Forum despre SmartX Net Apps


QA Marti, 14 Ianuarie 2014
@Mickey - 700 - 900 EUR + porn all day long :)
Mickey Miercuri, 15 Ianuarie 2014
@QA: Multumesc de raspuns. Am aplicat la anuntul de pe bestjobs, sper sa fiu chemat la un interviu.
vasi Vineri, 17 Ianuarie 2014
Prea putin la ce pretentii au
QA Luni, 20 Ianuarie 2014
la testare manuala 500 EUR pt. inceput + bonuri de masa
Mickey Marti, 21 Ianuarie 2014
Pacat ca anuntul ala de Software Tester pe manuala de pe site-urile de profil pare pus la misto pentru ca desi am experienta (5+ ani pe software) nici macar nu au vizualizat CV-ul. E bine asa.
valer Duminica, 9 Februarie 2014
N-ai pierdut nimic, Mickey, totul e la misto. I-au facut oferta la cine trebuie
misha90 Miercuri, 19 Martie 2014
Buna,
ce stiti despre jobul de DATABASE ADMINISTRATOR ?
Merci
nullroute Marti, 1 Aprilie 2014
@misha90 O sa lucrezi cu MySql , cam asta o sa faci.Query-uri , diferite optimizari la nivel SQL,etc.
jonjon Marti, 6 Mai 2014
@misha90 - de la monitorizare baze mysql si activitati de intretinere pana la setupuri de replicari multi master- multi slave si optimizari de queryuri. Stii si DW? Cu atat mai bine.
student Marti, 7 Octombrie 2014

Am fost la doua interviuri la ei pt un post de testare automata ca student an 4 ... mi sa parut o firma foarte ok (profesionisti). Interviul UNU - diversificat : java, MySQL, Testare Automata si Test inteligenta. Cam 45 de min (te lasa si o ora cred, eu am terminat repede) intrebari de dificultate medie. Cam 14 intrebari in total- 3 inteligenta , 2 din sql, 3 de testare si restul Java (concepte + putin cod simplu). Interviul DOI : genul de interviu care personal nu imi place si nu vad ce legatura are cu jobul- ce hoby-uri ai, de ceai ales automatica si nu alta facultate, de ce testare si nu programare, de ce firma lor si nu alta (de parca omu nu ar aplica la mai multe si decat la ei :) etc. Plus intradevar o scurta discurie de 2-3 min cu cineva ca sa iti testeze engleza ( discutie in engleza normal) si cateva intebari legate tine si firma lor ( pe ce perioada minim vrei sa ramai la i etc). Le-am cerut aproimativ 3000 lei ca student ultimul an cu conditia sa am un program de 6 ore flexibil. La bani nu pareau sa isi faca probleme mai deloc, nu au reactionat ca si cand ar fi mult. Numai ca vroiau decat 8 ore (flexibil dar 8) ceea ce nu am putut si iam refuzat. Daca nu ii refuzam am inteles ca mai urma un interviu face to face cu unul din colegii cu care vei lucra, Dar nu cred ca punau accent pe el. Mie primul interviu e cel care mi sa parut esential. Ii recomand. Sediul este central , intre universitate si romana, si parea elegant

Cate? Luni, 10 Noiembrie 2014
de ce site se ocupa?
care este salariul unui programator junior/mid/senior?
angajat07 Luni, 6 Aprilie 2015
E o firma care cere loialitate totala insa nu ofera in schimb mai nimic. Se ocupa de un site de adult stream si sunt necesare multe teste pentru a merge corect.
Stressul este mare, conditiile de munca au devenit foarte dure si au reusit sa-si piarda cam toti testerii mai vechi. Au angajat altii noi si deja se pregatesc si ei sa-i lase. Presiunea este intensa la cei care au ramas si se cauta noi recruti. Si la programatori e la fel, ultimul a plecat dupa mai putin de 6 luni.
pabibabum Joi, 23 Iulie 2015
@angajatul07 Nu cred ca este un stres asa mare decat atunci cand sunt probleme grave.Toata lumea este destinsa, nu sta nimeni cu ochii pe ceas si nu vine nimeni sa te intrebe de sanatate.
utilizare Vineri, 24 Iulie 2015
Draga pabibabum sau hr manager sau cum vrei sa-ti spui, pana acum am stat pe margine insa acum trebuie sa intervin. Cred ca ai uitat cand ne trimiteai emailuri taioase la toata firma in care chipurile sistemul de acces ne inregistrase mai putine ore si parea ca nu ne-am facut "norma". Sau de "raidurile" managementului la ora pranzului intreband de ce e lumea la masa si nu lucreaza in continuu. In locul tau mie mi-ar fi rusine sa continui sa denaturez adevarul insa se pare ca pentru o prima si o evaluare anuala buna unii manageri sunt mai "flexibili"..
pabibabum Luni, 8 Februarie 2016
Pai la 2 ore si ceva pauza de masa e normal sa se intample asemenea mailuri.Nu sunt HR.
utilizare Joi, 11 Februarie 2016

Draga pabibabum, ti-au trebuit mai bine de 6 luni sa ai revelatia ca nu esti HR. Asta inseamana ca ori te-aupromovat (si au uitat sa ne anunte si pe noi, lucru devenit normal avand in vedere dezorganizarea de la toate nivelurile) sau cu o ultima farama de bun simt ai refuzat sa executi unul din "taskurile" impuse de cei din afara.
Cum stim cu totii cu cata marsavie au fost "executati" la sfarsitul anului o buna parte din colegii nostrii ultima ipoteza cade.

Asadar felicitari pentru avansare!
Despre asa zisa "pauza de masa de 2 ore" nu stiu de unde ai scos-o.
Pot sa-ti spun ca niciodata nici eu nici colegii mei nu am abuzat de ea iar "raidurile" managementului, neincrederea si suspiciunea afisata la tot pasul nu fac decat sa ne demobilizeze si sa intre in contradictie cu sloganurile pompoase "one big family", "dynamic and fun atmosphere" etc.

In concluzie, draga pabibabum, poti sa minti cativa oameni tot timpul si toti oamenii o perioada, dar nu poti sa minti toti oamenii tot timpul!

titan Marti, 24 Mai 2016
Tot ce s-a spus despre SmartX este din pacate adevarat. Desi colega de la HR se incapataneaza sa o tina pe a ei si nu mai stie ce hackathon sa mai mai sponsorizeze, ce reclama video sa mai faca doar doar se vor uita "evenimentele" neplacute. Insa nu cred ca "lupul" isi uita naravul asa usor..
Recent am aflat ca firma a avut anterior sediul in Panama, patria offshore-urilor. Intre timp, pentru o si mai buna "optimizare fiscala" numai asa zisa firma mama a ramas inregistrata in offshore in Curacao, fostele Antile Olandeze si activitatea s-a mutat in outsourcing in Romania. Asa ca asteptam cu interes dosarele Antilelor Olandeze!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?