Forum despre SoftVision


eu Joi, 21 Martie 2013
in 2011 cand am fost eu la interviu salarul de tester era la 9 ore ( 1 ora pauza ) de doar 10.5 mil + bonuri. presupun ca salarul e acelasi si acum sau poate cu fff putin mai mare.
oricum softvision pt un tester e doar o firma prin care sa treci cand nu gasesti altceva de lucru.
Obernad Miercuri, 7 Mai 2014
Puteti detalia, eventual cum este situatia in Bucuresti? Plusuri, minusuri? Va multumesc.
X Marti, 10 Iunie 2014
Am dat interviuri la ei. m-au acceptat, dar eu am refuzat politicos.
Oferta este negociabila, asa ca trageti si voi de ea, cum puteti, dar nu prea mult .
Plusuri :
Sediul aproape de metrou aurel vlaicu, si arata lux.
Masa de amiaza.
Bonus de angajare.
Minusuri
PFA + minim pe economie.
Impozitul se deconteaza cu chitanta, si nu e inclus in valoarea de pe PFA.
Proiecte care trebuie sa mearga live destul de devreme( 3-4 luni ) in conditiile in care nu sunt angajati oameni.
Preaviz 60 zile la PFA
ang Marti, 10 Iunie 2014
nico are dreptate. te pun sa semnezi un contract in care trebuie sa ii anunti cu 3 luni inainte sa pleci de la ei.
@X Miercuri, 11 Iunie 2014
Preavizul este de 90 de zile calendaristice (3 luni). Pe orice pozitie, nu vorbim doar de management. Avand in vedere ca e foarte complicat (imposibil) sa te lege cu preaviz de 3 luni pe contract de munca, preavizul de 3 luni e specificat in contractul pe PFA.

Pentru cei isi stiu valoarea si stiu sa negocieze, exista posibilitatea de a obtine pe PFA bonus de angajare (sign-on bonus) destul de consistent , platibil la primul salariu. Daca pleci mai devreme de un an, il dai inapoi.

Firma e ok, proiectele sunt ok, clientii sunt ok. Daca treci peste problemele de mai sus, e un loc bun de munca.
pt@X Vineri, 13 Iunie 2014
Da si tu o suma ... Eu de exemplu am cerut 2000 euro bonus la angajare la Pentalog si aia au zis ca nu se poate ...
inseamna ca e misto la SoftVision... Totusi zi si tu o suma (pt X) Ms anticipat .
@X Joi, 19 Iunie 2014
Stiu oameni care au primit si 1500 EUR la semnare. Eu fiind unul dintre ei.
vasile Luni, 23 Iunie 2014

O firma care nu-si permite un salariu full pe carte de munca, e o frima care nu inspira incredere :) Ce "uita" toti sa-ti spuna pe la discutiile financiare este ca spre deosebire de FULL carte de munca, ei sunt scutiti sa mai plateasca CAS-ul angajatorului, care bate undeva spre 30%. De-aici si ofertele "peste medie", dar in realitate angajatul nu castiga nimic.

Stiu ca majoritatea care programeaza au impresia ca vor fi tineri toata viata si vor castiga miliarde de euro, dar pe la 40 de ani o sa regrete anumite decizii. Oricate pensii private si orice prostii ti-ar oferi, tot la o pensie de 1000 RON pe luna se-ajunge cu oferta lor. Rugati-va sa nu va rupeti vreo mana c-o sa aflati ce-nseamna asigurarea sociala :)

In rest... accent pe cantitate si prea putin pe calitate.

dan Vineri, 11 Iulie 2014

O firma tipic romaneasca. Daca nu esti recomandarea cuiva nu te baga nimeni in seama.
Mi-am pierdut timpul cu ei de pomana. Rar se scoate un post pe ejobs sau bestjobs , doar asa de ochii lumii . In rest intrarea celor fara experienta se face cu asa zisul program trainee prin care se justifica angajarea fara asa zisa perioada de doi ani experienta ceruta celor fara recomandari.Intr-un cuvant nu recomand.

