Forum despre Signal Iduna Asigurari de Viata SA


dora Marti, 28 Octombrie 2014
Buna, stie cineva ceva despre aceasta companie?
Someone Miercuri, 29 Octombrie 2014
Si eu doresc sa stiu date despre ei, pentru ca au locuri de munca. As vrea sa stiu cat de seriosi sunt ca angajatori, desi m-a descurajat putin feedback-ul clientilor care spun ca dau anumite polite de asigurare medicala maternale de care pot beneficia dupa vreun an, desi polita este pe un an si doar daca isi prelungesc asigurarea(???) , iar cand a fost sa se intample evenimentul s-au spalat pe maini si au refuzat prelungirea asigurarii si implicit beneficiul de pe urma asigurarii !!! In situatia noilor anchete de coruptie nu as vrea sa fiu implicata in vreo problema si sunt putin descurajata, asa ca m-ar ajuta enorm macar sa stiu conditiile si salariile pe care le dau ...
Dragos Marti, 25 Noiembrie 2014

Eu am lucrat la ei acum 3 ani si ceva. Consultant finaciar la sediul de langa Unirii. Contract colaborare, doar pe comisioane (ma rog aveau niste trepte si daca vindea de suma X primeai banii Y), trebuia sa-ti faci o asigurare de raspundere profesionala de vreo 40 lei/an, si te chinuiai sa prinzi clienti (carte de telefon, baze de date etc) altfel nu vedeai nici un ban luna aia, umblai sa te vezi cu potentiali clienti dupa care reveneai la birou sa mai dai telefoane si trimiti oferte. Am lucrat 3 luni, am vandut vreo 3 polite iar ca bani nu mi-am luat nici cat 3 salarii minime pe economie.

Dragos Joi, 27 Noiembrie 2014
Completare: Deci trebuie sa iti platesti taxele/impozitele singur, nu exista concediu sau vechime, comisioanele le iei dupa fiecare rata platita de asigurat (daca mai plateste) dar la bani au fost seriosi cei de la signal iduna.
Daca o clienta este foarte interesata de o asigurare de sanatate si urmeaza sa nasca, e foarte probabil ca aceasta sa nu mai plateasca asigurarea dupa ce naste pentru ca doar pentru asta si-a incheiat-o (sa o ajute la nastere).
Nu este deloc usor in asigurari pe cont propriu, trebuie sa te zbati pentru fiecare client si nu stii incotro s-o mai iei ca sa mai gasesti unul, din 30 de potentiali abia daca e cineva interesat de intalnire dupa ce discuti telefonic si ii trimiti oferta. Nu o spun doar eu, puteti sa intrebati pe mai multe persoane. Iti trebuie un portofoliu serios si multa munca ca sa rezisti in bransa asta. De ce credeti ca folosesc contractul de colaborare in loc de cel individual de munca? Pentru ca nu prea sunt vanzari.
Munca 50% teren - 50% birou, dupa cum am spus doar pe comision. Nu stii daca vei castiga ceva luna viitoare pentru sunt asigurari facultative deci nu sunt oblitati sa le cumpere ca pe RCA si nu si le permit prea multi, in special cei cu salariu peste mediu.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?