Forum despre ShopMania Net SRL


ADMIN - undelucram.ro Sambata, 9 Februarie 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma ShopMania Net SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de ShopMania Net SRL.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
German Marti, 2 Iulie 2013
Shopmania Net apartine de Asesoft. Sediul in Bucuresti: strada Marcel Iancu, Nr. 3-5
Am aplicat pt postul : eCommerce Customer Service Representative - German in Februarie 2013
Interviul a avut loc cu 2 tipe, care traiau pe alta lume si care erau doar cu nasu pe sus si cautau un geniu pt cel mai mic salariu posibil.
Testul consta : 1 - Test in lb germana si 2 - Test de inteligenta, timp = 1 ora
Testul de germana este mediu, dar pe alocuri sunt niste intrebari ciudate...
Testul de inteligenta - ciudat rau, multe probleme de matematica. N-am dat nicaieri un asemenea test..cred ca era mai mult pt programatori...
Nu stiu cum au luat cele 2 tipe testul, caci erau aeriene, nu pareau inteligente deloc. Una era sictirita rau si cealalta punea intrebari standard si astepta raspunsuri standard, daca spuneai altcevam nu se accepta.
Exemplu:
Sefa de proiect: Ce ai face ca un client sa fie multumit si sa-l tii clientul nostru?
Raspuns: Tinand cont ca e vb de suport tehnic per telefon si e-mail pt un webshop, cel mai important este sa ajuti clientul cat mai repede posibil, rezolvand problemele pana ce totul este ok si functional. Din experienta pe care om de multi ani ( Call Center, Conta, Vanzare) un client multumit de serviciul oferit, nu te paraseste. ..... (Cel putin in Germania asa este)
Sefa de proiect: Nu ne intereseaza experienta avuta de dvs si ce ati mai lucrat. Ce ai face sa ti un client ?
Raspuns: Incerc mereu sa ajut clientii, iar ani de experienta imi spun ca clientul nu te paraseste, ci este multumit cand il ajuti pas cu pas, pana totul e ok. Chiar daca dureaza...
Sefa de proiect: Da..ma rog
...
Concluzia: oamenii pierd clientii, iar personalul este putin...
Iulie 2013 anuntul a aparut din nou...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?