Forum despre Sophia Romania


ADMIN - undelucram.ro Sambata, 27 Iulie 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Sophia Romania, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Sophia.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
Tasia Joi, 31 Martie 2016
Am fost recent la un interviu pentru Consilier vanzari, destul de ok, intrebari despre experienta ta profesionala, se lucreaza program de Mall. Salar 1050+vanzarile pe care le faci.
Sof Sambata, 2 Aprilie 2016
In ce oras? Din cate stiu eu lucreza program de mall. La showroom e mai scurt programul, depinde unde lucrezi. Si comisionul din vanzari il obtii dupa ce atingi un target. Sunt curioasa cum o sa ti fie dupa ce incepi lucrul. Poate revii cu pareri. Succes
Tasia Luni, 4 Aprilie 2016
Sof, tu ai lucrat acolo? poate stii mai multe si vrei sa ne spui si la altii. In Iasi am fost la interviu, da e destul de naspa programul de Mall si salariu la fel.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?