Forum despre Softelligence SRL


Anonim Duminica, 30 Noiembrie 2014
Buna,
As vrea sa stiu cateva lucruri despre aceasta companie, care este atmosfera, mediul de lucru, salariu, etc. Este cineva care poate impartasi aceste informatii? A fost cineva la interviu?
Multumesc!
LaurAndy Vineri, 26 Iunie 2015
Ola,
Stiti ceva detalii despre pozitiile de .Net Developer? Vad ca sunt scoase 5 pozitii pe Bestjobs. Salariu?

Va multumesc.
LaurAndy Miercuri, 8 Iulie 2015
Nimeni nimic? Observ ca pozitiile sunt reactualizate. In principiu as dori sa stiu daca merita si dpdv salarial. Nu imi dau seama daca este o firma mica sau medie. Orice ajutor este binevenit.
Andreea Troi - Reprezentant oficial Marti, 12 Ianuarie 2016
Buna LaurAndy,

Ma bucur sa aflu ca esti interesat de rolurile deschise in Softelligence. Cred ca un mod simplu prin care poti afla mai multe despre noi ar fi in cadrul unui interviu :)

Iti pot confirma ca suntem 80 de colegi momentan in echipa si planurile noastre sunt de crestere prin prisma noilor proiecte care trebuie onorate. Cel mai probabil la final de 2016 vom fi aproximativ 120 colegi in total. Cautam activ roluri precum .NET, Java, PHP, SQL Developers, dar si Consultanti tehnici sau de implementare, QA Lead. Cat despre partea financiara, aceasta va fi cu siguranta in concordanta cu piata de IT - Software si cunostintele viitorilor colegi.

Cu drag putem povesti mai multe despre proiecte, echipa sau companie. Asteptam orice intrebare catre adresa noastra de email unde putem fi contactati: hr@softelligence.ro.

O zi frumoasa,
Andreea
LaurAndy Marti, 19 Ianuarie 2016

Multumesc si apreciez deschiderea, chiar daca pt mine a venit un pic cam tarziu si nici eu nu am mai intrat foarte des dupa ce am vazut ca nu primesc raspuns. Sper sa ne revedem la o data viitoare, cu siguranta va voi contacta. Inca o data multumesc pt deschidere, din partea mea o bila alba :)

cosmonaut Vineri, 5 August 2016
Ar fi de apreciat un feedback dupa interviu indiferent care ar fi acesta :) .

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?