Forum despre Sibus Online SRL


Fost angajat Joi, 18 Septembrie 2014

Am lucrat la infiintarea si dezvoltarea firmei Sibus in primele ei 3 luni si am instruit echipa de vanzari. M-am dedicat in fiecare zi si ca in cele din urma sa nu mi semneze contractul de angajare si nici sa primesc vreun ban pentru munca mea. Despre juniorii din echipa de vanzari nici ei nu aveau contracte cel putin cat am fost la ei si isi primeau banii in mana (intre 700 si 1000 de lei). Am dat in judecata pe acest domn danez si astept concluziile si macar sa imi recuperez banii pe care mi-i datoreaza.

Nu recomand firma nimanui.

Patrick Nordstjaerne Miercuri, 5 Noiembrie 2014

Not sure if people read this or not, but just in case they do: Mr. George Sinca (PFA) was excluded as a potential partner of Sibus after one month because of 3 circumstances:

1. Inadequate knowledge of the accounting business area and failure to produce results
2. Surveillance of employees’ e-mail accounts
3. Manipulation of employees and abuse of trust

Mr. George Sinca of course organized an inspection by the labour authorities, but Sibus Online has no fines or pending litigations as a result of this. Every employee at Sibus has a registered labour contract and taxes/social contributions have always been paid on time to the state.

My personal observation on Mr. George Sinca is that he is a poor work colleague. This man will say and do whatever to mislead and manipulate people. I recommend not working with him.

Best regards,

Patrick Nordstjaerne
Country Manager

Sibus Online S.R.L.

Radoi Duminica, 7 Decembrie 2014
M-am uitat pe mfinante.ro si societatea Sibus Online SRL nu este inregistrata ca platitoare de contributii pt salariati in acest moment, deci nu figureaza cu contracte de munca. Poate ne lamureste domnul Nordstjaerne
In rest ideea de business mi se pare foarte buna si le urez succes
angajat Sibus Luni, 15 Decembrie 2014
Din pacate site-urile oficiale ale unor institutii publice, care ar trebui sa ofere informatii complete si corecte, nu sunt actualizate. Luand in considerare acest aspect, nu se pune la indoiala corectitudinea angajatorului.
Ghitza Luni, 15 Decembrie 2014
@Radoi:

Daca o firma nu are niciun angajat, asta nu inseamna ca e in ilegalitate, pentru ca:
1. pot presta activitatea numai actionarii/asociatii
2. firma lucreaza numai cu colaboratori externi (in sensul externalizarii serviciilor firmei catre alte firme-ceea ce se poate numi subantrepriza- sau catre PFA-uri)
Prin urmare, nu are nicio relevanta ca firma ar avea zero salariati din punct de vedere al legalitatii activitatii.
Nu tin partea nimanui, dar e bine sa fim corecti si informati.
Radoi Joi, 18 Decembrie 2014
din raspunsul angajatului Sibus inteleg ca sunt angajati cu carte de munca pe aceasta firma, dar site-ul Ministerului de Finante inca nu a actualizat informatiile.Eu ieri am depus ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?