Forum despre Social PR


ADMIN - undelucram.ro Vineri, 26 Octombrie 2012
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Social PR, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Social PR.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
user Vineri, 26 Octombrie 2012
(sugestie venita pe http://www.undelucram.ro/sugereaza-o-firma)

Firma de publicitate online, call-center, se vorbeste cu America
Allie Miercuri, 5 Decembrie 2012
De fatada e firma de publicitate si call center. E de fapt videochat, sub acoperire.
maria Marti, 11 Decembrie 2012
de unde stii? ai fost la interviu?
Alina Joi, 11 Aprilie 2013
Firma este de videochat. Iti ofera un salariu fix dar nu spune nimeni ca este pt o luna. Tocmai ca sa te prinda sa accepti sa lucrezi cu ei si sa nu dea de banuit ca e videochat deoarece piata e plina de oferte In momentul in care ajungi la ei totul e lapte si miere ca sa te simti confortabil si sa accepti oferta mai ales ca este non adult. Iti ofera acest salariu deoarece firmele de videochat ofera si ele un bonus la instalare. Au creat site ul socialpr tocmai pentru a prezenta credibilitate in momentul in care vrei sa cauti date despre ei. Sunt foarte parsivi. Firma socialpr=videochat. sau abbroadcasting sau HDB srl. Au sediu in crangasi si in piata romana str jules michelet nr 11 este o vila .
Dina Miercuri, 3 Iulie 2013
Este cumva aceeasi firma cu JFK Social Media? Si au sediul de recrutare la nr. 13-14, Magheru, etaj 3?
mihaela Sambata, 20 Iulie 2013
JFK este studio de videochat?
maya Luni, 21 Aprilie 2014
nu,jfk este o firma in care se fac sondaje de opinie, insa alina are dreptate, privind studioul dupa str jules michelet. M-au pacalit si pe mine astfel,dupa 2 interviuri ,iti spun ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?