Forum despre Siad Romania


ADMIN - undelucram.ro Vineri, 23 Noiembrie 2012
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Siad Romania, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Siad Romania.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
Fost angajat SIAD Joi, 10 Ianuarie 2013
In firma SIAD este o mare bataie de joc vizavi de angajati din posturile low level.Salariile sunt f mici si Dir. General este un mincinos ordinar.
LadyGaga Luni, 13 Mai 2013
As putea rezuma intr-o expresie celebra atmosfera de lucru de la "multinationala" SIAD (Societa Italiana di Acetilene e Derivati). "Pe afara-i vopsit gardul inauntru-i leopoardul". Nepotisme la nivel inalt. Aici nu-i vorba numai de salariu, caci la urma-urmei nu doar salariu e cel care te poate motiva sa ramai intr-o firma cat mai ales mediul de lucru. Se inchid ochii la multe tampeni pe care unii angajati di vechea nomenclatura le fac. In aceasta firma pot spune un singur lucru ca nu exista un management performant. Managerii numiti in functii sunt alesi pe alte criteri decat cele de performanta. Sfatul meu este sa va feriti de aceasta fima.
Nikolai Luni, 13 Mai 2013
Am lucrat si eu la Siad si sunt de acord cu cele scrise mai sus. O parte din angajati muncesc de rup iar altii taie frunza la caini pe salarii mari. Patronul italian care trece din an in paste prin tara cred ca nici nu are habar de ceea ce se intampla in realitate cu sucursala sa din Romania.
Corin Joi, 29 August 2013
O firma cu adevarat dezastruasa.
Mircea Luni, 30 Septembrie 2013
Un site al incompetentilor. Toti ratatii arunca cu noroi intr-o firma in care nu sunt in stare sa-si indeplineasca sarcinile de serviciu.
gheatza carbonica Vineri, 31 Ianuarie 2014
In SIAD Romania, daca iti negociezi bine pozitia de la inceput,inveti si asculti toate parerile din jur si apoi muncesti si aduci rezultate , si dovedesti ca ti meriti salariul, ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?