Forum despre Sun Medic Invest (Sunwave Pharma SRL)


ADMIN - undelucram.ro Luni, 31 Decembrie 2012
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Sun Medic Invest SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Sun Medic Invest.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
irina Duminica, 8 Decembrie 2013
Ce comisioane se platesc pentru RM?
anomimus Duminica, 8 Decembrie 2013

1-1,5% din vanzari.

Liliana Marti, 14 Ianuarie 2014

Pot sa va spun ca este o companie cu proceduri (asta inseamna ca daca nu le respecti, poti fi intr-adevar concediat) si cu programe destinate dezvoltarii angajatilor.
Cine nu recunoaste partea de training, este intr-adevar ipocrit.
Rezultatele sunt cuantificabile si urmate de bonus (rauvoitorilor le-as mentiona ca daca nu ai rezultate, nu castigi bani, deci nu esti performer).
In concluzie, pentru cine doreste sa invete ce inseamna promovarea unui portofoliu farmaceutic, SunWave poate fi o companie care sa ofere acest lucru.

Oarecare Miercuri, 15 Ianuarie 2014
Care training Liliana? Unde sa face asa ceva ca in sun medic nu!!!!
bio Luni, 20 Ianuarie 2014
Nu va mai plangeti ca aveti salariile cele mai mici, si in biofarm sunt salariile 15 mil, chiar si la persoane cu 7 ani vechime.
OBI Vineri, 16 Mai 2014
stie cineva de ce pleaca pe capete colegii? numai in ultima vreme au plecat peste 10 oamenii si vad ca au plecat si doi BM?
Mel Marti, 27 Mai 2014
Ajutati-ma cu ceva sugestii / pareri. Chiar merg la al 2 lea interviu si doreste sa stiu cateva informatii.
potential angajat Marti, 9 Decembrie 2014
salut... si eu imi caut un loc de munca si am auzit ca la Sun wave sunt locuri disponibile, chiar am aplicat un cv, citind cele de mai sus incep sa imi fac griji..... cat se mult ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?