Forum despre Stefanini Romania


sp33dy Marti, 10 Iulie 2012
Revin. Am dat interviu la ei, Am trecut teste si tehnic si engleza si italiana, d-soara de la HR parea super incantata de rezultate, se pare insa ca pe TL nu l-am cucerit insa. Nu am mai primit nici un raspuns. Pentru cei interesati pe help desk it+en mi s-au oferit aprox 500euro (nu vreau sa dau suma exacta) , dar oricum mult sub asteptari pt Bucuresti
manu Marti, 10 Iulie 2012
ce se mai aude despre TechTeam? cum este interviul de angajare la ei?
d9lg Marti, 24 Iulie 2012
@sp33dy In ce au constat testele si tehnic pe engleza si italiana? Le-ai dat in aceeasi zi pe toate, dupa interviul cu HR-ul? La telefon ce ati discutat, tehnic sau diverse? Mersi mult!
gonzales Vineri, 27 Iulie 2012
Se dau in aceeasi zi testele de engleza limba straina si calculator
Vlad Sambata, 4 August 2012
Salutare. Am observat mai sus ca s-a mai pus intrebarea "Care este salariul aproximativ pentru proiectul Travelport" ? dar a fost ocolita. Mentionez ca am 5 ani experienta in ticketing pe Amadeus si Sabre si cunosc si cateva limbi straine, m-ar interesa cam care ar fi nivelul salarial la Stefanini pe Travelport?! Merci
- Luni, 6 August 2012
Intre 2000 si 2500 RON pe Travelport. Nu stiu cum se scaleaza experienta de 5 ani la salariu.
andrei Sambata, 25 August 2012
Salut. Cum este atomosfera in companie pe IT? Salarii orientative pt QA intr 3-5 ani experienta? Mai platesc si prin PFA? Mersi
matei Marti, 11 Septembrie 2012
as dori sa stiu ce proiecte sunt in stefanini pe IT.
Cristina Marti, 18 Septembrie 2012
Salut tuturor!
Urmeaza sa intru si eu in procesul de recrutare la Stefanini. As vrea sa stiu, daca poate cineva sa-mi spuna, in ce consta testul pe limba straina. Mai exact, daca are o tematica anume (IT) sau sunt pur si simplu chestii generale, un test ca oricare altul pentru a-ti afla cunostintele de limba straina.
Merci!!!
Mark Joi, 4 Octombrie 2012
Helpdesk Travel Agent French and English...how much ??? :-)
Pozitia este in cadrul proiectului Travelport sau mai exista si alte proiecte de travel in cadrul Stefanini?
Care este atmosfera in Stefanini? Cum sunt colegii, supervisorii si managementul de proiect?
Care sunt posibilitatile de promovare, avansare si daca exista cresteri salariale in timp real ?
Orice informatie referitoare la Travelport Project este binevenita !!!
vpower Luni, 8 Octombrie 2012
John78, ti-a raspuns cineva cu privire la intervalul salarial pentru Service Desk Manager? Eram numai curios de nivel. Daca are altcineva info, as aprecia.
lol Luni, 8 Octombrie 2012
@Mark - e in jur de 15 mil + bonuri+ abonament ratb/metrou
Mark Miercuri, 10 Octombrie 2012
@lol... E pe bune ceea ce-ai scris mai sus sau e ceva in genu "lol" ?! :-)
Mi se pare un salariu mizerabil, pe langa faptul ca lucrezi pe niste soft-uri pe care lucreaza unii care iau in Romania peste 3000 LEI net mai folosesti si limbi straine...
Este strigator la cer ce se intampla, eu le-as sugera celor care lucrati pe Travelport in Stefanini sa va angajati pe ticketing in agentiile de turism din Romania care folosesc Worldspan-ul si cu siguranta veti obtine un salariu mai decent si conditii mai bune...
amonim Miercuri, 17 Octombrie 2012
lamurire: Stefanini IT Solutions a achizitionat grupul TechTeam in 2010, asadar acum fostul TechTeam Global a devenit divizia de suport tehnic iar fosta TechTeam Akela divizia de dezvoltare software.
Cristin Vineri, 26 Octombrie 2012
Nu sunt salarii mari, dar nici mici. Undeva medie (sub medie), acum depinde si de proiect.
stefanini Miercuri, 7 Noiembrie 2012
m-au sunat cei de la stefanini, am trecut azi testul de lb si m-au sunat tot azi pt un multi interviu face2face maine. sunt...sau eram in negociere cu genpact si oracle care n-au mai dat semne de cateva saptamani si ma gandesc serios ca daca stefanini imi ofera un minimum de 2000 lei / luna sa accept si sa nu mai astept la oracle, genpact.
ce stiti despre salarii? se ajunge la stefanini la 2000 lei macar?
nup Miercuri, 14 Noiembrie 2012
@stefanini ... depinde pe ce limba/ proiect te angajezi, si da s-ar putea sa iei daca o sa lucrezi noaptea. Insa 2000 net nu o sa-ti ofere.
anonim Luni, 3 Decembrie 2012
Pentru cei interesati de companie: este ok, salariu de inceput este unul mediu pentru suport tehnic. Salariu compenseaza cu atmosfera foarte degajata, manageri ok, training intensiv. Posibilitati de avansare sunt si sunt dese. Posibilitati de dezvoltare nelimitate, trebuie doar sa te interesezi.
. Marti, 4 Decembrie 2012
Salutare, depre sediul din Sibiu stiti ceva inside-uri? M-ar interesa sa stiu cum sunt colectivul, managementul, mediul de lucru daca e foarte stresant, orice detalii mi-ar fi de folos. Multumesc anticipat!
laurian Joi, 6 Decembrie 2012
cam cat castiga un Operations Manager la Stefanini?

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?