Forum despre Software Business Partners


marian Duminica, 13 Ianuarie 2013
interviu: am avut "oroarea" sa fiu pe acolo la 2 interviuri... firma de nota 4, mocheta jegoasa, locatie de tot rahatul, etc... dar nu asta e problema ci lipsa unui feedback de la ei... am pierdut 2 zile de CO din cauza lor, nu recomand decat daca sunteti fara job si nu aveti ce pierde.
Razvan Luni, 11 Martie 2013
Conditii proaste, salariu mic, asteptari mari ... fac tot timpul angajari pentru ca lumea pleaca cum gaseste in alta parte...
SBP Romania Vineri, 22 Martie 2013

Pentru ca suntem o echipa, si pentru ca nu putem trece cu vederea comentariile lasate aici, am decis sa adunam mai jos cateva dintre raspunsurile noastre.

Toate cele bune,
Echipa SBP Romania
www.sbp-romania.com

---------------------------------------

# Dan (vechime 3 ani)

Salut

Lucrez de 3 ani pe postul de software tester la SBP Romania si pot spune ca sunt multumit. Sunt multumit de faptul ca lunar am bonus de performanta, multumit de faptul ca orele suplimentare sunt platite la secunda, multumit de faptul ca de Craciun si Paste am primit o prima, multumit de faptul ca salariul imi este marit periodic in functie de performante.

In acesti 3 ani am intalnit un colectiv de oameni minunati de la care am invatat foarte multe lucruri. Imi place ca suntem un colectiv unit si nu facem diferente intre angajati. La SBP am invatat si am evoluat mai mult decat prietenii mei, care in prezent lucreaza pt corporatii foarte cunoscute si s-au plafonat ramanand la acelasi nivel de experienta si salariu ca atunci cand s-au angajat.

@ Marian nu stiu ce experienta ai avut pana acum cu interviurile, dar in momentul in care ai venit la interviul 1 ti-ai facut o parere despre locatie, personal si puteai sa opresti procesul de recrutare. Cand esti chemat la un interviu esti constient ca iti pierzi din timpul tau personal, iar prin faptul ca ai continuat interviurile inseamna ca ti-ai asumat acest lucru. Toate detaliile ti s-au spus chiar de la primul interviu, inclusiv faptul ca daca esti respins nu te va mai suna nimeni, dar daca trimiti un email ti se va raspunde.

Orice companie are bune si rele, dar daca pentru tine o locatie e proasta, asta nu inseamna ca toti avem aceeasi parere. In ceea ce priveste conditiile de munca, tocmai ne-am mutat intr-un sediu nou, si noi le consideram foarte bune, si de data asta nu mai avem mocheta :)

@ Razvan, avem colegi cu vechime, dar avem si colegi care pleaca dupa o scurta perioada, dar acesta este riscul atunci cand lucrezi cu junior developers.

In orice companie te vei lovi de lucruri bune si rele care iti plac mai mult sau mai putin. Ca si in testarea de software-uri, cum nu exista aplicatie fara bug-uri nu exista o companie perfecta :)

# Alexandru (vechime 3 luni)

Imi pare rau sa citesc astfel de comentarii, eu am ales sa lucrez la SBP Romania pentru ca mi-a placut colectivul si pentru ca sunt la inceput de drum si consider ca am ce invata in acest loc.

# Gabriel (vechime 5 luni)

Consider ca atunci cand ai posibilitate sa iei parte la mai multe proiecte si sa faci parte dintr-o echipa bine inchegata, ai deja destule motive sa ramai la acel loc de munca.

# Dan (vechime 6 ani)

Inca sunt in acesta echipa pentru ca responsabilitatile mele au evoluat in timp (am avut un path clar de evolutie), si la fel si nivelul salarial.

m&m Vineri, 22 Martie 2013
wow, frumoasa initiativa. daca toate companiile ar reactiona ca voi am ajunge la ceva constructiv ;) dar majoritatea zic ca la noi e bine si roz si atat. felicitari.
AlexB Luni, 8 Aprilie 2013
Citind initiativa de PR de mai sus (amuzanta mai mult decat frumoasa, sincer sa fiu), pot sa confirm unele din lucrurile spuse mai sus. Colectivul este foarte bun, intr-adevar si ai posibilitatea sa inveti foarte multe. Politica firmei pare sa fie sa angajeze studenti talentati, dar fara pretentii mari, care au posibilitatea sa creasca intr-un timp foarte scurt. Nu recomand nimanui sa incerce acolo daca nu stapaneste foarte bine bazele programarii. Procesul de recrutare este prea usor fata de munca efectiva si de asta multi nici nu rezista mai mult de 3-4 luni. Initial ti se spune ca ti se vor da taskuri usoare la inceput, dar lucrurile nu prea stau asa pentru ca proiectele sunt numeroase si angajatii putini.
Adrian Luni, 8 Aprilie 2013
Alex, faptul ca nu te-ai descurcat la task-uri mai grele denota faptul ca nu esti bine pregatit, acele task-uri care tie ti se pareau grele, unui coleg de-al tau ii lua foarte ...
AlexB Marti, 16 Aprilie 2013
Nu cred ca e vorba de nivelul meu de pregatire aici.... Nu sunt singurul care desi a primit feedback bun dupa training dupa aceea nu a putut face fata din cauza lipsei de ...
altu Miercuri, 22 Mai 2013
Salut.Am fost acum un an si ceva pe acolo la un interviu. Locul in care este amplasata firma este destul de dubios. Abia l-am putut gasi. Inauntru, totul pare super ingramadit si ...
gigel Marti, 30 Iulie 2013
Si pana la urma cam cat este un salariu de programator la SBP ?
LeoD. Marti, 30 Iulie 2013
Invatati lucruri noi si sunteti platiti pentru asta :)
user Duminica, 4 August 2013
(lucrul se poate prelungi pana la 12 noaptea -> ce-i drept, orele suplimentare sunt platite, dar fiecare are si viata sociala ).
Student Luni, 5 August 2013
Naspa firma, Evitati. Salariile sunt relativ mici, si volumul de munca foarte mare ( asta daca nu esti in training, bineinteles). Am stat la ei 6 luni si am plecat ( daca ar fi ...
Eu-Me Luni, 12 August 2013
Nota 10 !!! Pe o scara de la 10 la 2000 !!!
gogu' Joi, 15 August 2013
E ok firma. Recomand. Eu am invatat multe acolo. Colectivul e ok.
Bogdan Drag Luni, 19 August 2013
SalutAm fost la un interviu la SBP pe postul de tester iar firma mi-a lasat o parere buna. Locatia este cam departe dar birourile sunt foarte ok. Procesul de recrutare un pic cam ...
IarEu Luni, 19 August 2013
Sunt curios ce are fiscul de spus in privinta faptului ca persoanele aflate in perioada de training nu au contract ( legal, aceasta periaoda de training se considera ca si ...
Nexus Marti, 20 August 2013
George, hai ca deja exagerezi...
o parere Miercuri, 21 August 2013
Salut, dupa mine e o firma ok, inveti multe
student Joi, 5 Septembrie 2013
tocmai ce am trecut de interviul 2 si urmeaza no 3. am cativa colegi care lucreaza acolo si par multumiti- training ”pe bune”, echipa tanara + flexibilitate in orar. Pana ...
chiar tot timpul? Marti, 10 Septembrie 2013
De 5-6 ani incoace de cand am intrat in contact cu siteurile de joburi, nu cred ca a fost vreodata in care sa nu vad anuntul constant al lor cu 4 pozitii pentru ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?