Forum despre Software Business Partners


Dan Ion Marti, 17 Iunie 2014
Am fost eu la interviu pe post de programator, se da un test de logica matematica in engleza, a cate 10 intrebari, 25 de minunte, minim 6 corecte pt interviul 2.
Troll.G Miercuri, 18 Iunie 2014
@pt andrei : ca sa primesti trebuie sa ai cunostintele necesare pentru a le pune la dispozitia companiei. daca nu ai un trecut si experienta nu iti da nimeni 3000 $ doar ca ai tu o diploma de licienta si abia ai trecut de interviu la o companie de software ca un avion care mai are un singur motor.

@RDK: trainingul consta in parcurgerea unor materiale de training si familiarizare cu diversele proiecte ale firmei. dupa ce termini trainingul vei testa diverse aplicatii: mobile, web, desktop.
Mihai17 Miercuri, 18 Iunie 2014

@Troll.G
Pentru 1200 RON pe luna, nu-ti ajung 2 ore pentru a evalua cunostintele candidatului? Ca angajator, raspunsul e "nu".

Mihai17 Joi, 19 Iunie 2014
Din nou, ca angajator exploatator, raspunsul e "nu".
@ Troll.G Vineri, 20 Iunie 2014
Troll.G, vorbesti de parca "SBP" ar da 3000$ :)) fii serios, omule ! Sa stie toata lumea sa se fereasca de '"SBP". Dau salarii foarte mici [ comparativ cu domeniul IT - daca compari cu salariul unui zidar, atunci poti spune ca esti boier :)) ]
ION Luni, 23 Iunie 2014

Salut. Am fost la interviu la SBP acum aproximativ o luna. Am trecut de primul interviu, apoi la cel de-al doilea ( care a durat cateva ore bune - pe calculator ) am iesit in pauza de tigara pe terasa. Am socializat cu 2 angajati ai firmei si i-am intrebat despre mediul de lucru. Amandoi m-au sfatuit sa renunt de indata la interviu, ca nu merita sa lucrez aici.
In secunda doi m-am facut ca trebuie sa cobor pana in parcare apoi am fugit acasa. Ce firma e asta in care angajatii te indeamna sa fugi ??

Angajat Miercuri, 16 Iulie 2014
Am citit comentariile postate aici si pot sa zic ca unele sunt pertinente, altele mai putin. Ca angajat pot sa va spun ca firma are parti bune si desigur nu asa bune, dar per total la mine da cu plus. Conteaza desigur ce vreti de la job, dar mai important conteaza sa te integrezi in echipa (si aici vorbesc in general) si sa dai randament.

Mie personal, aici imi place echipa noastra si faptul ca ai ce invata si de la cine invata. Eu am inceput ca junior si mi se pare ca am evoluat profesional destul de repede. La inceput a fost greu fiind proiecte pe limbaje diferite, dar in timp m-am adaptat, acum de regula e mai usor. Din punct de vedere al evolutiei financiare sunt multumit, si cand nu am fost mi-am zis punctul de vedere.

Vad ca unii sunt setati sa stie salariul, parerea mea e ca nu trebuie sa va uitati in ograda nimanui, daca voi credeti ca stiti programare de o anumita suma atunci demonstrati si negociati. Si mai luati in considerare si evolutia financiara pe care o doriti.

Ca volum de munca sunt zile bune si sunt zile proaste, cu buguri, stat dupa program pentru release.... Locatia nu e centrala, si daca stai in partea cealalta a orasului poti face o ora pana la munca. In schimb birourile arata foarte bine.
A Joi, 17 Iulie 2014
Ca sa stiu daca are sens sa aplic: Cam cat e salariul pentru delevoper? Full-time / part-time.
user2 Joi, 17 Iulie 2014
Mai lucreaza cineva la aceasta firma? A ramas aceeasi sau s-a schimbat?
un job ok Duminica, 20 Iulie 2014
Mie imi place, mi se pare un mediu ok in care sa muncesti zi de zi. Cel mai ok e ca se dau mariri destul de des, la cateva luni.
Corect Luni, 21 Iulie 2014
Da...cate 50 lei ....
un job ok Luni, 21 Iulie 2014
@Corect
Asta chiar nu e adevarat... si e pacat ca prin astfel de rautati unii incearca sa transforme scopul acestui site, dintr-unul de informare intr-unul de razbunare
ccna Marti, 22 Iulie 2014
@un jok ok
Delirezi, amigo. Lasa propaganda mai moale.
No-sbp Sambata, 2 August 2014
Regret ca m-am angajat aici ! Trebuia sa ascult de comentariile de pe acest site. :(
@no-sbp Luni, 4 August 2014
Daca nu iti place de ce ai semnat contractul ?
Sa inteleg regreti iesirea la restaurant pe care firma a organizat-o ?
L. Miercuri, 3 Septembrie 2014
Buna,

A un interviu saptamana viitoare si as vrea sa stiu exact ce presupune testul ala de logica, problema de algebra si cea de algoritmi. As vrea sa stiu cam cat de grele sunt, cam ce cunostinte trebuie sa ai. Multumesc!
Stefan Luni, 8 Septembrie 2014
@L
Testul de logica are 10 intrebari, este eliminatoriu, trebuie sa faci minim 5 ca sa treci mai departe.Apoi, urmeaza problema de algebra- de exemplu sa gasesti o functie care sa calculeze ceva si o problema de algoritmi nivel incepator- de exemplu sa inversezi cuvintele dintr-o propozitie.
obiectiv Joi, 25 Septembrie 2014

Proces de selectie exagerat de lung.
 

Procesul de selectie era compus din "3 probe", cea mai importanta intrebare consta in gasirea unor buguri in sistemul de functionare al unui bancomat.


Mi-au facut o oferta, 1000lei/6h sau 1500lei/8h, am refuzat.

Anti-sbp Sambata, 11 Octombrie 2014

Vad ca sbp-istii se autosesizeaza imediat cum apare aici un comentariu care nu le face cinste si cer moderarea lui ! ( referitor la ultimul comentariu ) Ce oameni ! Ce firma !! Adevarul poate lua orice forma ! Sa stie toata lumea cine sunteti !

Nu-i treaba ta Vineri, 17 Octombrie 2014

Salut
Spui ca ai refuzat oferta dar apoi postezi aici un comentariu in care jicnesti niste persoane fara sa le cunosti.
Spui ca nu ai nici o frustrare dar iti arunci intr-un comentariu in care tragi o concluzie despre niste persoane fara sa petreci o zi langa el.

Mi se pare normal sa se editeze un comentariu in caracterizezi niste oameni.

Sincer eu cred ca ai fost respins la interviu si ai venit aici si ai postat un comentariu inflorit ca sa ii afecteze pe acei oameni.
Aici e un forum unde iti spui parerea despre firme, nu iti spui parerile despre cum arata o persoana, sau de ce este angajata in aceeasi firma sotia patronului.

Cand accepti sa mergi mai departe cu un proces de recrutare nu vad de ce te mai plangi de durata sau de altele. Daca esti cu capul pe umeri si ai coloana vertebrala accepti un refuz de la angajator si inveti din greseli.
Omul cat traieste invata!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?