Forum despre Swiss Partners


AndrewGTR Vineri, 5 Februarie 2016
Stie cineva ceva despre aceasta firma ? Am fost selectat nu stiu cum pentru interviu (eu nu am aplicat) am fost la interviu si urmatoarea zi am fost acceptat, luni urmeaza sa ma duc la training..specific ca postul este Junior account manager si firma isi are sediul pe strada doctor iacob felix nr 28 bucuresti. Orice informatie este bine venita !
DorRis Sambata, 6 Februarie 2016

AndrewGTR. Ce responsabilitati ale postului sunt pe pozitia asta? ce trebuie sa faci mai exact ca nu inteleg cu ce se ocupa aceasta firma?

AndrewGTR Sambata, 6 Februarie 2016
Ca sa iti raspund la intrebare pe larg nu stiu, ce stiu e ca eu am fost acceptat pe pozitia de junior account manager iar din cate am inteles la interviu firma este una de trading/brokeraj iar treaba mea este sa sun persoane aflate in baza lor de date pentru a-i convinge (cred) sa intre la ei pe site si sa tranzactioneze prin platforma lor..iar din treaba asta primesc eu comision. Mai multe probabil o sa aflu luni cand ma duc la training..altceva nu stiu ce sa zic..Poate e cineva care a mai lucrat la ei sa ma elucideze si pe mine.
mihaipopescu Luni, 8 Februarie 2016
Am lucrat la aceasta firma cateva luni. Mediul de lucru este unul ok (ca in orice call center). Salariile se dau la timp. am primit un telefon si o baza de date din partea firmei. Cu managerul care mi-a fost alocat puteam discuta orice problema, ma ajuta cand intampinam probleme cu clientii. Aproape la fiecare sfarsit de zi ai un meeting in care discuti problemele intalnite peste zi.
Alexaandra Marti, 5 Aprilie 2016
Am maine interviu, nu stiu nimic despre firma asta. Sper ca nu e genul de call-center de la care se pleaca masiv in primele luni de munca, nu-i asa??????
Stie cineva, pentru pozitia de Marketing Business Developer cu limba spaniola, ce salarii se dau? Asa....cu aproximatie, sa-mi fac o idee.
Jane Marti, 26 Aprilie 2016
Buna! Si eu am fost sunată astăzi, deși nu am aplicat, pentru reprezentant vânzări. Știe cineva mai multe detalii despre interviu, salariu, etc.?

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?