Forum despre Sonae Sierra Management Romania


ADMIN - undelucram.ro Luni, 5 Noiembrie 2012
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Sonae Sierra Management Romania, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Sonae Sierra.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
Nick Vineri, 9 Noiembrie 2012
Lucreza cineva de pe aici la ei? Tks.
mihai Marti, 19 Martie 2013
stie cineva cum este atmosfera in aceasta companie???
mada Vineri, 18 Iulie 2014

Da, eu am lucrat la ei . Pot sa spun ca e si bine si rau. Atmosfera este excelenta, dar bineinteles ca exista si parti rele: se mananca intre ei in zilele poroaste, cand ”aia mari” transpira prin sedinte si iau decizii grele, iar la nivel inalt nu se stie cat de trainici sunt pe piata din romania. Au destui bani incat , daca nu le ies proiectele isi iau traista si se cara in portugalia fara niciun regret de pierdere investitii de sute de mii de euro.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?