Forum despre Sodo Migliori Romania SRL (Cellini)


ADMIN - undelucram.ro Miercuri, 27 Februarie 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Sodo Migliori Romania SRL (Cellini), informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Sodo Migliori Romania SRL (Cellini).

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
zoe Joi, 14 Noiembrie 2013
Stie cineva cam care sunt conditiile - salariu, program, prime, comision vanzari, etc - la firma asta si ce sanse de promovare reala exista? Am fost chemata la un interviu si nu prea au spus mare lucru, dar pareau interesati. Multumesc !
ionut Vineri, 15 Noiembrie 2013
Care sunt conditiile de munca si programul in cadrul companiei?
Diana Vineri, 15 Noiembrie 2013
Stie cineva ceva: conditii de munca program?
costy Luni, 20 Ianuarie 2014
Salariu 1200+bonuri , 80% din firma sunt persoane de treaba , esti tratat cu respect , singura problema este ca se avanseaza foarteeee greu , sunt multe persoane foarte vechi....

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?