Forum despre SuperPrint Media SRL


ADMIN - undelucram.ro Joi, 18 Aprilie 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma SuperPrint Media SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de SuperPrint Media.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
?!...!? Vineri, 19 Aprilie 2013
Evaziune fiscala !
p[] Joi, 15 August 2013
Salariul este doar pe jumatate declarat: pe contract este specificat un salariu brut de pana in 1000 lei, lasandu-te cu un venit net de mizerie. Ti se "compenseaza" acel venit net cu inca odata suma acestuia (adica dublu). Insa aceasta a doua parte a salariului nu este dovedita (adica muncesti pt. ea la negru...drept urmare contributiile nu ti se platesc). Per total, firma castiga in timp ce tu pierzi. Fiindca mentalitatea noastra face in asa fel incat romanul sa fie satisfacut cu o asemenea situatie, atata timp cat "vina banul". Ca mai tarziu (posibil si o eventuala pensie), statul, care oricum nu ne arata respect chiar daca ai contribuit o viata, dat fiind faptul ca poate ani la rand "ai muncit" pe un astfel de pachet salarial, cu atat mai putin iti va da inapoi...Iar la ora actuala, oriunde te-ai duce pentru a ti se acorda un ajutor financiar ori pentru a-ti efectua cumpararea unui bun facand rate, cu acest "pachet salarial" nu poti face mai nimic sau absolut nimic.
si Luni, 7 Octombrie 2013
Fluturasii de salariu nu s-au mai eliberat de luni de zile. Probabil ca motivul principal este neplata contributilor angajatilor si atunci bineinteles ca fluturasii sunt inexistenti.
.ro Joi, 12 Decembrie 2013
Mda...am citit ce s-a scris pana acum si pot spune ca nu stiam de aceste conditii de lucru insa nu am ramas surprins cand le-am aflat, ca doar traim unde traim...Eu nu sunt angajat al superprintului insa am considerat ca ar fi utila si parerea mea. Am fost unul dintre clientii superprintului in urma cu putin timp. A trebuit sa ajung pana la sediul lor din str. Baicului, sa lamuresc unele detalii legate de o lucrare. Repet, nu stiu nimic despre salarii, mediul de lucru etc, doar ce am citit aici, insa trebuie sa mentionez ca directorul de productie (functia aceasta am inteles ca o are), un tip blond, se comporta cu unii salariati precum ofiterul de puscarie cu detinutii, fiind destul de impulsiv si dand de multe ori dovada de lipsa de bun simt si profesionalism, tipand si jignindu-i. Nu-i cunosc pe salariati, insa dupa aspectul fizic nu par mai mici ca varsta decat acest director sau nu cu mult. Stau si ma gandesc, in cazul acesta de ce stau si inghit magariile acestei brute. Pentru cei ce ar dori sa se angajeze, sper ca le-am putut fi si eu de folos.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?