Forum despre Societe Generale European Business Services SA


aplicant Marti, 19 Noiembrie 2013
@apl: Imi pare rau, nu stiu, asa cum ziceam si in postarile anterioare, nu mi s-a comunicat rezultatul la testele de franceza. Banuiesc doar ca fiind chemata la interviurile urmatoare a fost suficient. Plus interviul final, in franceza, unde se vede clar pe la ce nivel esti.
Elena Marti, 19 Noiembrie 2013
Mie mi s-a spus ca trebuie sa am nivelul B1-B2
Aida Miercuri, 20 Noiembrie 2013
Asa mi s-a spus si mie: minim nivelul B1. Sincera sa fiu, la interviul telefonic cu cei de la Eucom mi s-a parut chiar usor si detasat, pe cand testul scris putin mai dificil, avand in vedere ca nu am mai studiat gramatica de multa vreme, am avut impresia ca au fost chestii chiar de finete.... Sper ca m-am descurcat, astept raspunsurile.

Mult succes tuturor!
vs Joi, 21 Noiembrie 2013
Adevarat ce spune Aida. Testul oral destul de usor, lucru care era de asteptat tinand cont ca se da cu o persoana care vorbeste franceza avansat, dar nu nativ, iar cel scris te poate pune in dificultate daca nu ti-ai mai aprofundat regulile gramaticale in ultimii 6 ani, cum a fost cazul meu :).
apl Vineri, 22 Noiembrie 2013
Am fost la interviu la HR, comportamentul celei cu care am avut interviul a fost neadecvat, probabil plictisite sau au acordat niste timp, tie, muritorule de rand, asa ca va trebui sa faci cateva plecaciuni. Oferta financiara este maxim 3000 Ron (in care sunt incluse si bonurile). Degeaba fac Head-Hunting cu diverse firme de recrutare, vor gasi oameni nu prea pregatiti la oferta asta. Asa ca, aveti grija cand va inscrieti la o cursa pe 2 ani.
Elena Vineri, 22 Noiembrie 2013
@apl poti sa ne spui pt ce post te-au chemat? multumesc
Atena Miercuri, 27 Noiembrie 2013
Pentru rezultatele de la testul de limba franceza scris e suficient sa verificati in aplicatia in care se da testul (exista un meniu unde e afisat rezultatul si testul corectat)....asa am "descoperit" ca verbul descendre se conjuga cu avoir si alte mici incoerente.....(testul la telefon a fost chiar usor, 5 minute de conversatie).
In alta ordine de idei, sunt curioasa cand se vor sti ceva rezultate (poztive/negative) pt postul de Assistent training?!?!
Bafta tuturor!
Elena Miercuri, 27 Noiembrie 2013
Eu din pacate n-am acces la meniul cu rezultate din aplicatie...Eu am fost la interviu la agentia de recrutare acum 3 saptamani si inca n-am primit feedback. Intentionez sa-i sun zilele astea..
@Elena Luni, 2 Decembrie 2013

Postul de maxim 3000 de lei e la SA - am inteles ca la JA 1500 lei.

mentalist Luni, 2 Decembrie 2013
a primit cineva feedback final pt Asistent distributie formare...?
Aida Luni, 2 Decembrie 2013
@mentalist

Nu inca. Am fost la un interviu cu HR-ul si managerul de proiect in urma cu 2 saptamani, iar de atunci nu m-au mai contactat. Oare cat dureaza procesul de selectie?
Aida Luni, 2 Decembrie 2013
Daca cineva a mai participat la procesul de selectie pentru Asistent distributie formare, imi poate spune care este etapa finala? Adica vreau sa inteleg daca este ca si la celelalte posturi de pe Financiar despre care s-a vorbit aici, adica dupa intalnirea cu managerul de proiect urmand o discutie cu un reprezentant din Franta.....
omul Miercuri, 4 Decembrie 2013
salut @Elena ne poti spune daca ai fost la interviu si ti s-a spus ca suma maxima pt SA este de 3000 ron sau dc ai avut o sursa obiectiva care ti-a spus?Merci.
apl Luni, 9 Decembrie 2013
@omul: S-a cerut putin peste 3000, cu un background destul de solid (atat conta cat si limbi straine) si nu am mai fost chemati la urmatorul interviu (am avut inca doua persoane cunoscute care au aplicat). In plus, daca vezi pe site-urile de recrutare, ei cauta agresiv, in continuare, pentru posturile astea.
Daca te duci la interviul cu HR ei bat foarte mult ca te duc in Franta - ca si cum acolo te duci in vacanta la Disneyland nu la munca. Totul se desfasoara in Paris (adica o sa arunci si salariul si diurna cat timp stai acolo) si au, din cate se pare, o vila inchiriata, ca nu te tin 2 luni la hotel.
In concluzie, sumele aruncate la inceputul discutiei sunt probabil de la HR-ul lor, ca sa plimbe oamenii pe drum sa aiba si ele cu cine sa se comporte urat si sa isi justifice treaba.

P.S. Eu am vazut cativa insi care lucrau pe acolo (in WestGate) - si nu pareau ca au salarii mari.
Eu Luni, 9 Decembrie 2013
Buna. Tot nu a primit nimeni raspuns de la GSG? Are cineva noutati?
fx Marti, 10 Decembrie 2013
subscriu la ce a spus Atena, va puteti verifica la testul in limba franceza, va logati din nou dupa ce ati finalizat testul si faceti clic pe bifa verde de sub Actiuni, se va incarca pagina cu raspunsurile corecte/gresite.
Unde este mentionat ca nu trebuie sa pleci in decurs de 2 ani?
Este vorba despre Clauza de formare profesionala? Aceasta stabileste obligatiile contractuale ale salariatului in raport cu angajatorul care a suportat cheltuielile ocazionate de formarea profesionala. Detaliile se stabilesc prin acordul partilor. Salariatii care au beneficiat de un curs sau un stagiu de formare profesionala nu pot avea initiativa incetarii contractului individual de munca pentru o perioada stabilita prin act aditional.

Oare daca iti asigura formarea pe durata celor 2 luni te obliga sa stai pana iti expira contractul?
omul Vineri, 13 Decembrie 2013
merci 'apl' am o intrebare interviul de la west gate l-ai avut cu o anume gabriela paun si se desfasoara in franceza sau romana?Si ce anume se discuta despre experienta ta,iti fac ei vreo oferta sau cum?
pisi Marti, 17 Decembrie 2013
mie mi-au dat putin peste 3000 + bonuri de masa, desi cerusem 3500...s-au apropiat oricum. Am 3 ani experienta de conta si cu franceza stau cam slab. Cred ca au contat cunostintele de conta, franceza invat eu in timp ;)
flori Joi, 19 Decembrie 2013
de la ce firme de recrutare ati fost sunati?
apl Vineri, 20 Decembrie 2013
@pisi - si iti convine sa ramai ca SA doar pe atat 2 ani, fara prime, bonusuri?

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?