Forum despre Silhouette Centre de Slabit si Infrumusetare


Anonim Luni, 20 Mai 2013
Nu recomand. Am fost la interviu si, in timp ce asteptam, in fata biroului dnei director, pt a intra, am auzit-o urland la o angajata si vorbindu-i f urat. Iar in timpul discutiei noastre, batea campii despre cultura lor organizationala si filosofia lor de lucru speciala. Speciala, intr-adevar, daca tinem cont de atitudinea ca la usa cortului pe care o are "dna" director.
no name Miercuri, 18 Septembrie 2013
Da intr-adevar...mediul de lucru nu este tocmai placut . Dna directoare zbiara la orice angajat ii iese in cale, daca intri in gura ei ...e grav. Serviciil oferite de calitate si profesionale, pretentii din partea angajatilor sa fie amabili si manierati cu clientii, insa atitudinea de mahala a dnei directoare si altor cateva angajate lasa de dorit. Foarte neprofesioanal. Pacat...
Delia Sambata, 30 Noiembrie 2013
Mediul de lucru,grila de salarizare,satisfactiile clientilor se ridica la superlativ.Am facut parte din echipa Silhouette in Iasi si pot spune cu convingere ca Silhouette = Profesionalism .Toate conditiile si clauzele de angajare va sunt cunoscute in momentul in care doriti sa va implicati in aceasta companie .
o persoana revoltata Miercuri, 2 Aprilie 2014
Am participat la un interviu pt. Un post de medic.
NU recomand deoarece:
- neprofesionalism
- dna. Manager tipa la saracele receptioniste
- nu se dau toti banii pe cartea de munca
- program fulltime include sambata
Anonim Luni, 27 Octombrie 2014

Am avut "placerea" sa fiu si eu chemata la interviu. Salariile foarte mici, iar atitudinea persoanei de la resurse umane lasa de dorit.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?