Forum despre Smartpoint Consulting SRL


Anonim Luni, 18 Februarie 2013

Nu este de incredere firma asta!
Am fost selectat pt postul de Reprezentant vanzari/Promoter Sony Vaio.
Am fost la un interviu cu hr si project manager, am trecut de el, peste o saptamana ma suna pt 1-ul training, ne spune ca incepem cat mai repede si ne contacteaza.
Peste inca o saptamana - ma suna pt al 2-lea training.
Peste inca o saptamana - pt o alta evaluare! (in urma trainingurilor)
Iar de 2 saptamani tot astept un raspuns de la ei ( da/nu/nu stim) ... nici un raspuns...sunt de'a dreptul si de'a culmea !!!
Timp de o luna m-au frecat pe la traininguri/interviuri..ca in final sa nu fie nici un raspuns.

Mda Vineri, 3 Ianuarie 2014

Nu sunt seriosi. Am ales sa plec inca din perioada de proba, drept dovada am fost anuntata ca nu considera ca este corect sa fiu platita pt ca am fost in training si nu am produs nimic. un training de 2 zile pt situatie care trebuie predata in 3 sau 4 saptamani. Am, spus ok fie......vreau doar sa imi incheiati situatia corect conform codului muncii.....am dus si cerere......bine si frumos, a cum persoana de contact nu mai raspunde la telefon. Aaaaa si am primit oferta sa mi se anuleze conytractul in loc sa inceteze corect, ceea ce este ilegal din moment ce eu am fost la munca. Azi le trimit un mail....daca anu raspund merg direct la ITM.

hackerto Luni, 10 Februarie 2014
Total neadevarat ce scrie mai sus.Salariile se platesc intodeauna la timp si nu se intarzie niciodata si va spun sigur asta.Oamenii din firma sunt super de treaba, nu ca altii din alte firme unde esti sclav la propriu.Este normal daca o sa vrei sa te angajezi la orice firma mai renumita si serioasa ca va trebuie sa treci de vreo 2 - 3 interviuri.Este normal sa fii evaluat dupa training, ca daca nu ramai cu nimic in cap sau nu ai tangente, scuza-ma nu ai ce cauta intr-un mediu de profesionisti.Cu alte cuvinte eu recomand - firma serioasa,capabila si nu se lucreaza cu morcovul la fund.Dute la Media Galaxy sa vezi cum lucrezi cu morcovu' la fund,bagi marfa fara numar si esti tratat ca ultimul sclav pe plantatie, iar salariul scuza-ma este la jumatate :d
xyz Marti, 8 Iulie 2014

Draga hackerto te contrazic. Sunt foarte neseriosi, intarzie de multe ori cu banii si de multe ori stai cu morcovul findu-ti frica sa comentezi ceva ca zbori. Nu se merita, foarte neseriosi!

doji Joi, 21 August 2014
Eu lucrez la ei de 4 ani si nu mi-a intarziat niciodata cu banii in atatia ani.In plus este o firma foarte serioasa si au respect fata de angajati.Aici nu exista sefi ci prieteni.Multi si-ar dori sa lucreze aici.Va zic sincer ca am colegi si prieteni care ma roaga sa-i recomand sa ajunga la un interviu cu ei.In plus platesc si foarte bine.Mergeti cu incredere la interviuri.Oamenii sunt mai mult decat ok.
oarecumm Marti, 14 Octombrie 2014
de salariu nu se aude nimic?
qwe Joi, 16 Octombrie 2014
salut, am fost sunat pentru un interviu la aceasta firma(un prim interviu) . poate sa-mi spuna cineva ce salarii ofera oamenii astia ? si cum se desfasoara munca propriu-zisa la ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?