Forum despre Sodimed SRL


adi Joi, 8 Mai 2014
nu e nimeni pe aici care sa ne dea mai multe informatii???
eu Miercuri, 14 Mai 2014
groaznic! fugiti! schimba oamenii ca pe sosete! si oricum daca nu te schimba ei, nu rezisti tu sa lucrezi 12 ore in interesul lor pe zi. firma plina de workaholici , se tocmesc cu tine la orice. training neplatit, inveti singur 2 saptamani acasa si apoi iti fac contract dupa care iti cer tot felul de ilegalitati de renunti singur daca nu vrei sa ai pb. nu exista continuitate aici, doar va incurcati!!!
Ela Sambata, 12 Iulie 2014
Buna,
Spune-mi te rog cum e salariul in Sodimed iar cand spui ilegalitati la ce te referi?
Iti multumesc
NSD Joi, 31 Iulie 2014

de evitat, nu va incurcati, au oameni foarte neseriosi, manageri sa i intorci cu lopata, insa leaderi nimic. eu am avut o experienta horror , interviu de 3 luni, te pun sa inveti singur acasa, dupa care m-au tot amanat cu inceperea jobului pana cand am renuntat eu la ei. m-au contactat in aprilie si in iunie eu inca asteptam raspunsul lor dupa testari si alte intalniri inutile.
Nu e vb de Sodimed aici, Sodimed e de fapt o cladire cu niste pereti. Problema, ca si in multe alte parti, sunt oamenii care reprezinta acum aceasta firma.
Alti colegi m-au sfatuit sa evit, eu am vrut sa incerc, dar dupa ce am patit la interviuri am renuntat.
Salarul este ridicol la fel ca si cei cu care am interactionat eu pentru a ma angaja.

cip Luni, 8 Decembrie 2014
Am fost angajata a acestei companii si trebuie sa marturisesc ca cele comentate mai sus nu se regasesc in realitate. Pot sa va spun ca este o companie cu proceduri (asta inseamna ca daca nu le respecti, poti fi intr-adevar concediat) si cu programe destinate dezvoltarii angajatilor.
Cine nu recunoaste partea de training, este intr-adevar ipocrit.
Rezultatele sunt cuantificabile si urmate de bonus (rauvoitorilor le-as mentiona ca daca nu ai rezultate, nu castigi bani, deci nu esti performer).
In concluzie, pentru cine doreste sa invete ce inseamna promovarea unui portofoliu farmaceutic, SODIMED poate fi o companie care sa ofere acest lucru.
Eu am plecat la o alta companie dupa 1,5 ani unde am aplicat tot ce am invatat in aceasta companie si pot spune ca sunt in top 3 RM.
Depinde ce iti doresti: sa inveti si sa cresti sau sa stai sa te vaiti ca este greu.
mirela Marti, 9 Decembrie 2014
Buna! As dori sa stiu si eu care este salariul unui RM in aceasta firma. Multumesc!
nicu Vineri, 9 Ianuarie 2015
Buna ,as dori sa stiu si eu ce salariu are un RM ? Multumesc.
Vasile5 Joi, 9 Februarie 2017
Care este salariul pt. secretara?Program ? Este nevoie de experienta ?

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?