Forum despre Shoppers


Ela Luni, 13 Mai 2013
Firma se ocupa cu cercetari de marketing, pe partea de mystery shopping. Pentru mine, colaborarea cu ei o fost ok. Salariile cam mici, insa sunt seriosi, in sensul ca platesc la timp, ai contract de munca, poti invata cateva chestii de baza lucrand pentru ei... Insa nu prea ai cum/ unde sa avansezi intrucat nu e o multinationala. Poti ajunge sa fi sef de echipa (editare de chestionare) daca esti serios, insa pe pozitii mai sus de atat nu am vazut pe nimeni promovand. O persoana din firma lucreaza acolo de cand s-a deschis afacerea, e foarte competenta si cu toate astea, s-a angajat un director de operatiuni din exterior, in loc sa fie ea promovata. Asta la vremea respectiva, nu stiu cum ar sta lucrurile acum. Daca sunteti student si aveti nevoie de un job puteti merge la un interviu sa vedeti ce si cum. Dupa cum spuneam, seriosi cu plata salariului sunt, contract de munca aveti... Pentru un job de inceput e destul de ok.
Fi Duminica, 4 August 2013
Cam ce salariu ar fi pt un incepator? Aproximativ . Multumesc
Ela Joi, 17 Octombrie 2013
Cred ca depinde mult si de cum negociezi... La vremea respectiva, undeva la 1000 RON. Repet, la vremea respectiva. Acum nu stiu cum stau lucrurile.
alex Joi, 12 Decembrie 2013
dar pe partea de colaborare,din cate stiu ei ofera si servicii de mystery shopping, a colaborat cineva cu ei pe partea asta?
Florin Miercuri, 22 Octombrie 2014
Nu stiu ce colaborare au avut altii cu ei dar eu va voi povesti experienta mea cu ei pe pareta de mistery shopper. Le-am gasit anuntul pe un site de recrutare, am trimis cv-ul m-au contactat pentru colaborare. In momentul in care am inceput formalitatile legale (contract, acte) mi-au propus sa fac cateva vizite pana cand ies actele. Daca eram putin mai destept m-as fi gandit de doua ori si refuzam, dar deh am zis da din dorinta de a castiga niste bani. Si asa am primit mai multe proiecte in care trebuia sa fac vizite ca si mistery shopper la magazine de electronice, showroom-uri auto si benzinarii, la cateva dintre ele m-am intalnit chiar si cu un angajat de-al lor pentru a imi monta o camera ascunsa pe sub haine. Fiecare vizita era platita cu sume intre 30 si 50 lei. Feedback-ul lor dupa primele vizite a fost pozitiv mai ales dupa cele in care am purtat camera ascunsa. Cam in perioada in care s-au finalizat actele am avut si ultima vizita si dupa ce am trimis raportul pentru aceasta am fost sunat de cineva de la ei ca sa imi spuna ca nu am respectat toate punctele obligatorii ale vizitei si ca vizita nu este valabila si deci nu mi se va plati, m-am mirat atunci pentru ca stiam ca am respectat in linii mari cerintele vizitei insa m-am gandit ca daca asa au zis ei asa este. A trecut mai bine de o luna si nu m-a mai sunat nimeni de la ei asa ca i-am sunat eu (banii pentru primele vizite se livrau in 40 de zile si nu intrase nimic pe card) si greu mi-a raspuns cineva, pe scurt persoana respectiva m-a facut sa inteleg ca nu mi se va plati nici o vizita cu atat mai putin sa mi se deconteze benzina consumata la vizitele din benzinarii, dar daca vreau sa mai fac niste vizite.... evident am refuzat si abia atunci am inteles cum lucreaza ei. Aceasta firma cauta fraieri care sa lucreze gratis si carora le mai platesc ocazional un 50 de lei adica o vizita din 5 sa zicem astfel incat ei sa iasa cat mai bine si cu profitul maxim. Singurul lucru pe care il regret este ca am pierdut atat timp cu ei. In contract aveau si o clauza draguta prin care ei isi rezerva dreptul de a nu te plati daca ei considera ca nu ti-ai indeplinit sarcinile, iar termenii si conditiile sunt destul de vagi si foarte interpretabile. Am inteles si acceptat faptul ca ultima vizita nu a fost valabila si ca nu mi se va plati, dar nu a putut nimeni din cadrul firmei sa imi explice de ce nu mi s-au platit vizitele anterioare si mai ales cele care mi-au fost confirmate ca fiind "foarte bune" si "excelente" dupa cum s-au exprimat chiar ei.

Dupa cum am spus si la inceput nu stiu ce experiente au avut altii cu ei dar a mea a fost destul de amara, nu stiu daca se merita sa pierzi timp, bani si energie cu un astfel de colaborator care oricum te va plati cand va avea el chef, practic cu ei faceti voluntariat.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?