Forum despre Spiri Com SRL


Ecaterina Vineri, 29 Noiembrie 2013
Pentru ca nu am voie sa spun anumite lucruri, va las un singur mesaj - Cautati-va de lucru in alta parte. Nu va pierdeti timpul cu interviurile la aceasta firma pentru ca veti avea o surpriza foarte neplacuta. O firma suspecta, preluata cred de curand si cu o adresa incompleta pe site. Firma se afla intr-un apartament de bloc.
Octavian Miercuri, 19 Februarie 2014
Am avut prilejul sa lucrez aproximativ 9 luni la aceasta firma. in primele 6 a fost cat de cat in regula toata situatia, apoi se pare ca situatia s-a inrautatit nu numai pentru mine, dar pentru noi toti cei angajati. Era de inteles daca venea cineva si ne zicea dragi albinute luna aceasta veti primi salarii reduse, daca va convine e ok, daca nu sunteti liberi sa folositi resursele firmei ca sa va redactati scrisoarea de demisie. Din nefericire am aflat abia la 2 saptamani de cand trebuia sa primesc salariul ca acesta mi-a fost redus cu 20% fara nici o justificare. De fapt justificarea a fost urmatoarea: e o metoda coercitiva, am zis ca nu imi convine sa lucrez pe salariu redus cu 20% si imi vreau banii, cat timp nu am gresit cu nimic nu vad nici un motiv nici sa plec, nici sa accept un astfel de tratament. Trebuie sa mentionez ca aveam in lucru cateva proiecte care imi faceau placere si nu as fi plecat fara sa le finalizez.
Dupa toate acestea au inceput sicanele, amanarile cu plata salariului si invitatii de a imi depune demisia.
Si asta nu a fost tot. Mi s-a refuzat accesul la computer, deci nu mai puteam lucra si mi s-a interzis sa mai intru in camerele in care erau calculatoarele, in consecinta veneam la munca si stateam in hol, cu secretara. m-au poftit sa ies afara din firma ca altfel vor chema politia, le-am replicat ca abia astept. La acel moment in firma era fiica patronului, acesta din urma fiind intr-una di numeroasele sale deplasari prin tara. L-a sunat pe tati si acesta i-a zis sa puna un sofer sau pe altcineva sa ma dea afara din firma. Nu sunt un tip extrem de fioros sau vreun lucrat la sala dar nimeni nu a vrut sa faca asta de teama sau poate pur si simplu si lor li se parea imoral ceea ce se intampla. Asa ca am mai stat vreo saptamana sau doua la munca impreuna cu secretara la intrare. In tot acest timp mi se cerea demisia si se gandeau cum sa faca o comisie ca sa ma dea afara.
I-am dat in scris ca dupa ce imi da toti banii pe care mi-i datoreaza are demisia mea pe masa si ca plec. In urma sfaturilor primite de la juristul de serviciu a interpretat instiintarea mea ca pe demisie, pe care a acceptat-o, mi-a trimis scrisoare ca mi-a acceptat demisia si sa ma prezint pentru a preda lucrarile pe care le aveam in lucru.
Dupa toate acestea l-am dat in judecata pentru terminare abuziva a contractului de lucru si pentru recuperarea sumelor datorate. Dupa 3 ani si un recurs inutil am castigat.
Cum era si firesc m-am dus pana la firma si l-am intrebat ce preferati: sa imi iau un executor judecatoresc si sa il mai platiti si pe acela sau sa imi platiti mie in mod civilizat? Mi s-a spus ca va inainta o plangere ca i-am furat acte din firma - condica de prezenta si contractul meu de drepturi de autor, pe care nu l-am avut niciodata si ca voi avea de platit. I-am spus ca nu ma intereseaza, eu astept de 4 ani dupa banii aia si ii vreau cat mai repede. I-am transmis ca ii pot da un numar de cont si ca am incredere ca va face bine calculele cati bani are sa imi dea. In aceasi zi i-am trimis numarul de cont pe toate adresele de email pe care le-am gasit pe internet pentru S.C. SPIRICOM S.R.L. si am dat dupa o zi sau doua un telefon la firma. Mi-a raspuns sotia patronului, pe care am intrebat-o daca mi-a primit mailul cu numarul de cont. A raspuns ca poate da poate nu. Eu am zis va multumesc frumos eu sigur voi apela la un executor judecatoresc in situatia aceasta.
Dupa ce executorul judecatoresc a demarat procedura de recuperare a banilor mei mi s-a facut o plangere la politie pentru niste acte furate. am fost am dat declaratie si asta a fost tot nu cred ca exista vreun politist sau vreun procuror care vazandu-i plangerea sa nu ii vada ridicolul - chiar daca cele afirmate de Dl. Spiridon ar fi adevarate nu a existat nici un prejudiciu.
In privinta recuperarii banilor a fost alta poveste: suma era undeva in jurul a 30 000 RON, m-au rugat sa le permit plata acestor bani in trei transe, cate 10 mii in fiecare luna. doar in prima luna am primit 10 000, luna a doua am primit 5 000, urmand ca in a treia luna sa primesc restul sumei integral. Nu am mai primit nimic de atunci, am instiintat executorul judecatoresc sa treaca la masuri mai drastice. din ceea ce am aflat de la executor din popririle de pe conturi a iesit suma de 200 ron. si acum inca mai astept cei 14 800 ron pe care mi-i datoreaza.
nik Joi, 20 Februarie 2014
@octavian - din cate spui reiese ca te-ai angajat in perioada in care am dat eu interviu la ei. tipul ala nu mi-a inspirat deloc incredere si observ ca am avut dreptate. esti totusi norocos ca ai de recuperat atata banet, mie imi propusesera un salariu de toata jena, plus ca trebuia sa lucrez si sambetele. oricum esti un erou daca ai rezistat mai mult de o luna acolo.
Dy Miercuri, 18 Iunie 2014

