Forum despre Sustainalytics SRL


m Vineri, 29 Martie 2013
ce stiti despre Sustainalytics?
can Marti, 2 Aprilie 2013
ce anume te intereseaza?
n Duminica, 7 Aprilie 2013
stie cineva ce cod CAEN au?
winAdmin Vineri, 4 Aprilie 2014
am vazut ca a aparut ceva job de IT Engineer, stie careva in ce consta interviul si care ar fi range-ul salarial ?
r Joi, 17 Aprilie 2014
E o firma in care nu inveti nimic ce te-ar putea ajuta pe viitor. Unii oameni sunt dati afara pe criteriul incompatibilitatii cu "viziunea" firmei. Nu merita deranjul de a aplica pt un job la ei.
Jean Joi, 13 Noiembrie 2014
Salut. Am fost chemat la un interviu la ei. Imi poate da cineva informatii despre procesul de recrutare? Despre cum decurg interviurile sau orice alta informatie? Mersi
SunshineSky Joi, 18 Februarie 2016
Un mediu de lucru foarte urat, si este exact cum s-a mai zis anterior, angajatii sunt dati afara pe criterul incompatibilitatii cu viziunea managementului superior.
Salariile sunt medii iar atmosfera de lucru tensionata.
LauCodorean Sambata, 9 Aprilie 2016
Ii salut si le multumesc tuturor celor care au postat comantarii despre aceasta companie.
Sunt angajat la Sustainalytics intr-o pozitie de management de aproximativ 2 ani.
Vreau sa va asigur de urmatoarele aspecte:
1. Nu am cunostinta ca in cei doi ani de cand lucrez in cadrul companiei sa fi fost cineva concediat pe motive de incompatibilitate cu aspectele mentionate in capitolul "Mission, vision and values" (detalii pe site www.sustainalytics.com);
2. Compania ofera in cadrul contractului colectiv de munca o serie de beneficii care lasa angajatului libertatea de a-si largi orizontul de cunoastere chiar si dincolo de nevoile postului in care activeaza;
3. Atat numarul angajarilor in perioada 2014 - 2016, cat si rezultatele unor studii de piata efectuate de companii specializate, spun mult mai multe despre pozitionarea salariala a companiei, respectiv despre mediul de lucru de acolo, decat as putea eu sa o fac in comentariu.
Imi pare sincer rau pentru cei (r, SunshineSky) care au avut (daca au avut) o interactiune mai putin placuta cu compania in care lucrez.
Va sfatuiesc pe toti cei interesati de noi sa fiti curiosi, iar daca vreodata ne intersectam (la initiativa voastra sau a noastra), va rog sa ne si sa va oferiti sansa de a va convinge despre cine suntem noi, in mod direct.

Va multumesc,
LaurentiuC

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?