Forum despre Sintactic Grup SRL


ADMIN - undelucram.ro Luni, 21 Octombrie 2013

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Sintactic Grup SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Sintactic Grup.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

caporalu Marti, 22 Octombrie 2013
Este o firma mica de Outsourcing IT. Am dat interviul cu 2 insi, un tip si o tipa. Tipul nu parea foarte pregatit, iar tipa de la HR(cred) nu prea stia cand sa se opreasca. A fost mai mult o discutie libera, fara test. Cand tipul spunea ca nu mai are intrebari zicea ca nici ea, faza dupa care mi-a mai pus vreo 4 intrebari standard, din alea de HR gen numeste o reusita, un insucces etc.. La sfarsit, tipa m-a intrebat daca nu vreau sa imi deschid propria firma de IT :)) Cu toate astea, daca dau cat le-am cerut (desi e mult din ce mi-am dat seama pentru ce inseamna firma) ma mut cu job-ul :D
caporalu Vineri, 8 Noiembrie 2013
Am venit si cu raspunsul, "s-au orientat catre alt candidat" care cu siguranta a cerut mai putin ;)

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?