Buna,
Tocmai ieri am fost la un interviu, la aceasta firma pentru postul de secretara. Se afla intr-adevar la parterul unui bloc de prin zona Mall Vitan. In prezent sunt numai 6 angajati, iar admosfera din birou era un pic cam apasatoare si trista (si foarte mult fum de tigare).
Oricum nu va recomand sa pierdeti timpul pe la interviu, se dau salarii de toata jena. Mie mi s-a propus un salariu de 700 lei in cele 2 luni de proba, iar dupa aceasta, cu posibilitarea unei renegocieri, in functie de performante, pana la un maxim de 1.000 lei.
Programul este de Luni-Vineri de la 8.30-18.30, cu pauza de masa de 1 ora si Sambata de la 8.30-13.00.
Nici nu vreau sa-mi imaginez ce salariu are un Arhitect sau Inginer (cu drept de semnatura)!!!! Sa nu va faceti sperante ca nu este mai mare de 1.200-1.600 lei.
Multa bafta tuturor!

caty Luni, 23 Iunie 2014
Am fost la firma pentru jobul de secretara.programul cam lung. salariul OK. Contract de munca CIM la inceput perioada de proba.personal cam putin.problema e ca se lucreaza sambata....
Dana Marti, 24 Iunie 2014
@ caty Buna, ce inseamna salariu ok? Eu stiu de la prietena mea ca ofera un salariu mizer...
isac ana Vineri, 27 Iunie 2014
Cititi cele 30 de caracteristici ale manipulatorilor relationali, in psihologia moderna numiti Vampirii psihologici si afectivi - profil psihologic studiat in dreptul ...
Costi Luni, 13 Octombrie 2014
Nu recomand decat daca nu aveti chiar nici o alta alternativa mai buna si va trebuie un loc de munca urgent. Firma de apartament, asta ar trebui sa va spuna tot ce vreti sa stiti ...
mihaela Miercuri, 26 Noiembrie 2014
Oameni buni, nu recomand nimanui aceasta firma, schema lor de recrutare este uramatoarea te momesc cica cu un salariu mari mare dupa perioada de proba bineinteles daca ajungi sa ...
mihaela Joi, 27 Noiembrie 2014
SPIRICOM SRL se mai numeste ARHITECT CONSTRUCT SRL.
bubu Marti, 9 Decembrie 2014
Draga Mhaiela ! Am lucrat 4 ani la firma SPIRI COM si lucrez si acum.Nu au fost probleme de genul care le spui tu si lucrez in continuare.SE plateste calitatea performanta si ...
Cititorul Duminica, 10 Mai 2015
Buna ziua,Am participat si eu la un interviu pentru un post de INGINER GEODEZ in cadrul acestei firme.Eu am aplicat la firma ARHITECT CONSTRUCT SRL (pe un site de recrutare), dar ...
Aiki Joi, 3 Martie 2016
Buna ziua,Confirm tot ce scrie in comentariile anterioare despre aceasta companie..-Pe site-urile de job-uri posteaza anunturi sub denumirea de ARHITECT CONSTRUCT SRL.-Acelasi ...
Mikispr Miercuri, 15 Martie 2017
Am colaborat cu aceasta firma si a fost cea mai urata experienta posibila, intr-un apartament supraaglomerat si plin de fum de tigara se munceste haotic pana aproape de miezul ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?