau banii la timp, am inspector afurisit care ma controleaza da ma si plateste mai bine, asa ca in sfirsit m-am linistit. De ce pierdeti timpul sperand imposibilul? Daca vreti sa dormiti in post n-aveti dacat, daca vreti respect, sa munciti si sa fiti platiti..... schimbati firma. Puteti sa si trimiteti cv sau sa cereti un interviu la office@cpbsp.ro ;-)
pintea haiducul Marti, 25 Martie 2014

..momentan muncim la sh...cu siguranta vom pleca la alte joburi..pana atunci sh sa si respecte contractele...noi suntem respectati de catre beneficiari,datorita noua sh exista..vrem doar ce ni se cuvine!!!!!

Vai de capu vostru Marti, 25 Martie 2014
Va meritatii soarta doar va plangetii pe net tot respectu pt cei desteptii
mihai Marti, 25 Martie 2014

cpb astia sunt o firma au un sediu vizavi de municipal si dau salariu de 800lei ,si vorbeste directorul ala zici ca ar da vreo 2000 de lei ,am fost la interviu ,va duceti degeaba ,la shelter cum este ? cate controale sunt pe noapte ? la team guard iar nu va duceti decat daca aveti armata facuta ,e armata tata plus ca platesti bocanci 60lei si 30lei medicina ,, AEK plateste la timp dar din 30in 30 de minute seara dai un rond plus ca te pontezi pe un stalp, la asalt security au posturi numai pentru piete,best art security au un anunt 800+bonuri de fapt este 660+bonuri +50 transport =800lei cu totul

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?