Forum despre Software Business Partners


exact. Marti, 10 Septembrie 2013
Exact ! Trebuie sa dea de gandit aceasta situatie ! ( aviz celor care vor sa aplice, sa se gandeasca de 2 ori inainte sa aplice )
iuly Miercuri, 11 Septembrie 2013
In ce consta interviul pentru postul de programator si la ce cerinte trebuie sa raspunzi? Mersi .
Stefan Vineri, 1 Noiembrie 2013
@iuly-Primul interviu a constat intr-un test de logica si doua probleme-una de algoritmi(programare C++) si una de matematica.La testul de logica trebuie sa faci minim 5 intrebari din 10 ca sa treci mai departe. Acum urmeaza sa merg la al doilea interviu care am inteles ca va consta intr-o proba practica pe calculator.
Andrei Joi, 21 Noiembrie 2013
Cum e la al 2lea interviu? In ce consta?
Magda Luni, 25 Noiembrie 2013
eu am fost programata la interviu 2 si la tel mi-au spus ca se va da pe pc, ca sunt 3 probleme (gasit si corectat erori, implementare si parca o problema de oop) si ca se lucreaza cu visual studio2008... ne auzim dupa ce vin de la interviu
sunt interesat Miercuri, 8 Ianuarie 2014
@Magda: cum a fost la cel de al doilea interviu? lucrezi acolo? ce salariu ai?
Ionut Joi, 16 Ianuarie 2014
Nu a zis nimeni nimic despre salariile de la aceasta companie.
Puteti sa puneti macar un barem de incadrare?
Va multumesc.
Livia Miercuri, 22 Ianuarie 2014
@Magda
Ne poti da mai multe detalii despre interviu ? Iti multumesc
vlad Marti, 11 Februarie 2014
azi am fost la interviu 2 si a durat ceva, cam 5 ore. asa ca dificulate se cer notiuni basic spre avansat.

sunt 3 probleme - 1 de OOP , trebuie sa stii conceptele OOP, 2 de a gasi + rezolva buguri intr-un program dat, 3 de adaugare functionalitati. trebuie sa stii c sau c++ si sa te descurci prin MSDN

asa ca oameni, birouri mi s-au parut ok si daca te-ai blocat lumea te ajuta...nu stiu daca depuncteaza pentru partea de ajutat
Thornado Miercuri, 19 Februarie 2014
Ciudat ca nu spune nimeni nimic despre salarii.

Va e frica de Big Brother? stati cu ciomagul deasupra capului?
iozeru Marti, 25 Februarie 2014
1450 de lei e salariul de baza :-) pt pozitia de tester.
nick Miercuri, 16 Aprilie 2014
Serios??? Doar atat? Ca "developer" cat e?
Andrei Joi, 17 Aprilie 2014
Salut,

Am fost la toate cele 3 interviuri si pot sa va spun urmatoarele:
- Am aplicat pt. un post de .NET developer cu 6h/zi si mi s-au oferit 1200 de lei + bonus de performanta intre 0 si 600 de lei + diferite prime in functie de cat de bine te descurci. Mie mi s-a parut ok.
- Cu toate astea, toate cele 3 interviuri, la un loc, au durat in jur de 10h (2h + 6h + 2h), ceea ce mie mi se pare o totala pierdere de timp. La firme precum Google, Facebook etc., unde se ofera salarii de mii de dolari, interviurile sunt mult mai scurte. Nu si la SBP.
- Firma se ocupa cu outsourcing iar asta inseamna, in general, munca multa, accentul pus pe cantitate si nu pe calitate. O consecinta ar fii ca nu apuci sa inveti prea multe lucruri bine pentru ca esti impins de la spate sa lucrezi la alte proiecte.
- Sediul firmei se afa intr-o zona foarte inaccesibila, iar iarna este un adevarat chin sa ajungi acolo. (Eu am fost la interviuri iarna aceasta)
- Locul de munca in sine pare foarte ok, desi nu am vazut angajati care sa socializeze intre ei in afara pauzelor de tigara.
- Per total, nu sfatuiesc lumea nici macar sa mearga la interviuri.

O sa incerc sa raspund eventualelor intrebari.
pt andrei Joi, 17 Aprilie 2014
cum e frate sa inveti atata programare si sa ai salariu 1200 lei. Doar chiria e atat... jesus... pai din cauza astora ca voi avem noi salarii mici.
Andrei Joi, 17 Aprilie 2014
Majoritatea firmelor de IT romanesti au impresia ca iti fac un serviciu prin faptul ca iti dau de munca. De fapt, angajatul le face lor un serviciu prin faptul isi pierde timpul cu ei si le produce bani. Cand or sa inteleaga asta, or sa creasca si salariile. Pana atunci, nu va pierdeti timpul cu firme de 2 bani si nu va sacrificati studiile. Nu merita :)
mititelu Marti, 13 Mai 2014
Angajati-va aici daca vrei sa munciti doar pt mancare.!!!
nicu blana Vineri, 30 Mai 2014
Am fost saptamana aceasta la interviu la SBP. De cum am intrat m-a izbit un miros oribil. Am fost nevoit sa abandonez interviul. Tipul care trebuia sa-mi ia interviul era in slapi si pantaloni scurti, exact ca la plaja. Mi-a facut o impresie extrem de proasta. Nu va sfatuiesc sa treceti pe acolo.
curios Duminica, 1 Iunie 2014
salut nicu. poti da mai multe detalii despre experienta ta ? am interviu saptamana viitoare si sunt curios sa aflu mai multe detalii la ce sa ma astept. multumesc frumos. sper sa ma poti ajuta.
RDK Duminica, 1 Iunie 2014
In ce consta trainingul pentru testeri si dupa, ce faci efectiv?
Curios Sambata, 14 Iunie 2014
A fost cineva la interviu? Ce se mai da ? Tot prob. de logica si algoritmi ?

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?