Forum despre Standard Studio SRL


ADMIN - undelucram.ro Marti, 1 Ianuarie 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Standard Studio SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Standard Studio SRL.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
Larisa Sambata, 15 Martie 2014
Pai cu ce sa incep..cu ce e ok la ei adica unele fete care fac parte din personal sunt foarte ok si ma refer la traineri ca au manager pe departament si aceste domnisoare sunt foarte arogante!Nu mi-au placut camerele..deloc confortabile si au decoruri banale(doar pereti colorati) si ajung la trafic si bani..poate sunt corecti si la timp cu banii..dar mie personal nu mi s-a parut ca ei au trafic pe singurul site cu care colaboreaza (din pacate nu doar eu am simtit asta ci si alte fete cu care am mai discutat).Din punctu meu de vedere sunt varza pentru ca nu au trafic pe site si pana la urma asta e tot ce conteaza!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?