xyz Miercuri, 10 Septembrie 2014
Poate cineva sa ofere inf. despre ce sume ajung salariile la sv ?
medic Miercuri, 10 Septembrie 2014
xyz,

Intre 600 si 1600 lei net/ luna
dev Marti, 23 Septembrie 2014
medic, dar tu cum ai putea stii salariile din SV? acum 7 ani cand m-am angajat la SV ca incepator am primit o suma mai mare decat zici tu.
Saracii Joi, 25 Septembrie 2014

Parerea mea ( pentru Bucuresti ):

1) O firma care vorbeste de PFA-uri in peste 50% din cazuri inseala legal statul si fenteaza frumos angajatii. O firma serioasa plateste cat e nevoie si gata.

2) Am fost la interviu mai demult. Aveam vreo 8 luni de experienta pe dezvoltare la acea vreme. M-am descurcat binisor la HR ( unde am avut si 3 intrebari tehnice ).
- le-am cerut 1000 euro
- le-am zis ca nu-s interesat de PFA

Nu m-au mai sunat.


Locatia era bunicica, langa Aviatorilor - Herastrau, dar la cum s-a manifestat HR-ul am impresia ca ar dura 2 saptamani sa-ti dea o adeverinta la nevoie.

Poate e bine totusi ... stiu ca aveau ceva proiecte bancare ...

proiecte embeded Luni, 29 Septembrie 2014
Au ceva proiecte pe embeded
php Vineri, 3 Octombrie 2014
Cam care sunt salariile pentru un programator cu 9 ani experienta la SoftVision?

Merci.
nelamurit Duminica, 12 Octombrie 2014
stiti pe cineva platit integral pe carte de munca in firma asta? de ce o firma care vrea sa bata 1000 angajeaza in continuare pe PFA? ce avantaje iti ofera o colaborarea ca PFA cu ei? multumesc
un patzit Luni, 13 Octombrie 2014
Tie nu iti ofera nici un avantaj, lor insa da. Iar in cazul in care ai ghinionul sa fii incepator in ceea ce priveste colaborarile ca si PFA si nu iti spune nimeni ca trebuie sa-ti platesti si asigurarile de sanatate aferente, te poti trezi, dupa cativa ani, cu o datorie bunicica la CASS.
minus Marti, 14 Octombrie 2014
Salariile sunt mai mici decat al celorlalte firme din bransa asta, se pune accent pe mult nu pe bine, superiorii de multe ori nu au nici o pregatite de management si asta se vede in organizarea si functionarea echipelor, ore suplimentare cat de multe fara plata.
Programator Miercuri, 15 Octombrie 2014
Ma distreaza cata lume era in limba pentru softvision , cat de mult se laudau intr-o vreme in presa ca ofereau croaziere pe mare la angajati (eu deja radeam pe sub mustati cat profit scoate firma aia de la angajati daca isi permite sa le ii duca in teambuilding sute de angajati cand ei se coborau la gainarii de tip pfa) si dupa un dus rece la ei de cateva luni nici nu vor sa mai auda de aceasta firma.Si eu am fost la interviul la ei mai de mult si am fost curtat pe linkedin de HR insa de fiecare data i-am refuzat din cauza PFA-ului. Un dezavantaj major e ca fiind un contract de colaborare prin PFA Softvision te poate da afara extrem de usor.
In al doilea rand , o firma care incearca astfel de gainarii tipice nu merita atentie. E ca si cum conduci un Ferrari si tu mergi si iti cumperi pantofii cu 50 lei din piata Marasti. Jenant.

PS: Multe firme serioase din CJ au tot salariul pe carte/contract de munca. Ei de ce pot? Ah , nu au gainari in posturi de management.
johnDoe Luni, 20 Octombrie 2014
Stie cineva cum e la Iasi?

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?