Forum despre SlimArt


Fosta_angajata Luni, 14 Aprilie 2014

Promit multe si fac putin.
Compensatii 0, Bonusuri 0, oportunitate de avansare 0. Te negociezi mult la salariu din care iti va scadea daca nu are clinica vanzari. Nu il va creste niciodata.
Contract pe 2 ore, atat.
Nu ai responsabilitatile jobului tau, ai si altele, pe ale altora.
Cuib de barfe si delegare de sarcini.
Nu ai siguranta zilei de maine sau primirii salariului.

Gabriela Rotaru - Reprezentant oficial Joi, 17 Septembrie 2015
Buna ziua,
Sunt Managerul acestei clinici de 2 ani de zile si in toata aceasta perioada nu am vazut decat salarii raportate la implicare. Taieri salariale nu se aplica, intotdeauna salariile sunt platite cu cca 5 zile in avans, intr-adevar se negociaza orice salariu in functie de abilitatile, experienta si potentialul fiecarei persoane in parte. Incepand din luna august a acestui an am deschis un nou sediu, avand acum peste 20 de angajati care au devenit parte din familia noastra, deoarece cea mai mare parte a timpului o petrecem aici. Suntem singura clinica in care job-ul de terapeut e de terapeut, cel de cosmetician, de cosmetician si receptia, receptie. Niciodata o persoana care a ocupat o anumita functie nu a trebuit sa faca munca altui coleg, insa, in spirit de colegialitate, ne ajutam intre noi.
V-as sugera inainte de a vorbi de rau un colectiv intreg, sa va faceti o analiza sincera a implicarii in activitatea avuta in cadrul clinicii si sa ne spuneti daca ati ajuns la aceeasi concluzie.
De asemenea, criticile ne ajuta foarte mult in imbunatatirea relatiilor, asa ca va multumesc .

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?