Forum despre Specialist Consulting SRL


ADMIN - undelucram.ro Duminica, 6 Aprilie 2014

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Specialist Consulting SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Specialist Consulting.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

Mihai Viteazu Luni, 1 Septembrie 2014

O firma care isi bate joc si de angajati si de proiectele pe care le are. De altfel ma si mira cum de reuseste firma asta sa supravietuiasca, la cat de prost e manageriata. Pe scurt: la prima vedere colectivul pare mare (sunt in jur de 40 de oameni acolo, poate mai mult) dar sunt impartiti pe departamente si departamentute de cate 3-4, maxim 5, si nu mai stie nimeni de ce sa se apuce mai intai. Proiecte vin cu nemiluita, si proiecte mari, care ar necesita multa atentie si dedicatie din partea unei echipe cu experienta, numai ca, din zgarcenie, sunt lasate pe mana unor copii, multi dintre ei neavand nici facultatile terminate. Rezultatul e un haos general, mult heirupism, multe nopti si weekenduri petrecute in firma - bineinteles, neremunerate. Iar salariile nu reflecta nici pe departe efortul depus. Avantajul ar fi ca ai avea ce invata, unele proiecte sunt chiar interesante, dar cum ziceam, bataia de joc iti taie tot elanul. Ca experienta, merita 3-4 luni, dar sa iti faci o cariera acolo nu recomand, in niciun caz.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?