Forum despre Smithfield Prod SRL


ADMIN - undelucram.ro Sambata, 16 Februarie 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Smithfield Prod SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Smithfield Prod.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
simina Joi, 25 Aprilie 2013
sunt preferati barbatii fetele zboara in 3 sau 6 luni geaba esti toba de carte aici trebuie muschi si spinare tare adeca un partid in spate
zzz Vineri, 13 Iunie 2014
1000 Ron salariu plus bonuri asta daca esti inginer sau medic veterinar.
Program aiurea. Lucrezi si sambata si duminica si iti dau zile libere in cursul saptamanii astfel ajungi sa lucrezi mai mult de 5 zile consecutiv pana la liber.
Nu exista sarbatori....se lucreaza daca pici.
Sefii in general sunt niste frustrati si le este frica de tine daca vad ca te implici si ai cunostinte.
Posibilitati de avansare foarte scazute numai daca ai pile sus.
Cunosc persoane dedicate muncii, cu experienta si cunostinte care nici acum nu au avansat dupa ani de zile de munca si posturi eliberate pentru alte pile.
E bun daca nu ai unde sa mergi si pentru experienta pe cv dar atat nu mai mult de 6-12 luni
macarie Miercuri, 27 August 2014
nu am vechime la firma,sunt ingrijitor de hala,muncim pana nu mai putem,chiar si 14-15 zile consecutiv,ce faceau inainte 3 muncittori acum treb uie sa faca unul singur.Ni se cer multe dar nu ni se ofera nimic.doar critici .cand se tin sedinte sau ni se comunica ceva ,la sfarsit suntem intrebati daca vrem sa spunem ceva,dar din start se stie ca trebuie sa ne tinem pliscul.daca cerem haine de lucru ,nu sunt,aceleasi bluze si tricouri putrede de ani de zile de curg atele din ele.cine stie sa se linguseasca o duce bine ,cei care muncesc si isi vad de treaba trebuie sa faca mai mult.e un sistem bazat pe coruptie si linguseli.nu ne stimuleaza cu nimic.cea mai tare firma care se bazeaza pe autocratie,parca am fi in statele sudiste de dinainte de razboiul civil
Ani Miercuri, 27 Mai 2015
pentru postul de facturista imi da cineva mai multe detalii? salar, program conditii...multumesc

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?