Forum despre Simpology


unknown Miercuri, 10 Iulie 2013
am fost si eu aici la interviu . e o firmulita de maxim 12 angajati la mansarda unei cladiri pe strada bucur (chiar langa pompieri imediat la capatul strazii)si am dat de un australian (caci ei asta sunt in genere) care mi-a aratat el ce si cum fac ei ce fac...
nu dau bonuri de masa si nici asigurare medicala asa ca puteti sa cereti mai mult. evident sigur vor cauta cea mai mica oferta si pe cei care stiu si niscaiva programare de orice fel.
au fost prompti in raspuns insa ma intreb ce cauta totusi unii si in week-end acolo . se face si overtime cu siguranta si de obicei nu se da liber de sarbatorile legale romanesti. ma intreb si de ce au plecat atatia intr-un an.
ei zic ca sunt in expansiune si totusi fiind de 6 ani in romania sunt tot sub 15 angajati. si multi angajati pleaca din cate am vazut dupa cel mult un an.
mihai Joi, 20 Martie 2014
Si eu am fost la interviu aici. Dupa ce vazusem pagina de facebook ma asteptam sa fie o
firma de 10-15 angajati, dar cand am ajuns am inteles ca sunt 5 angajati cu tot cu managerul IT si departamenul hr/marketing. Interviul se da in principal cu managerul IT care este din Australia. Pentru mine a fost un minus faptul ca nu au reusit sa mentina un core de 4-5 programatori pana acum. Locatia mi s-a parut buna, la fel si apartamentul unde se lucra arata bine.
impresie Miercuri, 2 Aprilie 2014
Am fost la un interviu la aceasta firma si as dori sa stiu cateva info despre salarii daca are cineva
@impresie Marti, 22 Aprilie 2014
Salut,

pe ce pozitie ai fost la interviu? si cum ti s-a parut ca idee?

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?