Forum despre Socar Petroleum


ADMIN - undelucram.ro Duminica, 30 Septembrie 2012
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Socar Petroleum, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Socar Petroleum.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
Iulian Beiu Marti, 11 Decembrie 2012
Firma cu ex-patroni care au trecut dubios, la angajare te tine cateva zile fara carte de munca, bineinteles si neplatit. Salariul, iti promite una si vezi nimic, ramai cu banii de la angajare, promisiunile de marire se uita. Munca se desfasoara ca si agent de vanzari pe banii tai, deplasarile in interes de serviciu in localitate le faci pe banii tai, firma nu are notiunea de a deconta cheltuielile.
Deplasarile in tara de multe ori le platesti din buzunar urmand sa iti iei banii, odata,...se ajunge pana la a te pune sa iti platesti hotelul, sau cel putin se incearca,...poate merge.
Sefii azeri se pricep la toate domeniile, au angajat oameni sa le faca treaba insa isi baga nasul si isi dau cu parerea peste tot.
Nu este firma in care sa se recomande angajarea,....pana si pauza de masa de 1 ora, de cele mai multe ori nu o ai,...caci trebuie sa termini ceva urgent,...se are tendinta de a pune angajatii sa faca munca si in interesul altor firme de ale lor,...bineinteles munca neplatita.
adriana dima Sambata, 23 Noiembrie 2013
Salarii mizere ,avand in vedere ca trebuie sa faci de ''toate'' (curatenie, asezare marfa,receptie,fifo ,caserie etc) tichete de masa 10 si salariu 800 de lei plus un card de sanatate asta e tot .
eu...nici nu mai conteaza... Duminica, 24 Noiembrie 2013
de ce doar 10???...din cate stiu legea, spune unul pentru fiecare zi lucrata. Ce sa inteleg este un job part-time??? aaaa...scuze ghilimelele erau...incluse...
preacalatara Marti, 5 August 2014
Daca ai lucrat in acelasi domeniu in trecut,si vii aici crezand ca o sa fie mai bine,te inseli.
Fosti sefi,frustrati,recalcitranti,au venit de la Rompetrol,Petrom si nu numai,rupti de foame si morti dupa functie, sa isi bata joc de angajati,salariul este de 900-950-1000 lei,DOAR 10 bonuri,munca multa,dai cu mopul,speli wc-uri din ora in ora,dupa toti nespalatii,care pe deasupra mai sunt si necivilizati,inventarele le platesti din buzunarul tau,sa pleci cu bani acasa cam greu.
Singurul,repet,singurul avantaj la Socar este programul flexibil si faptul ca ai un loc de munca stabil,DAR PE SALARIU FIX SI SPAGA PUTINA,poate chiar deloc!
user Marti, 26 August 2014
Nici un comentariu pozitiv si toate comentariile negative chiar sunt justificate. Se incalca orice regula de bun simt, ba chiar si regulile lor interne.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?