Forum despre Societe Generale European Business Services SA


ak Joi, 14 Noiembrie 2013
multumesc!
Ilinca Joi, 14 Noiembrie 2013
Buna, am avut si eu interviul cu HR-ul, a durat foarte putin. Am avut si testarea de limba, nu stiu care sunt rezultatele. As vrea sa stiu daca anunta decizia luata chiar daca este negativ raspunsul.
Ultimul interviu se tine in limba franceza?
Ilinca Joi, 14 Noiembrie 2013
Ultimul interviu este in limba franceza?
@ilinca Joi, 14 Noiembrie 2013
da...ultimul interviu este in franceza in mare parte....va participa si o persoana de la hr (sunt 3)...persoana respectiva discuta in engleza (2-3 intrebari), optional limba romana...multa bafta!
hei Joi, 14 Noiembrie 2013
La cate zile dupa interviul cu HR v-au chemat la interviul final. Ce salarii ati cerut?
aplicant Joi, 14 Noiembrie 2013
Impresii si de la mine dupa interviul cu persoana din Franta: discutie doar in franceza, cam ce s-a vorbit la celelalte interviuri a fost si acum. Si mi s-a spus ca o sa mi se comunice decizia indiferent daca e negativa sau pozitiva. Acum astept. Am uitat insa complet sa intreb de concediu, concret, stie cineva care este politica firmei in acest sens, adica in vara o sa pot sa "leg" cinci zile sa ajung si eu cu copilul pe la mare? Multumesc.
@aplicant Joi, 14 Noiembrie 2013
Salariul pe care l-ai cerut a fost pana in 3500 sau peste?
... Joi, 14 Noiembrie 2013
...dar tu cat ai cerut sau cat o sa ceri?
Aida Joi, 14 Noiembrie 2013
Buna seara,

As avea si eu o intrebare: am fost sunata sa merg la interviu la o firma de recrutare pentru Asistent distributie formare si vroiam sa intreb, daca a ajuns cineva in etapa finala, care au fost pasii si un salariu ok, de cerut? Asta pentru cine ar fi dispus sa impartaseasca. Va multumesc!
hello Joi, 14 Noiembrie 2013
Si pe mine m-ar interesa exact ceea ce vrea sa afle si Aida :).

Daca exista amabilitate suficienta sa ni se zica si un interval salarial ar fi minunat!

Multumesc mult!
Ilinca Vineri, 15 Noiembrie 2013
Pasi: Interviu la firma de recrutare, test de limba franceza prin telefon si pe calculator, interviu cu HR-ul si ultima etapa cu seful de departament.
Despre salarii, nu cunosc detalii.
Intrebare: in cat timp ati fost sunati pentru ultimul interviu dupa interviul cu HR-ul?
Mult succes!
MARIA Vineri, 15 Noiembrie 2013
Cu voi cum s-a comportat HR-ul la interviu?
Elena Vineri, 15 Noiembrie 2013
Buna, imi poate spune cineva cam cat a asteptat pana a fost contactat de HR pt urmatorul interviu? Am fost si eu la interviu la agentia de recrutare acum o saptamana si mi s-a spus ca cineva de HR de la SG ma va contacta. De asemenea mi s-a transmis ca e posibil sa mai dureze ceva timp procesul de recrutare pt ca saptamana asta s-au desfasurat interviuri doar pt GL. Eu am fost chemata pt postul de AR..
aplicant Vineri, 15 Noiembrie 2013
Buna tuturor! Din cate am inteles, se recruteaza in etape...spre ex. pe partea de contabilitate au format o echipa care va pleca in Franta luna aceasta, sunt in curs interviurile pt echipa a doua care va pleca in Franta in ian-februarie...urmeaza alte 4 echipe din 2 in 2 luni...nu stiu ce se intampla pe partea de resurse umane (e un alt proces)...eu am fost la interviu cu HR-ul pe 16 octombrie...atunci mi s-a comunicat ca am trecut in etapa urmatoare si voi fi contactata pt interviul final in jur de 15 noiembrie...am asteptat aprox o luna...nu se stie exact componenta fiecarei echipe...in principiu vor recruta in jur de 60-70 de persoane pe conta in 6 valuri...e foarte posibil ca cei care au dat cu HR-ul sau urmeaza sa fie contactati sa intre in al treilea val...dar pot intra si in al doilea daca din cei care au dat interviurile finale nu au ce sa aleaga...cat despre salariu nu am informatii...nu mi s-a comunicat cat e...mi s-a adresat doar intrebarea: ce pretentii ai?...oferta financiara se va comunica probabil doar candidatilor alesi...
Aida Vineri, 15 Noiembrie 2013
Multumesc pentru raspunsuri. Elena, ce inseamna GL si AR? Multumesc
Elena Sambata, 16 Noiembrie 2013
@Aida
GL este General Ledger iar AR este Accounts Receivable, sunt posturi pe contabilitate

@aplicant
Multumesc pt raspuns!
eu Sambata, 16 Noiembrie 2013
eu ma intreb cand ceri o suma sub limita pe care si-au propus-o ei (de ex., cum zicea cineva pe prima pagina, 3500-4000) daca iti dau totusi minimul lor (adica 3500)... stie cineva?
Ilinca Duminica, 17 Noiembrie 2013
Am o curiozitate: la interviul cu reprezentatul din Franta discutia merge spre ce stii sa faci sau se discuta mai mult despre conditiile angajarii.
Spunea cineva ca este cam la fel cu cel dat cu HR-ul.
Acolo m-a intrebat care sunt responsabilitatile job-ului actual, cum sunt apreciata in companie....
Care au fost intrebarile reprezentantului din Franta?
Aida Duminica, 17 Noiembrie 2013
@Elena: Multumesc frumos pentru clarificare! eram curioasa daca a mai avut cineva interviu pentru asistent distributie formare si daca ne poate spune cum a fost?

Vreau sa multumesc tuturor celor care ne-au impartasit experienta lor si informatii care personal, mi-au fost foarte utile pentru a-mi face o parere!
apl Marti, 19 Noiembrie 2013
ce nivel de franceza cer cei de la SG? este suficient A2? multumesc!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?