Forum despre Staso Protect


ADMIN - undelucram.ro Marti, 26 Noiembrie 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Staso Protect, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Staso Protect.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
elena Luni, 2 Decembrie 2013
Buna ziua, socrul meu, lucreaza la firma staso protect, iar din luna septembrie 2013 nu a mai primit salariul, pe motiv ca, conturile primariei sunt blocate. Suntem disperati, avem somatii de plata ajunse la firme de recuperare si nu reusim sa mai ne imprumutam de la nimeni. O sa facem sesizare la ITM. Multumesc
Marian Marti, 3 Decembrie 2013

si nici nu o sa primim banii prea curand...din septembrie nu am mai primit salariile....nu are primaria nici o vina...ci patronulcare a bagat banii in alte investitii....eu zic sa ne aduman mai multi si sa mergem la ITM....ca deja situatia e critica

Ano Joi, 5 Decembrie 2013
Patronul de la firma Staso protect isi face Poligon in militari iar banii care vin de la primarie intra toti acolo. Oamenii stau in posturi si mor de foame in timp ce el se plimba cu mustangul.Trebuie actionat in instanta pentru a ne primii drepturile salariale . Cea mai neserioasa firma de paza Staso Protect !
Stanica Joi, 19 Decembrie 2013

Patronul a vandut firma asa ca banii nu o sa ii mai vedem deloc.Decat la tribunal mai putem face ceva.

IONUT Miercuri, 8 Ianuarie 2014
ESTE O FOARTE MARE PROBLEMA CU ACEASTA FIRMA STASO PROTECT DE CEVA LUNI NU PLATESTE SALARII ,OAMENII PLEACA SI NU STIU CA NORMAL AR FI SA MEARGA SA FACA SESIZARE LA ITM, LASA LUCRURILE ASA SI PLEACA FARA SA MAI CEARA DESPAGUBIRI , CINEVA AR TREBUI SA II AJUTE
stanica Marti, 25 Februarie 2014

Suntem in 25 februarie si inca asteptam banii pe decembrie . Domn patron iti bati joc de lume . Nu va recomand aceasta firma .

elena Miercuri, 12 Martie 2014
am scris si acum catva luni de zile. oamenilor le este frica sa faca sesizare la itm. ar trebui sa facti ceva in acest sens toti, pentru ca, si daca muncesti luni de zile fara sa-ti primesti salariul, penru mine echivaleaza cu a nu munci deloc. am vorbit la itm si trebuie sa se faca reclamatie, dar am inteles ca oamenilor le este frica. frica de ce? ca nu vor fi dati afara? ce poate fi mai rau... oricum nu sunt platiti...
m Luni, 24 Martie 2014
normal ca lumea nu se duce la itm ca staso angajeaza numai oameni de la tara care nu au treaba cu autoritatile. am vorbit cu lumea din parcuri zilele trecute sunt nepasatori . nu ii doare de bani . oameni inculti cu asa gen isi face domnu stanciu mircea treaba .24 martie si inca se asteapta banii pe decembrie....
ciprian Marti, 25 Martie 2014

avem datorii si nu am mai primit banii din decembrie. patronul spune (minte) ca nu a platit primaria.

ciprian iordache Miercuri, 26 Martie 2014

Primaria a platit banii din decembrie am fost in audienta si banii au fost platiti catre staso dar patronul nu isi plateste datoriile.luna asta a fost plecat in excursie nu ii pasa de lume.

dutu Miercuri, 26 Martie 2014
Cea mai tar firma este staso . Domnul memo plus un mare om ! Chiar daca nu se dau slariile la timp noi tot o sa stam in parcuri . Iubim staso ! Traiasca memo plus.
sigma33 Miercuri, 26 Martie 2014
Ne vrem banutii banutii nostrii datine banii !!!!! Domn director lasa plimbarile prin germania si dane banutii .stim ca ciprian nu are nevoie de bani dar noi avem
ciprian iordache Luni, 28 Aprilie 2014

a-ati vazut ca banii s-au dat ? chiar daca au intarziat 4 luni.se mai intampla aici la staso sa stam 4 5 luni fara bani sa ne chiorlaie matele. iubesc staso iubesc romania iubesc natura !

Ciprian Luni, 5 Mai 2014
Da 5.05.2014 si inca la staso protect in cuvantul domnului stanciu.chiar daca am pierdut toate parcurile si mai avem un obiectiv jumate eu tot aici tot drept.iubesc staso iubesc romania .
luminita Marti, 20 Mai 2014
aveti numai angajati de la tara care nu stiu sa se comporte dar nici dvs nu luati masuri. RUSINE!
ciprian Marti, 3 Iunie 2014

De ziua copilului ne-a dat acadele la toata firma . Bonurile de anul trecut le-am bagat la pierderi nu ma mai intereseaza.inca o vara alaturi de staso . Iubesc staso iubesc natura!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?